Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Тональний крем L'Oreal Paris Infaillible 24h матовий 135 Radiant Vanilla 30 мл (3600523784257)

Оцінка користувачів 5/5
  • Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Infaillible 24h 130 Beige Peau

Все отлично

Переваги:
    Цена
      Представник бренду

Екатерина, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що тональний крем L'Oreal Paris Infaillible 24h матовий повністю Вас задовольнив. Цей тональний крем створений для тривалого матового покриття й комфорту протягом усього дня. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Валентина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 145 Rose Beige Infaillible L'Oreal Paris

Гарний тональний крем. Матова ніжна текстура, недоліки перекриває, шкіру не сушить. Рекомендую.

Переваги:
    Не сушить шкіру
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Валентина, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що тональний крем L'Oréal Paris Infaillible з матуючим ефектом відповідає Вашим очікуванням. Його текстура дійсно створює комфортний ефект, а матування без пересушування — важливий момент для багатьох. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Infaillible 24h 110 Rose Vanilla

Я звісно не повністю зрозуміла,таке вперше,прийшов тональний,не запакований,і на вигляд,що ним вже користувалися,і на фото видно,що там не вистачає по грамам,є просвєти на упаковці,начебто він пустоватий,як таке можливо?

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Виталий М***

Добрий вечір, купила косметики на суму 788грн,представник цієї компанії проводив акцію,в подарунок косметичка, косметика приїхала розпакована і без косметички,це як? Ладно без косметички,но як може товар бути не запакованим?

Переваги:
    Норм косметика
    Недоліки:
    Позор представнику цієї компанії
    • Юлія Ч***

Цілком можливо, що умовою акції було додати ту косметичку у кошик.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання щодо замовлення та подарунка, зверніться, будь ласка, в техпідтримку Rozetka. Дякуємо. Щодо пакування компанія LOreal, відмовилася від целофану та різних видів надмірних упаковок, які вдруге не переробляються, на користь турботи про екологію. Ми раді, що Вам подобаються наші засоби, проте дуже прикро, що Ви отримали негативний досвід від замовлення. Сповідаємось, всі Ваші наступні покупки будуть Вас радувати!

• Алла Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Infaillible 24h 110 Rose Vanilla

Классный тональный крем.Первый раз купила,и не ошиблась.Советую.Покупайте,не пожалеете.

Недоліки:

Алла, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш коментар, що ділитесь враженнями та радите тональний крем після використання. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Infaillible 24h 110 Rose Vanilla

Крем очень хороший, текстура плотная как раз на зиму. Пользуюсь им довольно долго.

Переваги:
    Хорошо замазывает пигментные пятна.
    Недоліки:
    Недостатков нет.

Олена , добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви отримали такі позитивні емоції після використання тонального крема L'Oreal Paris Infaillible 24h матовий. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Infaillible 24h 110 Rose Vanilla

Матовый. Один из лучших, которые у меня были

Дарина, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що тональний крем L'Oreal Paris Infaillible 24h матовий став для Вас найкращим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Наталия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Infaillible 24h 110 Rose Vanilla

не первый уже покупаю тоналку этой фирмы. хорошая текстура, равномерно наносится, матирует. Тюбик залит под завязку. первые пару раз вытекает сам, без нажатий на него

Переваги:
    красиво ложится на кожу
  • Евгения М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Infaillible 24h 130 Beige Peau

Стойкое покрытие гарантировано, поры не забивает, ложится равномерно. Цена соответствует качеству

Переваги:
    Очень стойкий
  • любовь я***
    Продавець: Rozetka. Тон: Infaillible 24h 110 Rose Vanilla

Заливається в пори,на обличчі мов глина

Представник бренду

Любовь, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про тональний крем L'Oreal Paris Infaillible 32h матовий. Нам дуже шкода, що продукт не виправдав Ваших очікувань. Хочемо зазначити, що ця тональна основа спеціально створена для комбінованої та жирної шкіри, тому її нанесення може вимагати певної підготовки. Рекомендуємо перед використанням ретельно очистити шкіру та обов’язково нанести денний зволожувальний крем. Тональний крем має щільне покриття, стійкий до вологи та поту, а також містить SPF25 для захисту шкіри. Завдяки наявності 4% ніацинаміду, продукт сприяє вирівнюванню тону шкіри. Щоб уникнути ефекту маски, важливо наносити тональний крем тонким шаром, локально розтушовуючи його легкими вбиваючими рухами. Перед використанням флакон слід добре струсити. Ми сподіваємось, що ці поради допоможуть знайти підхід до використання цього продукту. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок та бажаємо Вам гарного дня!

• Алина
    Продавець: Rozetka. Тон: Infaillible 24h 200 Golden Sand

#мояраспаковка
    Оттенок 200 выглядит естественно, наносится равномерно, хорошо перекрывает прыщики и покраснения. Создаёт матовый эффект, который держится на протяжении всего дня. Легкий, не вызывает раздражений

• Лилия В***
    Продавець: Rozetka. Тон: 115 Beige Dore Infaillible L'Oreal Paris

Шикарный тональный, текстура равномерная и однородная отлично наносить

• Кира
    Продавець: Rozetka. Тон: 115 Beige Dore Infaillible L'Oreal Paris

Классный тональный крем. особенно хорошо он справляется с синими кругами под глазами. Кажется, я нашла свой идеальный тональный крем. У него легкая текстура и он подстраивается под тон кожи и ровно ложится.

• Юля
    Продавець: Rozetka. Тон: 115 Beige Dore Infaillible L'Oreal Paris

Великолепный крем. Выравнивает тон лица, скрывает веснушки. Незакупоривает поры, в течение дня сохраняется свежесть.Теперь всегда буду пользоваться этим тональным.

Переваги:
    Не оставляет следов при прикосновении