Відгуки покупців про Основа під макіяж для обличчя L'Oreal Infallible Непереможний 35 мл (3600522877301)
Немає в наявності
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
пришёл совершенно другой праймер, измените описание на сайте
- Переваги:
- пока не пробовала
- Недоліки:
- пришёл другой товар
- Галина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємна текстура при нанесенні,шкіра матова на дотик
- Переваги:
- Масовість шкіри
- Недоліки:
Представник постачальникаГалина, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що основа під макіяж для обличчя L'Oreal Infallible Непереможний виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Основа может и хорошая,кому подойдет,но я заказывала матирующую,а прислали увлажняющую! При получении не обратила внимание.
- Переваги:
- Основа может и хорошая,кому подойдет,но я заказывала матирующую,а прислали увлажняющую!
- Недоліки:
- выслали не ту
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту, якщо є довідка від дерматолога також це вкажіть. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.
- Яна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер. Дуже подобається
- Переваги:
- Текстура , під макіяж те що треба
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая основа.
- Переваги:
- Сглаживает неровности кожы.
- Недоліки:
- Нет.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Незважаючи на те що, вислали зовсім іншу базу, текстура в неї чудова. Без запаху, лягає на шкіру рівномірно, АЛЕ мені особисто не підійшла. Шкіра почервоніла.
- Недоліки:
- Вислали іншу базу. Почервоніння шкіри.
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова основа, ідеально підійшла) Дякую!!!
- Екатерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мне подошла база, запах приятный. Ложится на кожу ровно. ББ крем сверху ложится отлично, а просто под пудрой немного скатывалась
- Alisa P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Основа неплохая - текстура приятная, лицо становится бархатным после нанесение, но матирующего эффекта не видно, тональный ложится равномерно.
- Переваги:
- Приятная текстура
- Недоліки:
- Данный продукт выдаётся Розеткой без упаковки
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моей жирной коже эта база подошла идеально - матирует, тональная основа держится на много дольше, не скатывается.
- Недоліки:
- Не выявила
- Семенюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша основа,матує шкіру,на неї легко лягає тон і тримається довго
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошая основа. Всё что нужно.
- Переваги:
- Lve you Loreal
- Недоліки:
- no
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова основа під макіяж, з нею не згадую про блиск на обличчі цілий день!
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нет ощущения маски. Основа со своей функцией справляется на 5+
- ЮляПродавець: Rozetka
Пользуюсь уже этой основой давно. У меня комбинированная кожа и для моего типа оно подходит лучше других, которыми мне приходилось пользоваться. Эффект заметный, рекомендую.
- Марина С***Продавець: Rozetka
Тональная основа не создает на коже неприятный блеск, не утяжеляет макияж,нет эффекта многослойности, не забивает поры. Для сухой и чувствительной кожи подходит лучше всего. Стойкость, около 5-6 часов.
- Ксюша Р***Продавець: Rozetka
Основа очень лёгкая, поверх неё любое тональное средство ложится идеально и долго держится
- АннаПродавець: Rozetka
мне подошла эта основа, один из маст хэв в моей косметичке ! хорошо выравнивает текстуру кожи, сужает поры !
- Переваги:
- текстура, эффект
- КристинаПродавець: Rozetka
Мне нравится эта основа,она чудесно выравнивает тон кожи, имеет хорошую консистенцию очень нежная и приятная к коже, наносится легко и равномерно.