- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Дружина вже давно користується косметикою даного виробника. Мало, що в цьому розумію, просто купую те, що просять))). Дружині подобається!
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- поки не чув
Представник брендуОлександр, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що Ваша дружина задоволена кремом L'Oreal Paris Revitalift Filler для відновлення об’єму шкіри навколо очей. Цей засіб допомагає підтримувати зволоження, пом’якшує шкіру та покращує її пружність, даруючи свіжий і доглянутий вигляд. Раді, що якість продукції Вас задовільняє!
- Лариса Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Підтягує кожу навколо очей, особливо верхнього.
- Переваги:
- Підтягує кожу навколо очей
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Чудовий крем,гарно вибирається не залишаючи липкості.
- Переваги:
- Текстура
- Недоліки:
Представник брендуСвітлана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що крем L'Oreal Paris Revitalift Filler для відновлення об’єму шкіри навколо очей виправдав Ваші очікування. Його легка текстура дійсно забезпечує комфортне нанесення, добре розподіляється і не залишає липкості, даруючи шкірі відчуття свіжості та доглянутості. Ваш позитивний досвід надихає! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Дуже подобається цей крем, його текстура та швидкість вбирання у шкіру. Беру вже не вперше, дуже приємний металевий носик для масажу навколо очей. Не скажу, що маю супер ефект від цього крему, але й гірше не стає. Він дуже приємний на шкірі. Шкіра навколо очей виглядає доглянутою.
- Переваги:
- Металевий носик, швидко вбирається у шкіру, не залишає жирності, або липкості навколо очей
- Недоліки:
Представник брендуІрина, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Filler сподобався Вам. Дійсно, його текстура та зручний металевий аплікатор для масажу роблять використання крему комфортним і приємним. Сподіваємося, що крем продовжить радувати Вас!
- Зоя О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Дякую
- Переваги:
- Можу знайти все що потрібно
Представник брендуЗоя, раді вітати. Ми щасливі отримати Ваш позитивний відгук! Дякуємо Вам за високу оцінку нашого крем-догляду з гіалуроновою кислотою L'Oreal Paris Revitalift Filler для відновлення об'єму шкіри навколо очей! Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам гарного дня!
- Любов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Дякую за вчасну доставку.
- Переваги:
- Вчасно,швидко
Представник брендуЛюбов, вітаємо. Дякуємо Вам за оцінку нашому крем-догляду з гіалуроновою кислотою L'Oreal Paris Revitalift Filler для відновлення об'єму шкіри навколо очей. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Отличный крем .Мама довольна.Розетка на высоте .
- Переваги:
- Хорошо разглаживает и питает .Пока крем на коже ,результат есть ))
- Недоліки:
- Не заметила
- ГАЛИНА В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Обожнюю Loreal та цю серію продуктів. Подобається текстура та ефект .
- Светлана Я***Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Мне подошёл. Очень удобен в использовании. Мелкие морщинки убирает.
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Пользуюсь кремом три недели,хорошо увлажняет, но у меня нависшее веко на одном глазу и я покупала крем в надежде ,что он мне подтянется именно верхнее веко, результат пока не большой , не знаю может им надо пользоваться больше времени.
- Переваги:
- Хорошо увлажняет.
- Недоліки:
- Не подтягивает нависшее веко.
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо Вам за Ваш відгук, що ділитесь результатами після використання продукту. Ми раді, що крем навколо очей Вам підійшов. Звичайно результат залежить не тільки від крему, але й від стану шкіри та на скільки глибока проблема. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, рекомендуємо використовуйте комплексно продукти гами Revitalift Filler. Бажаємо здоров'я та краси!
- Таня
Анна, для такого результата нужна косметика посерьёзнее, и стоит она как минимум на нолик больше
- Юлия
Крем веко не подтянет. Для этого нужно обращаться к пластическому хирургу. Уменьшить отёк можно с помощью тейпирования, посмотрите техники, тогда и веко будет смотреться более открытым.
- тулинова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Доставили без проблем. Качество хорошее
Представник постачальникаТатьяна, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Раді, що Вам сподобався крем та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- oksana М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Зручний у використанні.
- Переваги:
- Крем легкий, приємний.
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Приятная текстура, неплохо убирает "гусинные лапки"
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Выполняет ли крем заявленые качества увижу после недели употребления.
Пока вызывает недоумение зачем с крема сняли заводскую упаковку.- Недоліки:
- Вскрытый крем
- Лилия Г***Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Как крем, не плохой, как филлер не какой, морщины не убирает, но кожа после него гладкая, приятная
- Переваги:
- Не липнет, приятный запах
- Недоліки:
- Не устраняет морщины
- Марина
Только закончила пользоваться этой серией, включая дневной и ночной крема. Не согласна с Вами, результат впечатлил и я очень довольна.
Через некоторое время снова куплю.
Представитель брендаЗдравствуйте , Лилия! Спасибо Вам за отзыв. Нам очень жаль, что крем не оправдал Ваши ожидания. Необходимо понимать, что крем-уход L'oreal Paris Revitalift Filler для восстановления объема кожи вокруг глаз, носит более косметический поверхностный характер для кожи, нежели применяемый в косметологии филлер для инъекций.
Кожа вокруг глаз с течением времени теряет тонус, образуя сначала незаметные мимические, а затем и возрастные морщинки. Можно ли от них избавиться навсегда? Пожалуй, нет, ведь гравитацию и процесс старения нельзя отменить. Обратите внимание, на тыльной стороне упаковки крема, описаны результаты после 4 недель использования крема* в процентном соотношении, на сколько может крем справиться с морщинами (*были проведены инструментальный и клинический тесты при участии 40 женщин). Однако правильный уход поможет замедлить изменения и сохранить молодость кожи вокруг глаз и лица. Рекомендуем ежедневно придерживаться правил ухода за лицом: очищать, тонизировать кожу лица, использовать крем для лица- день/ночь/вокруг глаз и для усиления эффективности сыворотку REVITALIFT ФИЛЛЕР [hа].
- игорь р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Заказывал для жены. В описании на сайте "розетки" написано, что от 25 лет, в реальности от 40. Неприятный осадок от неверной информации.
- Переваги:
- Недоліки:
- жжет под глазами
- Аня
От 25 лет можно использовать. Из активных ингридиентов там только гиалуроновая кислота, которую можно использовать после 25. Плюс это домашний уход и там такие концентрации, что вреда не нанесут, дай бог чтоб помогли)).
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 15 мл
Продукт качественный , как и вся линейка Лореаль)
- Переваги:
- легко впитывается , нет жирного блеска , заметный эффект