Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся, що потребує живлення, 250 мл (3600523909346)

Код:  19642007
Оцінка користувачів 4.67/5
на основі 82 відгуки
  • Наталі К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Скільки пробувала шампунів, а цей улюблений, хоч і не з професійної серії по догляду за волоссям. Вважаю, що масла треба брати з професійних, а мити і таким супер

Переваги:
    Запах, волосся м'яке після нього
      Представник бренду

Наталі, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що шампунь L'Oréal Paris Elseve "Розкіш Олій" став Вашим улюбленим засобом. Його чудовий запах та здатність робити волосся м'яким — це саме ті переваги, які ми прагнемо передати нашим користувачам. Сподіваємось, що Ви й надалі будете насолоджуватися його ефектом! Бажаємо Вашому волоссю здоров'я та розкішного вигляду!

• Розводовская И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Отличный шампунь, хорошо мылится, волосы становятся блестящими

Переваги:
    Отличный шампунь, особенно для поврежденных волос.
    Недоліки:
    не виявлено
      Представник бренду

Ирина, вітаємо. Дякуємо за відгук! Раді, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій допоміг Вам зробити волосся блискучим і здоровим, особливо для пошкоджених локонів. Ми завжди намагаємось створювати продукти, які дарують ефективний догляд за волоссям. Сподіваємось, що й надалі будете задоволені результатами. Дякуємо за довіру до нашого бренду!

• Світлана С***

Мій улюблений. Рекомендую.

Переваги:
    Гарно піниться, гарно вимиває, дуже подобається запах. Волосся не жирніє щодня. Не важке. Не магнітиться. Можна використовувати щодня.
    Недоліки:
    Не має.
      Представник бренду

Добрий день, Світлана. Вдячні Вам за відгук. Ми пишаємося тим, що наш шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення став Вашим улюбленим продуктом і задовольняє ваші потреби. Вдячні за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Сергей И***

Шампунь классный

Переваги:
    Прекрасный
    Недоліки:

Сергей, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось після використання шампуню L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся, яке потребує живлення і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Наталья Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Дуже давно користуюся цим шампунем,він мені підходить,волосся з ним довго чисте і не має лупи.

Доброго дня, Наталья! Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді, що вибираєте шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення, він Вам підходить і Ви залишаєтесь задоволені результатом. Чекаємо на Вас за покупками знову! Гарного дня!

• Татьяна С***

Дуже сподобався. Запах, якість

Татьяна, доброго дня. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся, яке потребує живлення Вам сподобався і нам вдалось Вас задовольнити результатом, якістю та ароматом. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!

• Ірина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Користуюся вже 3 роки, шампунь для фарбованого волосся.

Переваги:
    Блиск
    Недоліки:

Ірина, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що шампунь підійшов для Вашого волосся. Для комплексного догляду, радимо використовувати після шампуню бальзам-ополіскувач L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся, яке потребує живлення, який наноситься на довжину волосся зволожує та надає йому блиску. Бажаємо краси та чарівності!

• Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Отличный шампунь. Пользуюсь не один год. Рекомендую.

Переваги:
    Волосы мягкие, послушные, не путаются.
    Недоліки:
    Нет.
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Хороша і не дорога серія шампунів. Мені подобається

• Мария
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Обожаю этот шампунь. Лучший из всех, что у меня были. После него волосы мягкие, приятно пахнут, запах чем-то напоминает женские духи от эйвон Mesmerize Mystique Amber.

Переваги:
    цена, запах, бережно упаковано розеткой
    Недоліки:
    запах может не всем понравиться
  • Катя Ф*** Вернадская
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Покупала на розетке и шампунь и бальзам с одной серии. Шампунь делает волосы мягкими, шелковистыми, гладкими, блестящими даже без бальзама, а с бальзамом просто супер эффект. Шампунь приятно очень пахнет маслами. Хорошо пениться, кожа головы блестит.

Переваги:
    В отзыве
    Недоліки:
    Нету
  • Эвелина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Хороший шампунь, мне понравился.

• Сергей И***

Добрий

Переваги:
    Ні
    Недоліки:
    Ні
      Представник бренду

Сергей, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії справив позитивне враження - для нас важливо, щоб кожне миття було комфортним і волосся виглядало живим та доглянутим. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам гарного дня!

• Ковальчук Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Хороший продукт, но если волосы очень жирные, скорее всего не подойдет

Переваги:
    Запах, увлажнение для сухих
    Недоліки:
    Для жирных волос не подходит
      Представник бренду

Руслана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук і корисне зауваження! Дійсно, шампунь L’Oréal Paris Elseve Розкіш Олій розроблений спеціально для сухого волосся та шкіри голови — він інтенсивно живить, не обтяжуючи, і дарує м’якість та блиск. Якщо ж волосся має схильність до жирності, радимо звернути увагу на лінійку Elseve Hyaluron Pure — вона забезпечує глибоке очищення та зволоження без зайвого себуму. Обирайте догляд, що найкраще підходить саме Вашому волоссю! Гарного настрою!

• Оксана А***

Мені підійшов,дуже класний.

