- AI аналіз відгуків103 відгуки: 85% позитивні, 7% нейтральні, 8% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Злата Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Чудовий засіб, легкий, непомітний, не липкачий. Ідеально зволожує) розгладжує мікро морщинки, лице відразу виглядає пружним та доглянутим) відчуття легкості і легкий аромат
Використовую як основу під макіяж, мені прекрасно підходить, нічого не стікається і не збирається у складочках- Переваги:
- Легкий, сильно зволожує, приємний аромат, великий об'єм, дешевий
Представник брендуЗлата, добрий день! Дуже раді чути, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження став для Вас ідеальним засобом! Чудово, що він дарує легкість, відчуття комфорту та ефективно зволожує шкіру, а ще добре працює як база під макіяж. Дякуємо, що ділитеся своїми враженнями та обираєте наш продукт!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Перед тем как купить Альфа- флюид,читала о нем отзывы,чтобы средство можно было использовать как базу под макияж и не было аллергии (это моя проблема,поэтому я с дешевой косметикой так и не подружилась) Теперь расскажу о плюсах и минусах флюида.
- Переваги:
- 1.Запах. Пахнет травой,зеленью.
2.На средство очень хорошо наносится макияж,не скатывается.
3.Консистенция не плотная, водянистая и текучая.
4.Не вызывает аллергии - Недоліки:
- 1.Дозатор "плюет". Я была к этому не готова,при первом использовании флюид был везде - пол, стол, зеркало, одежда...
2 Не особо увлажняет кожу, в составе чувствуется спирт.
- ТатянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Користувалась даним флюїдом вперше: шкіра після нього неймовірно мяка, дійсно не блистить, Використовувала зранку, після вмивання. 100% легше ніж звичайний крем. Брала в Розетці по скидкі, за що дякую! Однозначно буду використовувати надалі)
- Переваги:
- Шкіра дуже ніжна на дотик
- Недоліки:
- Задоволення не з дешевого
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Чудовий аромат, рідкий, гарно зволожує, за ефективність нічого сказати не можу, бо у використанні кілька днів. Але запах дуже приємний.
Представник брендуЕлена, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам сподобався аромат аква-флюїду L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження. Він дійсно має приємну текстуру та чудово зволожує шкіру. Сподіваємось, що з часом Ви зможете оцінити його ефективність на 100%!
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Купую вже не вперше, але це перший в моєму житті крем який я використала, а не викинула бо сплив термін придатності. Легко всотується, не відчувається на шкірі і чудово зволожує.
- Переваги:
- Легко вбирається, гарно зволожує.
Представник постачальникаТетяна, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання аква-флюїду L'Oréal Paris Skin Expert Геній Зволоження для сухої і чутливої шкіри з Алое. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Федоренко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Хороший продукт! Нежная, лёгкая текстура. Легко наносится, впитывается мгновенно. Хорошо увлажняет сухую кожу, желательно использовать в паре с питательным кремом. Очень приятный, ненавязчивый, свежий аромат. Удобный дозатор. Флакон стеклянный, добротный.
- Тая Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Самый крутой крем который встречала.
- Переваги:
- Нет липкости, нет эффекта маски.
- Коваленко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Моя любовь) не совсем бюджетное средство на 3 месяца, но даже моей сухой коже почти всю зиму флюид давал достаточное увлажнение. Потрясающая упаковка, приятно держать в руках. Тональный крем хорошо ложится на флюид. Меня смущает спирт в составе на первых позициях. Но по ощущениям флюид приятнее, чем гель алоэ от холики.
- Переваги:
- Увлажняет, кожа нежная и гладкая, отлично под макияж
- Недоліки:
- Цена, спирт в составе, не экономичный расход
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Дуже гарно зволожує, має приємний аромат.
Представник брендуМарина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження подарував Вашій шкірі відчуття свіжості та комфорту, а його легка текстура і приємний аромат зробили догляд за шкірою ще приємнішим. Цей флюїд створений для ефективного зволоження навіть сухої та чутливої шкіри, допомагаючи підтримувати її м’якість та природне сяйво щодня. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Чудовий крем
- Переваги:
- Купую декілька років. Для сухої та чутливої шкіри підійшов. Ніяких нарікань.
- Недоліки:
- Поки все добре
Представник брендуЛюдмила, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до аква-флюїду L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження!
Раді чути, що продукт добре підходить для Вашої сухої та чутливої шкіри та відповідає Вашим очікуванням вже кілька років. Гарного настрою!
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Лучший крем для лицу супер лёгкой текстуры. Для сухой кожи лучший вариант. Пользуюсь уже много лет только им.
Представник брендуЮлия, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до L’Oréal Paris! Нам дуже приємно знати, що аква-флюїд “Геній Зволоження” з екстрактом алое вера вже багато років залишається Вашим фаворитом. Його легка, але ефективна формула справді ідеально підходить для сухої та чутливої шкіри, забезпечуючи тривале зволоження без відчуття важкості. Дякуємо, що залишаєтесь з нами — Ваша лояльність надихає!
