Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris 125 мл (3600524234447)

Оцінка користувачів 4.97/5
на основі 51 відгук
  • AI аналіз відгуків
    39 відгуків:  95% позитивних, 3% нейтральних, 2% негативних.
    Загалом, покупці надзвичайно задоволені засобом для зняття макіяжу L'Oréal. Основними перевагами вони називають ефективність у видаленні навіть водостійкого макіяжу, дбайливе ставлення до чутливої шкіри та очей (зокрема для людей з контактними лінзами), відсутність подразнення, економність у використанні та приємну текстуру. Чимало клієнтів виділяють цей засіб серед інших аналогів та повертаються до нього знову й знову. Мінімальні зауваження стосуються лише порівняння з іншими брендами та часу необхідного для зняття особливо стійкої туші.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Лолита С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мне очень нравится это средство, для меня лучшее. У меня чувствительные глаза и я ношу контактные линзы, многие средства пекут и раздражают глаза, но не это. Отлично смывает даже гелевые карандаши и стойкие подводки, ничем не уступает премиум-сегменту. Раньше я пользовалась Мэри Кэй смывкой, это ничем не хуже

Переваги:
    Хорошо удаляет стойкую косметику, не печет, не раздражает глаза, можно пользоваться, если носишь линзы
    Недоліки:
    Несколько неудобная бутылочка, выливается многовато, но то такое)

Лолита, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що засіб для зняття водостійкого макіяжу з очей і губ для чутливої шкіри L'Oreal Paris став для Вас найкращим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Леся Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру не перший раз, бо підходить для чутливої шкіри, а отже не пече осі під час використання.

Переваги:
    Підходить для чутливої шкіри
    Недоліки:
    Не спостерігається

Леся, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання продукту. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Альона Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цим засобом користуюся дуже довго. Так як в мене чутливі очі, використовую тільки цей засіб, тому що він не викливає подразнень.

Переваги:
    Дуже добре змиває макіяж, підходить для чутливих очей
    Недоліки:

Альона, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук, за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Ми щасливі, що засіб для зняття водостійкого макіяжу з очей і губ для чутливої шкіри підійшов Вам. Бажаємо Вам чарівності!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Средство замечательное!Отлично смывает водостойкий макияж с глаз,без всяких усилий,не нужно ничего тереть,глаза не пекут,кожу не раздражает,самое лучшее из всех,что я перепробовала!Спасибо Розетке!Как всегда все быстро и качественно!

Переваги:
    Работает отлично!
    Недоліки:

Юлия, вітаємо! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо приємного дня!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличное средство для смывания стойкой туши и макияжа в общем.

Переваги:
    Хорошо смывает стойкую тушь
    Недоліки:
    Цена
  • Марина Ю***

Всё понравилось

Переваги:
    Мне нравится, хорошо снимает макияж
    Недоліки:
    Нету, беру не первый раз
      Представник бренду

Марина, доброго дня. Ми вдячні за відгук щодо нашого засобу для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris, що повертаєтесь до нас за покупками. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Елена Ч***

Завжди ним користуюсь.

Представник бренду

Елена, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris задовольняє Ваші очікування і ефективно справляється зі своїм завданням. Якщо Ви ще не пробували, рекомендуємо спробувати інші засоби з цієї серії, наприклад, міцелярну воду L'Oréal Paris Micellar Water, яка також м'яко очищує шкіру і підходить для чутливої. Бажаємо вам і надалі чудових результатів і приємного користування продукцією!

Постоянно пользуюсь этим средством
    Бережно снимает макияж.
    Рекомендую

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Нет, от слова абсолютно!!!!
      Представник бренду

Доброго дня, Ирина! Дякуємо за Ваш чудовий відгук про засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені його якістю та делікатністю у догляді. Дякуємо, що рекомендуєте наш продукт! Сподіваємося, він і надалі буде Вашим надійним помічником у щоденній б'юті-рутині. Бажаємо Вам натхнення!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отлично справляется со своей задачей
    Пользуюсь только этим средством

Переваги:
    Мягко работает
      Представник бренду

Ирина, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук про засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris! Раді, що він м'яко та ефективно виконує свою задачу і став Вашим улюбленим продуктом. Нехай використання приносить лише задоволення!

Пользуюсь только этим средством

Переваги:
    Качество, нежно снимает остаток макияжа
    Недоліки:

Ирина, вітаємо. Вдячні за Ваш відгук, що ділитесь враженнями після тривалого використання засобу для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris. Ми в захваті, що Вам все подобається та Ви постійно обираєте наш засіб! Бажаємо Вам краси та здоров'я!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лучшее средство в этой линейке

Переваги:
    Мягко работает
    Недоліки:

Ирина, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Цінуємо те, що Ви з нами. Ми щасливі, що засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris став для Вас найкращим! Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь уже много лет для водостойкого макияжа.

