Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Мільйон Вій Об'ємна Чорна 9 мл (3600521821152)

Оцінка користувачів 4.24/5
  • AI аналіз відгуків
    65 відгуків:  позитивних ~65%, нейтральних ~10%, негативних ~25%
    Клієнти в основному позитивно оцінюють туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes, відзначаючи гарний об'єм, тривалість носіння без осипання, легкість нанесення і змивання. Похвали отримують якість щіточки та стійкість туші. Проте є чимало скарг на відсутність упаковки, випадки сухої або неякісної продукції, а також на те, що туш деяким не підходить за ефектом або осипається. Особливо часто звучить занепокоєння щодо страховки від підробок та контроль якості.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Получал в магазине на Петровке, поскольку без упаковки, проверил при продавце - открываем и на сантиметр буквально приподнимем крышку с кисточкой. В этом положении хорошо просматривается ненарушенная часть "стакана" туши, если раз вытащить кисточку - обратно вставить не нанеся тушь на края стакана сложно...

Переваги:
    Жене понравилась
    Недоліки:
    ?
  • Тухватуллина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

ОТРИМАЛА ВЧАСНО,ТОВАР ВИЩОЇ ЯКОСТІ.

Переваги:
    Якість відмінна!
  • Наталия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Отличная тушь! L’Oreal Volume Million Lashes действительно придает ресницам выразительный объем без комочков. Щеточка удобная, хорошо разделяет ресницы, прокрашивая каждую. Цвет насыщенно черный, держится весь день без осыпаний и размазываний. Легко снимается средствами для демакияжа. Покупаю много лет и очень довольна!

Представник бренду

Наталия, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашій туші для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій протягом багатьох років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!

• Анна
    Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Понравилась тушь, хорошая цена и отличное качество.

Переваги:
    эффект
  • Василенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Дуже класна туш, не осипається, насичений колір

Переваги:
    Дуже крута
      Представник бренду

Виктория, доброго дня. Щиро вдячні за Ваш відгук! Раді, що туш для вій L'Oréal Paris Volume Million Lashes Вам так сподобалася. Це дійсно чудовий вибір для натурального ефекту та об'ємних, розділених вій. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і ми раді, що Ви задоволені результатом! Бажаємо Вам натхнення!

• Анжела Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Більше 10 років купую. Пробувала різні але всеодно повертаюсь до цієї.

Переваги:
    Об,ємні вії, довго не засихає в тюбику, не осипається
    Недоліки:
    Для мене - нема

Анжела, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом багатьох років. А для зволоження губ та підкреслення їх краси спробуйте помаду-бальзам для губ L'oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Lipstick. Вона миттєво пом'якшує шкіру, залишає сяйний фініш і максимально стійке покриття без підкреслення тріщин і ліній. Ваші губи набудуть підвищеної еластичності, гладкості та м'якості вже після 4 тижнів використання помади. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!

• Оксана Н***

Отличная тушь

Недоліки:

Оксана, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій стала для Вас чудовою. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Татьяна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Дякую за швидку доставку!

Переваги:
    Завжди її замовляю
  • Людмила П***

Дуже гарна туш!

• Леся О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Туш робить вії більш об'ємними,розділяє і робить очі більш виразними.Товаром задоволена.

Переваги:
    якісний товар
  • Юрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Очень нужная вещь. Качество отличное.

Переваги:
    Качественная тушь. Недорого.
  • Татьяна Ф***
    Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Прочитав отзывы, хочу написать и от себя.
    Те, кто ждут тушь, упакованную в индивидуальную пленку-этого не будет! Тушь поступает на склады без упаковки. Я не первый год работаю в отделе парфюмерии и косметики в солидной фирме. Не было еще случая, чтоб тушь поступала в пленке.

Переваги:
    Отсутствие пленки не имеет никакого отношения к качеству данного товара. Тушь хорошая.
  • Павел К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
    Переваги:
    Беру не первый раз, всё довольны
    Недоліки:
    Никаких
  • Зульфия

Самая лучшая тушь

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Никаких
  • Ксения Ж***

отличная тушь

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Чудова туш!Зручна щіточка,гарно розділяє вії,надає виразності та об"єму!

Переваги:
    лояльна ціна
    Недоліки:
    нема
  • Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Пользуюсь этой тушью уже около 6-ти лет, качество отличное, придает объем, длину, хорошо разделяет реснички, не осыпается к вечеру. Очень порадовала скидка, доставка быстрая! Спасибо, Розетка!

Переваги:
    Идеальная тушь по всем параметрам!
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Користуюсь цією тушью вже багато років, дуже подобається, не суха, зручна щіточка. Вистачає на 3-4 місяці

• Світлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Задоволена ,хороша туш не скатується, не обсипається, вії стають довші,туш довго тримається

Переваги:
    Хороша туш,довго тримається
  • Анастасія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Туш чудова, користуюсь вже дуже багато років саме цією завжди купую її!

