- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Alliance Perfect 145 Темно-рожевий
Отличные нежные румяна. Маленькое зеркальце и кисточка в комплекте - то, что нужно для косметички.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Пользуюсь ими на протяжении многих лет.Это мой фаворит.
- Переваги:
- Классные нежные румяна
- Недоліки:
Представник брендуЮлия, добридень! Дякуємо за Вашу довіру та такий чудовий відгук! Ми дуже раді, що рум’яна L’Oreal Paris Alliance Perfect вже багато років залишаються Вашим фаворитом і дарують ніжний та природний відтінок. Ваші слова надихають нас і надалі створювати якісні продукти, які допомагають підкреслити Вашу природну красу. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Приємний природній рожевий відтінок; блискучий у міру, із ледь помітним золотистим відливом
- Переваги:
- Гарний колір
- Недоліки:
- Щоб був яскравий колір треба накладати кілька шарів
Представник постачальникаМарина, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Валерій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Alliance Perfect 145 Темно-рожевий
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Alliance Perfect 145 Темно-рожевий
Супер спасибо розетка!
- Переваги:
- Качество отличное!!!
- Недоліки:
Представник брендуОксана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що рум'яна L'Oreal Paris Alliance Perfect Вам сподобались. Ваші позитивні враження дуже важливі для нас! Сподіваємося, що Ви й надалі будете задоволені якістю нашої продукції. Гарного настрою!
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Alliance Perfect 145 Темно-рожевий
Представник брендуНаталья, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Раді дізнатися, що рум'яна L'Oreal Paris Alliance Perfect Вам сподобались. Сподіваємось, вони й надалі додаватимуть Вашому макіяжу яскравості та природного сяйва! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Лідія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Натуральний колір.
- Переваги:
- Ціна зі знижкою
- Недоліки:
Представник брендуЛідія, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук, за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Ми щасливі, що рум'яна для обличчя L'Oreal Paris Alliance Perfect у відтінку 120 - Рожевий сандал підійшли Вам. Бажаємо Вам чарівності!
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Румяна,обалденные!!!
Рекомендую))
Представник постачальникаАнна, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris, щиро дякуємо за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Выбирала между ними и 145 , остановилась на этих. Румяна классные не смотря что есть пигментация на лице смотрятся они отлично. Очень хорошие отлично смотрятся на лице . Кто сомневается покупайте они однозначно этого стоят . Цена хорошая по скидке . Спасибо большое!
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
давно користуюся цими рум'янами. Задоволена.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 160 - Персиковий
Персиковый цвет очень нежный. Удачная покупка!
- Переваги:
- Качество
- НадяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Замовляйте і точно не пошкодуєте!
- Переваги:
- Дуууже вражена від ефекту! Просто ВАУ Рекомендую Брала розовий сандал
- Недоліки:
- Немає!
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Чудові рум'яна з приємним ароматом. Є маленький брашик для нанесення та дзеркальце. Мені дуже сподобались.
Представник брендуСветлана, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що рум'яна L'Oreal Paris Alliance Perfect залишили у Вас такі позитивні враження. Ми розробили цей компактний формат із вбудованим дзеркальцем та щіточкою саме для того, щоб Ви могли легко та з комфортом освіжити макіяж у будь-який момент. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм чарівним образом!
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник брендуОксана, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук! Ми щасливі читати, що рум'яна для обличчя L'Oreal Paris Alliance Perfect Вам сподобались і Ви оцінили їхній ефект! Завдяки легкій текстурі та світловідбиваючим частинкам вони допомагають освіжити тон обличчя, надаючи природний рум’янець і м’яке сяяння, гармонійно адаптуючись до шкіри. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Мої улюблені румяшкі.
- Переваги:
- Свіжий колір, добре наноситься, насичений пігмент.
- Недоліки:
- Для мене не має.
Представник брендуСветлана, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що рум’яна L’Oreal Paris Alliance Perfect у відтінку 120 Рожевий сандал стали Вашими улюбленими. Чудово, що вони дарують свіжий колір, легко наносяться та радують насиченим пігментом! Ми цінуємо Вашу довіру!
- Жаннета С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Представник брендуЖаннета, вітаємо! Дякуємо Вам за оцінку та відгук! Нам дуже приємно, що рум’яна L’Oréal Paris Alliance Perfect у відтінку 120 Рожевий сандал Вам сподобалися. Вони створені для природного рум’янцю та легкої, рівномірної розтушовки, щоб макіяж виглядав свіжим і гармонійним упродовж дня. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Дуже гарні,колір відповідає фото, рівномірно наносяться, дякую.
- Переваги:
- Візуально омолоджують, надаючи обличчю бадьорості.