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Чудова штука, купую не перший раз. Дійсно геній, перевершує корейське, навіть не порівнюю. До Розетки ніяких нарікань, доставка швидка, все якісно запаковано.
- Переваги:
- Дуже якісний флюід, чудова ціна
- Недоліки:
Представник брендуЖанна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що наш аква-флюїд L'Oréal Paris Skin Expert "Геній Зволоження" відповідає Вашим вимогам! Дякуємо за Вашу довіру до нашого бренду, і ми обіцяємо й надалі радувати Вас продуктами найвищої якості! Гарного дня!
- Нюта А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Обожаю этот флюид! Пользуюсь уже очень много времени. Никаких нареканий.
Действительно увлажняет на все 100 процентов.- Переваги:
- Выполняет все свои функции.
- Недоліки:
- Цена с каждым разом всё больше и больше.
Представник постачальникаНюта, вітаємо! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду L'Oreal Paris. Щиро раді, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження для сухої та чутливої шкіри з Алое Вам до вподоби та Вас радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Долго думала взять его или подороже Vichy,в итоге взяла этот и ни разу не пожалела,как по мне результат идентичен с Виши.Кожа увлажненная и очень долго,в оьщем теперь я фанат этого продукта)
- Переваги:
- Отлично увлажняет,надолго,расход небольшой,цена
- Недоліки:
- Для меня их нет
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Это просто открытие! Флюид идеал но увлажняет кожу и не составляет никаких следов в виде жирных пятен на лице. У меня жирной кожа в Т-зоне, подошёл идеально! Всем советую
- Переваги:
- Нежная, приятная текстура, действительно похож на воду, приятный ненавязчивый запах
- Недоліки:
- Не нашла
- Марина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Мой любимый летний флюид. Невесомый, легкий, не оставляет неприятных ощущений. В течении дня в сильную жару после очищения кожи тоником могу наносить несколько раз.
- Переваги:
- Легкий, удобный дозатор и флакон.
- Недоліки:
- Запах лично мне напоминает мужской дезодорант.
- Наталия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Пользуюсь не первый раз, мне очень нравится
- Переваги:
- Увлажняет
- Недоліки:
Представник брендуНаталия, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу довіру та повторний вибір аква-флюїду L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження. Нам неймовірно приємно знати, що цей засіб з алое Вам дуже подобається, чудово зволожує шкіру та дарує сухому й чутливому типу обличчя абсолютний комфорт без жодних недоліків! Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Засіб супер зволожуючий, не залишає липкого шару, для щоденного використання просто топчик. Рекомендую!
- Недоліки:
Представник брендуНаталія, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження став для Вас справжнім фаворитом для щоденного догляду, адже ми розробили цю легку формулу на основі алое та гіалуронової кислоти саме для інтенсивного наповнення шкіри вологою без відчуття липкості. Ваша рекомендація та задоволеність результатом - найкраща нагорода для команди L'Oreal Paris!
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Легкий флюїд, швидко вбирається і добре зволожує шкіру без відчуття липкості. Прекрасно підходить для чутливої та сухої шкіри.
- Переваги:
- Користуюся ним щоденно, дуже подобається
Представник брендуЮлія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді чути, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження добре зволожує Вашу шкіру, швидко вбирається і не залишає липкості. Приємно знати, що він щодня дарує комфорт та догляд Вашій шкірі. Дякуємо, що обираєте L’Oreal Paris!
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Дякую, легкий, зволожуючий, має приємний запах.
Представник брендуОлена, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що аква-флюїд L’Oréal Paris Skin Expert Геній Зволоження з алое Вам сподобався, дарує комфортне зволоження та приємні відчуття під час використання. Легка текстура спеціально розроблена для сухої та чутливої шкіри, щоб освіжати й підтримувати оптимальний рівень зволоження без обтяження. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Алла Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Супер зволоження
- Переваги:
Представник брендуАлла, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді дізнатися, що аква-флюїд L’Oréal Paris Skin Expert Геній Зволоження з алое подарував Вам відчуття зволоження та комфорту, а також підходить за співвідношенням ціна-якість. Його легка текстура створена саме для щоденного догляду сухої та чутливої шкіри, щоб підтримувати баланс зволоження без відчуття тяжкості. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Дуже гарний засіб, приємний на шкірі, не залишається плівки
Представник брендуОлена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження подарував Вам комфортні відчуття на шкірі. Його легка формула швидко вбирається, інтенсивно зволожує та не залишає липкості чи плівки, що особливо важливо для сухої та чутливої шкіри. Дякуємо, що поділилися враженнями та обираєте L’Oréal Paris!