Недоліки:

Добрий день, Алла. Щиро вдячні за Ваш коментар. Щиро приємно, що засіб для зняття макіяжу з очей та губ виправдовує Ваші очікування після тривалого користування. Дякуємо за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відповідає своїм функціям. Брала по акції. Швидка доставка.

Переваги:
    Відмінно працює, акційна ціна, швидка доставка.
    Недоліки:
    Не виявила

Ірина, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Нехай засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris дарує Вам тільки позитивні враження! Бажаємо Вам чудового дня!

• Олеся Г***

Все ок

Олеся, доброго дня. Ми вдячні за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Беленкова А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Как же я рада что нашла это средство, оно смывает стойкий макияж без усилий, и после применения нет никакого дискомфорта.

Александр, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук! Нехай засіб для зняття макіяжу з очей та губ дарує Вам тільки позитивні враження. Ми щасливі, що Ви знайшли продукт, що задовольняє Ваші потреби. Бажаємо Вам гарного дня!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Идеально снимает тушь с ресниц

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Одно из лучших средств для снятия макияжа. Люблю его.

Переваги:
    Не печет глаза
    Недоліки:
    Нету

Оксана, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду, що засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris став для Вас одним з улюблених. Бажаємо Вам чудового дня!

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смывает даже цветные подводки и карандаши, даже голубую (поймут те, кто пробовал смывать это). Кожа вокруг глаз увлажненная. Подходит даже с линзами: никаких пятен маслянистых не остаётся

Вітаємо, Анастасія. Ми вдячні за Ваш відгук. Дуже приємно, що Ви отримали такі приємні враження від використання засобу для зняття макіяжу з очей і губ L'Oreal Paris. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам натхнення!

• Катерина А***

Идеально

Переваги:
    Без трения
    Недоліки:
    Нету

Катерина, вітаємо! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду L'Oreal Paris. Щиро раді, що засіб для зняття макіяжу з очей і губ L'Oreal Paris Вам до вподоби та Вас радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!

• Гайшинская А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Средство очень понравилось, работает, не вызывает раздражение

Переваги:
    Очень нежное и эффективное средство
    Недоліки:

Алла, вітаємо. Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що засіб для зняття макіяжу з очей і губ L'Oreal Paris виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мяко талегко видаляє макіяж з повік.

Переваги:
    Ефективний засіб.
  • Анастасія З***

Чудовий засіб

Переваги:
    Ефективний
  • Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лучшая бюджетная мицеллярная вода, которая справляется с любым макияжем. Очищает очень хорошо.

Переваги:
    Отлично справляется с водостойким макияжем.
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала цей засіб для зняття водостійкої туші. Засіб просто чарівний:) Тому що туш не просто водостійка, вона МІЦНЮЩА:) І завдяки цьому виробу я без особливих зусиль змиваю туш для вій.

Переваги:
    На сто відсотків виконує свої функції.
    Недоліки:
    Немає.
  • Подлубная И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Засіб для зняття макіяжу сподобався. Використовую для зняття туші. Гарно очищує. Не викликає алергічних проявів.

Переваги:
    Гарно очищує.
  • Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лучшее средство из опробованных. Снимает все виды макияжа, не печёт глаза, не раздражает кожу. Небольшой расход

Переваги:
    Цена, качество, результат
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прекрасное средство для снятия макияжа, до этой покупки выбросила два флакона других производителей, тоже двухфазные. Смывает любой макияж сразу, смягчает кожу вокруг глаз отлично. Главное хорошо перемешать фазы. Очень рекомендую.

Переваги:
    Супер смывка! Не размазывает стрелки на веках, смягчает кожу, очень экономная, хорошая цена, надолго хватитх
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Идеальное средство для снятия макияжа. Пользователям контактных линз рекомендую. Никакого раздражения, жжения или подобных явлений. Все мягко, приятно. Легко очищает без трения. Мне подошло на все 100

Переваги:
    Мягкое средство, легко использовать, удобная упаковка
  • Апостолова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру не первый раз. Нежно очищает и смягчает зону вокруг глаз. Я алергик но это средство не вызывает раздражения.

Переваги:
    Цена, качество
  • Давиденко Е***

Идеально ухаживающее средство

Переваги:
    Идеально ухаживающее средство
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лучшее средство, глаза не печет, все отлично снимает!

Переваги:
    Макияж снимает, глаза не печет
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший товар. Пользуюсь больше года.

Переваги:
    Хорошо смывает макияж. Мягко очищает на кожу.
    Недоліки:
    Нет.
  • Людмила И***
  • Лина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь давно. Экономно средство. Хватает на 10-12 мес.

Переваги:
    Почти нет запаха.
    Нежно смывает тушь.
  • Любовь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    Подходит для чувствительных глаз, не печёт и бережно удаляет мэйкап
  • Ігор О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив на подарунок разом із тушшю, жінка дуже задоволена