Представник брендуІрина, раді вітати! Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук про рум’яна L’Oréal Paris Alliance Perfect. Нам дуже приємно чути, що відтінок повністю відповідає Вашим очікуванням, а нанесення виходить рівномірним і комфортним. Формула цих рум’ян розроблена так, щоб м’яко зливатися зі шкірою, надаючи їй свіжості, природного сяйва та візуального ефекту відпочилого, більш бадьорого обличчя. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали L’Oréal Paris!
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Alliance Perfect 145 Темно-рожевий
Чудові!
Представник брендуОлена, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що рум’яна L’Oreal Paris Alliance Perfect у відтінку145 припали Вам до душі. Їхня ніжна текстура й легке покриття дозволяють легко створювати природний рум’янець і підкреслювати свіжість обличчя, роблячи макіяж гармонійним і доглянутим. Ваш позитивний досвід надихає нас!
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Класні рум'яна, але ці дуже дуже світлі і мягкі, якщо хочете щось більш виразне, то треба тон яскравіше
Представник брендуЕлена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Вам сподобалася текстура рум'ян L'Oreal Paris Alliance Perfect у відтінку 120 Рожевий сандал – їх м’якість і природне покриття дійсно підходить для щоденного використання та легкого ефекту сяйва. Ви правильно зазначили: для більш яскравого і насиченого результату можна обрати відтінок трохи темніший або нанести другий шар рум’ян для інтенсивності. Ми цінуємо Ваш відгук!
- Лідія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Рум'яна супер .
- Переваги:
- Компактні,є дзеркало.
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуЛідія, добридень! Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже примєно, що рум’яна L'Oréal Paris Alliance Perfect Вам сподобались. Щасливі знати, що Ви оцінили як зручний формат із дзеркалом, так і якість самого продукту. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris — нам важливо бути частиною Вашого макіяжу!
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Alliance Perfect 145 Темно-рожевий
Рекомендую купити
- Переваги:
- Компактні з дзеркальцем
- Недоліки:
- не має
Представник постачальникаВікторія, добрий день. Щиро вдячні Вам за коментар, за Вашу рекомендацію наших рум'ян для обличчя L'Oreal Paris Alliance Perfect. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні враження. Бажаємо Вам гарного дня!
- Лавренюк Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Alliance Perfect 145 Темно-рожевий
Они идеальны!
Представник постачальникаТатьяна, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Щасливі, що рум'яна для обличчя L'Oreal Paris Alliance Perfect стали для Вас ідеальними. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Зборовская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Румяна супер.Тримаеться цілий день.З мікро блискітками.Легко наноситься,маленький розхід.Користуюсь кожен день,але як нова досі.Виглядае натурально
- Переваги:
- Недоліки:
- Немае
Представник постачальникаАЛЕНА, вітаємо. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Хороший продукт
Представник постачальникаТатьяна, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наш продукт Вас вразив. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!
- Лаута О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Класний відтінок, ніжний запах мають. Вони ідеальні.
- Переваги:
- Об'єм, маленьке дзеркальце та зручна кісточка.
- Недоліки:
Представник постачальникаОксана, вітаємо. Вдячні за Ваш відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Ми в захваті, що Вам все сподобалось. Бажаємо Вам краси та здоров'я!
- Юрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Дівчині дуже сподобались
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Alliance Perfect 145 Темно-рожевий
- Оля К***Продавець: Rozetka. Тон: 200 - Золотисто-бурштиновий
Румяна очень легко растушевываются. Стойкость хорошая - отлично смотрятся с утра до вечера. Мне понравились и цена приемлемая)
- МаргаритаПродавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Отличные румяна, у меня два оттенка:розовые и терракотовые, одни использую днем, вторые - вечером. Пользуюсь ими уже около года, расход минимальный. Стойкие, их мало понадобится для создания необходимого эффекта.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Адекватная цена, румяна отличные, советую
- Переваги:
- хорошие , качественные румяна
- ЛюдмилаПродавець: Rozetka. Тон: 140 - Бежево-рожевий
Стойкие и качественный румяна. Достаточно долго держаться. Кисточкой в коробочке не пользовалась, поэтому о ней ничего сказать не смогу.
- Переваги:
- выглядят естественно, достаточно экономичные, легкая нежная текстура
- ДашаПродавець: Rozetka. Тон: 140 - Бежево-рожевий
очень люблю эти румяна, постоянно ними пользуюсь. У них универсальные оттенки, которые подходят всем, по этому они у меня быстро заканчиваются, так как и мама и сестры тоже любят их одолжить. Но если у вас небольшая семья, то они прослужат вам долго.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Отдельное спасибо за подарок - пляжную сумку!!! Очень приятро и неожиданно)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Отличные румяна! Естественный тон, брала 120, хорошо наносятся, присудствует легкий шиммер.
- Переваги:
- Легко тушуются, небольшой расход
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 120 - Рожевий сандал
Оттенок 120 просто бомба! Абсолютно естественный, нежный румянец получается. Стойкость - целый день.
- Саевич О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 140 - Бежево-рожевий
Чудовий відтінок, гарна якість)))