Представник бренду

Оксана, добридень! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок і за те, що поділилися своїми враженнями про шампунь "Розкіш Олій" для сухого волосся від L'Oréal Paris Elseve. Раді чути, що шампунь сподобався Вашому волоссю! Якщо Вам подобається цей продукт, рекомендуємо також спробувати бальзам -ополіскувач з цієї ж серії, який допоможе ще більше зволожити і живити волосся, надаючи йому м'якості і блиску. Бажаємо Вам завжди мати гарний вигляд і чудового настрою!

• Наталья Н***

Шампунь чудовий.

Представник бренду

Добрий день, Наталья. Дякуємо Вам за коментар. Цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oréal Paris. Користуйтеся із задоволенням. А для отримання найкращого ефекту зверніть увагу на бальзам та маску лінійки "Розкіш Олій" для сухого волосся, що потребує живлення - L'Oréal Paris Elseve. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Подобається цей шампунь, замовляю не в перше

Представник бренду

Марія, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук, за довіру до бренду - L'Oréal Paris. Ми щасливі, що шампунь "Розкіш Олій" для сухого волосся, що потребує живлення - L'Oréal Paris Elseve підійшов Вам. А для отримання найкращого ефекту зверніть увагу на бальзам та маску лінійки "Розкіш Олій" для сухого волосся, що потребує живлення - L'Oréal Paris Elseve. Бажаємо Вам чарівності!

• Євгенія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Шампунь супер. Мені підійшов.

Переваги:
    Добре живить волосся.
    Недоліки:
    Не помітила

Євгенія, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що шампунь підійшов для Вашого волосся. Для комплексного догляду, радимо використовувати після шампуню бальзам L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся, що потребує живлення, який наноситься на довжину волосся зволожує та надає йому блиску. Бажаємо краси та чарівності!

• светлана а***

Хорошая цена

Светлана, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви поділяєте з нами такі позитивні емоції. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Надія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Шампунь гарна у використанні.

Переваги:
    Рекомендую.
    Недоліки:

Надія, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Доповніть шампунь бальзамом цієї самої лінійки, щоб досягти найкращих результатів. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Владислава К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Шампунь отличный. В составе нет силикона, кожа головы долго остаётся чистой, но нужно очень хорошо и долго смывать. И для крашенного блонда обязательно маску или кондей

Переваги:
    Цена, качество, состав
    Недоліки:

Владислава, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за коментар, за рекомендації щодо використання. Цінуємо, що Ви ділитесь з нами враженнями після використання засобу та повертаєтесь до нас за покупками. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Гарної якості шампунь. Волосся м'якесеньке)

Інна, добрий день. Дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо приємного дня та краси!

• Людмила Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Якісний шампунь з приємним запахом, після використання волосся легко розчісується.

Переваги:
    якість, ціна
    Недоліки:

Людмила, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Ми щасливі, що шампунь виправдав Ваші сподівання. Спробуйте також бальзам-ополіскувач L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся, яке потребує живлення, щоб отримати найкращий ефект. Гарного Вам дня!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Гарний бюджетний варіант для щоденного використання. Підходить для світлого фарбованого волосся, добре очищує. Використовую разом з кондиціонером для легкого розчісування.

Ольго, дякуємо за Ваш відгук!
      Щиро раді, що Шампунь L'Oreal Paris Elseve Роскошь кокосового масла задовольнив Ваші потреби.

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Мій улюблений шампунь, волосся сяє, купую тільки його

Переваги:
    зволожує
    Недоліки:

Доброго дня, Тетяна! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду L'Oreal Paris. Для додаткового догляду за волоссям, рекомендуємо звернути Вашу увагу на багатофункціональну маску для волосся L'Oreal Paris Elseve "Розкіш кокосової олії" для нормального волосся, яке потребує живлення(3600523629770). Легка поживна маска для неймовірного перевтілення волосся й наповнення його життєвою силою і красою. Формула збагачена дорогоцінною кокосовою олією, надає волоссю розкішний блиск і живить його без обтяження. Не містить силіконів.

• Ольга К***

Приятный запах, хорошо пенится, покупаю 2 раз

Переваги:
    Запах приятный, хорошо пенится
    Недоліки:
    Пока не вижу
  • Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Наша улюблена шампунька. Пахне приємно, відчуття свіжості надовго

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Доброго дня, Катерина! Дякуємо за Ваш відгук, що ділитеся враженнями після використання продукту. Для кращого ефекту використовуйте всю лінійку засобів для догляду за волоссям "Розкіш кокосової олії".

• Елена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Шампунь супер, волосы мягкие. Цена приятная.

Переваги:
    Цена, качество
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Хороший шампунь. Беру не первый раз.

Переваги:
    Аромат
  • Степан Н***
  • Вадім Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

дякую за шампунь дуже гарно пагне волосся мягке

Недоліки:
    немає шампунь класний
  • Вадим В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Один из любимых шампуней жены.

• Татьяна Т***

Хороший шампунь. Нежернит волос. Пользуюсь много лет

Переваги:
    Пахнет отлично
  • Дерусова С***

Очень люблю этот шампунь

Переваги:
    Быстрая доставка, классная цена
  • Элеонора С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Чудесный ароматный шампунь. Волосы мягкие, эластичные, живые.

Переваги:
    Улучшает качество волос.
  • Олеся З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Чудовий шампунь! Я задоволена і моє волосся теж!

Переваги:
    Аромат. Волосся на дотик м'яке.