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Крем супер
Представник брендуГанно, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і приємні слова про аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert "Геній Зволоження" для сухої та чутливої шкіри. Приємно чути, що флюїд Вам підійшов і справив чудове враження! Бажаємо Вам тільки комфортного догляду та здорового сяяння шкіри щодня!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Чудовий засіб, зволожує шкіру на ура, беру вже не вперше.
Представник брендуАнастасія, добрий день! Дякуємо Вам за такий теплий відгук! Раді чути, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження з Алое став для Вас улюбленим доглядовим засобом. Дуже приємно знати, що Ви знову обрали саме його - нехай і надалі тішить Вас своїм ефектом!
- ТанюшикВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Найкращий зволожувач. Не липкий, як сироватка, легка текстура, швидко поглинається, не створює відчуття жирності на шкірі, як після деяких кремів, гарно зволожує, шкіра після нанесення м'яка, гладенька та свіжа. Користуюся тільки ним. Мені більше нічого не потрібно для догляду. Для шкіри схильної до жирності підходить.
- Переваги:
- Великий об'єм, зручний красивий флакон з дозатором, зволоження та відсутність липкості, легка текстура, парфумований аромат
- Недоліки:
Представник брендуТанюшик, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження для сухої та чутливої шкіри з Алое. Нам приємно чути, що продукт добре зволожує, швидко поглинається, не залишає липкості та дарує відчуття м’якості і свіжості шкіри. Бажаємо Вашій шкірі щоденного комфорту, пружності та сяйва!
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Представник брендуАлла, добрий день! Дякуємо за такий короткий, але дуже приємний відгук! Раді, що аква-флюїд L’Oreal Paris Геній Зволоження з Алое Вам сподобався та подарував комфорт і зволоження шкірі. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Таисия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Вже вдруге купую цей Аква-флюїд. Влітку це саме то- дуже легка текстура, після нанесення він майже не відчувається на шкірі, приємний тонкий запах. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість. Приємна акційна ціна.
- Недоліки:
- Не знайдено.
Представник брендуТаисия, раді вітати! Дуже вдячні за повторну покупку та довіру до L’Oréal Paris! Нам надзвичайно приємно, що Аква-флюїд “Геній Зволоження” став Вашим літнім фаворитом. Легка текстура, комфорт після нанесення та ефективне зволоження — саме ті переваги, які ми прагнули поєднати в цьому засобі. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Добре зволожує шкіру, гарний косметичний продукт.
Представник брендуНаталія, доброго дня! Ми дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що наш аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження для сухої та чутливої шкіри з Алое гарно Вам підійшов та чудово зволожує! Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням та всього Вам найкращого!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
- Переваги:
- Отлично
- Недоліки:
Представник брендуОльга, вітаємо! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого аква-флюїду L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження для сухої та чутливої шкіри з Алое. Бажаємо приємного дня!
- Виктория Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Понравились
Представник брендуВиктория, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми щасливі, що Вам сподобався аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження для сухої та чутливої шкіри з Алое. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам натхнення!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Чудовий флюїд, реально зволожує, користуюсь вже три роки, під основний уход. Якщо спека - то достатньо і тільки одного флюїда. (Шкіра суха, середній вік)
Продавець - все було гуд- Переваги:
- Якість, чудово зволожує
- Недоліки:
Представник брендуКатерина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що аква-флюїд для обличчя "Геній Зволоження" від L'Oreal Paris сподобався Вам! Бажаємо Вам і надалі насолоджуватись чудовими результатами!
- Олечка К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Зволожує гарно, має приємний ненав'язливий аромат. Краще працює на вологе лице.
Представник брендуОлечка, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що аква-флюїд зволожує Вашу шкіру та має приємний ненав'язливий аромат. Дійсно, його використання на вологу шкіру дозволяє компонентам краще проникати та забезпечувати оптимальний рівень зволоження. Дякуємо за довіру до наших продуктів! Сподіваємося, що й надалі наші засоби догляду будуть приносити Вам лише задоволення. Гарного дня!
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Я від нього в захваті!!! Такі речі індивідуальні, але мені підійшло)))
Представник постачальникаІрина, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наш аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження для нормальної та змішаної шкіри з Алое Вас вразив. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Все супер
Представник постачальникаЮлия, доброго дня. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження для сухої та чутливої шкіри з Алое Вам сподобався і нам вдалось Вас задовольнити. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!
- таня П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Очень хороший для лета
- Переваги:
- Вписывается,запах,легкий
Представник постачальникаТаня, добрий день. Щиро дякуємо Вам за таку оцінку. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл
Покупаю не впервые
Не жирный, отлично впитывается, кожа увлажненная- Переваги:
- Удобный дозатор
- Недоліки:
Представник постачальникаАнастасия, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання продукту. Нехай аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження для нормальної та змішаної шкіри з Алое доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!