Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Блиск для губ Глем Шайн 103 Кремовий (3600522996422)

Оцінка користувачів 4.72/5
  • Полищук М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 509 - Стійкий

Ожидаемо хорошо!

Переваги:
    Хорошо наносится, пахнет, совпадает цвет с фото на сайте
    Недоліки:
    Цену всегда хочется меньше, учитывая доход среднестатистического украинца)
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 103 - Кремовий

Блеск шикарный!!! Ложится отлично, беру не первый раз, рекомендую!!! Получила спасибо быстро! Розетка на высоте!

Переваги:
    Качество супер
    Недоліки:

Добрий день, Оксана. Щиро вдячні за Ваш коментар та рекомендацію. Дуже приємно, що блиск для губ - L'Oreal Glam Shine виправдовує Ваші очікування після тривалого користування. Дякуємо за довіру до бренду - L'Oreal Paris. А для виразного погляду радимо туш для елегантного об'єму та розділення вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture. Завдяки прогумованому пензлику з екстратонкими щетинками (усього 408 штук) навіть найбільш тоненькі й коротенькі вії ідеально профарбовані й розділені. На кожному волоску утворюється невагома шовкова вуаль, яка надає насичений колір і чудовий об’єм: для цього формулу збагатили чорними пігментами й рідким шовком. Вам гарного настрою!

• Александр Д***

Идеальный блеск

Переваги:
    Блеск
    Недоліки:

Александр, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви поділяєте з нами такі позитивні емоції та що блиск для губ L'Oreal Glam Shine став для Вас ідеальним. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 109 - Кремовий

Гарний блиск рожевого відтінку.На фото більш коралового тону, насправді це рожевий.

Переваги:
    Не липкий
    Недоліки:
    Не має

Добрий день, Оксана. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Розуміємо, як важко обрати відтінок онлайн, тому радимо протестувати продукт в офлайн точці продажу, перед замовленням засобу вперше. Бажаємо Вам чарівності!

• Потапова І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 206 - Сяючий

Дуже задоволена.

Переваги:
    Якісний товар. Дякую.
    Недоліки:

Ірина, добрий день. Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання блиска для губ L'Oreal Glam Shine. Цінуємо, що Ви задоволені нашим продуктом. Бажаємо Вам гарного дня!

• Полина
    Продавець: Rozetka. Відтінок: 106 - Кремовий

Мне очень понравилась линейка этих кремовых блесков для губ от лореаль. У них очень приятный запах и тектсура. которая не растекается со временем. Выглядят они очень красиво, губы становятся выразительнее.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 109 - Кремовий

Люблю цец блиск, тримається на губах, гуди після нього ніжні

Недоліки:
    Випадково замовила не той колір

Катерина, вітаємо. Дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишаєтесь задоволені результатом після користування нашим блиском для губ L'Oreal Glam Shine. Бажаємо приємного дня та краси!

• Анастасія О***
  • Мari M***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 109 - Кремовий

Олин из самых любимых блесков от loreal, оттенок 109, он просто идеальный, долго держится, питает губы, даже когда немного впитывается, очтается легким приятным розоватым оттенком на губах. Дополнит любой образ, особенно нежно- романтичный. Идеальна для летней погоды.

Переваги:
    Цвет, качество, эффект
  • Ксения
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 109 - Кремовий

109 кремовый мне подошел, очень нежно смотрится на губах, глянцевый блеск (без этих ужасных блесток!). К тому же губы после него мягенькие, как после бальзама.

Переваги:
    Цвет, консистенция
    Недоліки:
    Не очень понравилась кисточка...
  • Даша К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 101 - Кремовий

У меня номер 101. Цвет совпал.на губах почти не заметен,как я и хотела.

Переваги:
    Губы после него мягкие
  • Лариса Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 110 - Кремовий

Користуюся давно і рекомендую іншим

Переваги:
    Не збивається, рівномірно лягає
      Представник бренду

Добрий день, Лариса. Щиро вдячні за Ваш коментар. Щиро приємно, що блиск для губ L'Oreal Glam Shine виправдовує Ваші очікування після тривалого користування. Дякуємо за довіру до бренду - L'Oreal Paris та рекомендацію. Бажаємо гарного настрою!

• Кардаш А***

Супер !

Андрей, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що блиск для губ L'Oreal Glam Shine виправдав Ваші очікування та подарував позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олена

Обожнюю ці блиски.

Переваги:
    Гарна текстура та колір.
    Недоліки:
    Не має

Олена, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наш бликс Вас вразив. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня!

• Татьяна П***

Привіт, блиск з чорною чи з білою кришечкою?

• Ксения К***

класний

Недоліки:
    Не має

Ксения, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені блиском. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Дячук І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 109 - Кремовий

Все вчасно надіслали. Колір гарний. На губах приємна.

Іра, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого!