Представник бренду

Анастасія, раді вітати! Щиро дякуємо Вам за довіру до L'Oréal Paris Volume Million Lashes упродовж такого тривалого часу!
      Ми надзвичайно раді, що туш і надалі залишається Вашим фаворитом. Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Виктор

Дружина користується на протязі 3 років туш просто агонь

Переваги:
    Все чудово
    Недоліки:
    Відсутні

Виктор, раді вітати. Дуже вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження та емоції після використання туші для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Всегда покупаю Туш для брів L'Oreal Brow но в этот раз взяла ещё и эту тушь! И она великолепна для меня. Аккуратно, чисто прокрашивает волоски, не склеивает и не липкая.

Переваги:
    Хорошая кисточка, легко прокрашивает волоски, не склеивает, не липкая.
  • Алла А***

Працює відмінно

Переваги:
    Акційна пропозиція
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Алла, добрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір об'ємної туші для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes. Ми неймовірно раді, що засіб працює відмінно і дарує Вашим віям розкішний об'єм та бездоганне розділення без жодних недоліків, а акційна пропозиція зробила цю покупку максимально вигідною та приємною! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна П***

Прекрасна туш!!!

Переваги:
    Класна туш
      Представник бренду

Тетяна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що туш для вій L'Oréal Paris Volume Million Lashes Мільйон Вій Об'ємна виправдала Ваші очікування. Формула засобу створена для насиченого об’єму та розділення кожної вії, забезпечуючи виразний та доглянутий погляд протягом дня. Раді, що Вам сподобався продукт і недоліків Ви не помітили!

• Анатолій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Переваги:
    Ціна та якість!
    Недоліки:
    Не виявлено!
      Представник бренду

Анатолій, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що туш L'Oreal Volume Million Lashes справила таке позитивне враження - поєднання якості та доступної ціни. Приємно знати, що продукт повністю Вас задовольнив! Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Степан Ч***

Клас

Представник бренду

Степан, вітаємо! Дякуємо за Вашу оцінку! Ми раді, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes залишила у Вас таке приємне враження. Її унікальна щіточка допомагає створити об’єм і розділення вій, а формула забезпечує тривале носіння без склеювання. Ваш відгук надихає нас! Гарного настрою!

• Марина

Моя улюблена туш

Представник бренду

Марина, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що туш L'Oréal Paris Volume Million Lashes стала Вашою улюбленою. Вона створена, щоб дарувати розкішний об’єм і чітке розділення кожної вії. Бажаємо Вам і надалі тільки яскравих та ефектних образів разом із L'Oréal Paris!

• Мілана П***
    Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Туш дуже класна та якісна!
    Рекомендую!

Переваги:
    Дуже гарна та якісна туш
      Представник бренду

Мілана, добридень! Щиро дякуємо за Вашу високу оцінку та рекомендацію! Нам надзвичайно приємно знати, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes виправдала Ваші очікування! Ми прагнемо створювати якісні засоби, які підкреслюють природну красу Ваших вій та дарують відчуття впевненості щодня. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris!

• Анна С***

Прекрасна туш для вій!

Переваги:
    Можна густо нанести, пікантний аромат!
    Недоліки:
    Перші декілька нанесень не такі ефективні, а потім ok!
      Представник бренду

Анна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes об'єм мільйона вій Вам сподобалася. Дійсно, її можна наносити в кілька шарів для більшого об'єму. Згодні, що туші потрібно трохи часу для «активації» формули, проте після вона дарує чудовий ефект! Сподіваємося, що туш продовжить радувати Вас ефектом довгих і об'ємних вій!

• Татьяна Б***

Туш чудова

Представник бренду

Татьяна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам сподобалась туш для вій L'Oréal Paris Volume Million Lashes. Це справжній помічник для створення виразних та об'ємних вій! Користуйтеся тільки із задоволенням! Гарного дня!

• Зинаида Л***

Дуже гарна тушь.

Представник бренду

Зинаида, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені тушшю для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Моя любимая тушь, пользуюсь постояно.

Переваги:
    Цена, качество.
      Представник бренду

Людмила, вітаємо. Дякуємо за Ваш коментар. Ми дуже щасливі, що використання туші для вій L'Oreal Volume Million Lashes залишило такі приємні враження і вона стала для Вас улюбленою. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Анатолій Б***

Все сподобалось.

Переваги:
    Качество.
    Недоліки:
    Нема.
      Представник бренду

Анатолій, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Христина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Переваги:
    За таку ціну дуже добра
      Представник бренду

Христина, раді вітати. Дякуємо за відгук! Раді, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Вам сподобалась. Це дійсно чудовий вибір для отримання ефекту об'єму. Сподіваємось, що вона й надалі даруватиме Вам найкращий вигляд і настрій!

• Людмила Ч***

Норм в своем сегменте

Переваги:
    Не сыпется

Людмила, добрий день. Дякуємо Вам за коментар, за високу оцінку нашого продукту. Раді, що Ви ділитесь враженням після використання туші для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Светлана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Хорошая тушь, по хорошей цене. Спасибо

Светлана, раді вітати! Щиро вдячні Вам за зворотний зв'язок. Ми задоволені, що туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes Вам подобається. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо чудового дня!