• Гаврилина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 103 - Кремовий

Чудовий блеск! Наносится гладенько, не кашлатиться.
    На літо- те що потрібно. Раджу до покупки.
    ДЯКУЮ Розетка

Переваги:
    Якість та сервіс
    Недоліки:
    Відсутні

Раді вітати, Ларисо! Дякуємо Вам за відгук та Вашу рекомендацію. Щиро раді, що Вам сподобався блиск для губ Glam Shine та Ви користуєтесь ним з задоволенням. Бажаємо гарного дня!

• Helena
    Продавець: Rozetka. Відтінок: 101 - Кремовий

Варто купувати.

Переваги:
    Блиск хороший, тримається на губах стійко, ще й гарно пом'якшує, приємний відтінок. Деякий час не користувалася блисками Лореаль і забула про їхню якість. Отож, одразу замовила ще один, іншого відтінку.
    Недоліки:
    Немає.
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 109 - Кремовий

Безумно нравится блеск. Оттенок выбрала благодаря отзывам. Все нравится, только в отличии от помады быстрее стирается с губ.. но обязательно возьму ещё на пробу другой оттенок.

Переваги:
    Не липкий, хорошая текстура, цвет
    Недоліки:
    Не слишком стойкий
  • Виктория А***

Очень классный блеск!!!

Переваги:
    Увлажняет, не липнет, приятный запах, сладковатая на вкус, удобный апликатор.
    Недоліки:
    Нету
  • Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 109 - Кремовий

Користуюсь не перший раз і задоволена

• Лидия В***
    Продавець: Rozetka. Відтінок: 110 - Кремовий

Беру не в первый раз. Блеск хороший, равномерно ложится на губы, приятный запах, цвет 206 смотрится нежно.

• Чернолясова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 509 - Стійкий

Очень нравится, Отличное качество.

• Діана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 110 - Кремовий

Мій улюблений блиск. Користуюсь кожен день просто для прогулянок. Гарно наноситься.

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 210 - Сяючий

Люблю косметику L'Oreal. Давно у меня был блеск этой фирмы и я все никак не могла найти такой же. Оказалось его сняли с производства. Выбранный оттенок на фото был похож на нужный но оказался светлее. К качеству никаких претензий.

Переваги:
    качество L'Oreal
    Недоліки:
    цена, цвет оказался светлее
  • Елена И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 109 - Кремовий

Очень приятный на губах ))))

Недоліки:
    Не стойкий, быстро стирается.
  • Элада Т***

Блеск отличный.

• Валентина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 206 - Сяючий

я задоволена!

• Юлия
    Продавець: Rozetka. Відтінок: 305 - Неоновий

У блеска густая консистенция, яркий цвет и достаточно стойкое покрытие. Выдерживает без подкрашиваний около 5 часов. Понравился, рекомендую)

• Гость
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 407 - Матовий

Яркий и очень насыщенный матовый цвет.
    Густая и достаточно плотная текстура. Хорошо наноситься. Не скатывается. Но лучше всего наносить под карандаш для губ, так как немного растекается по краям.
    Этот цвет больше подходит как вечерний вариант макияжа, хотя все зависит от индивидуального вкуса.

Переваги:
    Яркий, стойкий, насыщенный, матовый, приятная текстура, не скатывается, ровный тон,хороший аппликатор. Очень красиво смотрится на губах.
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 502 - Стійкий

Брала на холодое время года на каждый день. Не знаю что там за компоненты, но губки за неделю приятно преобразились и перестали трескаться, как обычно у меня бывает с приходом холодов.
    Очень приятный и нежный на губах, с легким шимером.
    Не липкий, не растекается на губах. В общем одно удовольствие)

• Рита
    Продавець: Rozetka. Відтінок: 103 - Кремовий

Стойкий блеск, приятно пахнет, долго держится, его не ощущаешь на губах и оттенок просто идеальный для ежедневного использования.

• Люда
    Продавець: Rozetka. Відтінок: 305 - Неоновий

Никогда не пользовалась помады, мне всегда блеска не хватало в основе. А блески для губ, часто совсем не насыщенные, тусклые. Этот - полная противоположность, сочетает в себе насыщенный тон и уверенное сияние.

• Ольга
    Продавець: Rozetka. Відтінок: 405 - Матовий

Замечательный блеск для губ)Если нанести совсем капельку на губы, он добавляет легкого блеска и насыщенности губам. Если, нанести по-больше, губы становятся яркими и выразительными. Рекомендую, цвет, просто потрясающий)

• Наталья Ф***
    Продавець: Rozetka. Відтінок: 103 - Кремовий

Очень рада покупке этого замечательно блеска.Благодаря правильному тону, губы выглядят природно в любое время дня и вечера. Мягкая текстура и долго остается на губах.

• Ксюша Р***
    Продавець: Rozetka. Відтінок: 405 - Матовий

Удивила текстура блеска и то насколько нежно она ложится!ощущение мягкости на губах, безупречный цвет и суперстойкость- все это вы получаете от глэм шайн:-)