Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, яке потребує зволоження та об'єму 400 мл (3600524029876)

Оцінка користувачів 4.79/5
на основі 391 відгук
  • AI аналіз відгуків
    145 відгуків:  Позитивних — 83%, нейтральних — 9%, негативних — 8%
    Шампунь L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Filler отримав переважно позитивні відгуки від покупців. Більшість клієнтів задоволені якістю миття, ефектом м'якості, зволоження та глянцю волосся після використання. Окремо відзначають приємний аромат, гарну піну, економний великий об'єм і зручність дозатора, а також вигідну ціну особливо під час акцій. Водночас, є певний відсоток скарг на появу лупи, зуд та індивідуальну непереносимість, а на тонкому або фарбованому волоссі інколи спостерігається обтяження або надмірна жирність. AI-згенеровано на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юлиана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Быстрая доставка,хорошее качество. Подходит вьющимся волосам. Тонким и без объема не советую очень утяжеляет.

Представник бренду

Юлиана, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Ми щасливі, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, яке потребує зволоження та об'єму виправдав Ваші сподівання. Спробуйте також кондиціонер-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, що потребує зволоження та об'єму, щоб отримати найкращий ефект. Гарного Вам дня!

• Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Решили проверить как работает один шампунь без бальзама. Эффектом довольна. Приятный стойкий аромат держится и на вторые сутки. Волосы после мытья головы мягкие и после того как высохли тоже мягкие. Обещанный объем реально есть и на вторые сутки тоже.

Переваги:
    Приятный запах, волосы живые
    Недоліки:
    Не нашла
  • Микола Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Отличный шампунь, хорошо смягчает волосы,густой,запах мне напомнил зелёное яблоко.Рекомендую тем у кого сухие волосы,спасибо розетке.

• Лилия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Дуже хороший і дієвий шампунь. Волосся після нього м'якеньке , пахуче і блискуче!

Переваги:
    Дієвий
    Недоліки:
    Немає.
      Представник бренду

Лилия, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Shampoo чудово піклується про Ваше волосся, роблячи його м’яким, блискучим і ароматним. Ми раді, що шампунь ефективно зволожує та додає об’єм. Ваші слова надихають нас!

• Арина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Наклейка на задней поверхности банки явно от другого средства.

Переваги:
    Хорошо промывает, волосы приятные на ощупь.
    Недоліки:
    Нет.

Арина, вітаємо! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Нам прикро, що наліпка не відповідає продукту, сподіваємось, це не вплине на Ваші враження. Бажаємо приємного дня!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Рекомендую!Прелесть,а не шампунь!Первый раз взяла для пробы 400мл,а теперь 1литр

Переваги:
    Объем и чистота волос.Большой флакон,надолго хватит.
      Представник бренду

Виктория, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що шампунь-філер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам сподобався. Бажаємо й надалі насолоджуватись об’ємом і чистотою Вашого волосся!

Мне очень понравился!

Переваги:
    Из всех шампуней,что я брала для объема-этот в выигрыше.
    Недоліки:
    Не нашла

Виктория, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, яке потребує зволоження та об'єму Вам сподобався і перевершив попередні покупки. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Повелась на рекламу, вирішила замовити собі цей шампунь. І це просто знахідка. Моє вбите волосся воно просто врятувало. Використовувала разом з бальзамом. Я перепробувала майже всі лінійки цього шампуню, та можу впевнено заявити, що цей самий вдалий зі всіх. Волосся наче шовк після нього.
    Замовляти його на Розетці вигідніше в рази, тому що тут часто акції та адекватна ціна.

Переваги:
    Добре зволожує
  • Калініна М***

Приємний аромат, великий об’єм

Переваги:
    Велика пляшка
    Недоліки:
    Не можу відкрити дозатор
      Представник бренду

Марина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви відзначили аромат і великий об’єм шампуню-філеру L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump. Щодо дозатора: перед першим використанням його потрібно провернути - зазвичай верхню частину насоса слід прокрутити проти годинникової стрілки, після чого він має піднятися вгору на повну довжину й почати працювати. Іноді може знадобитися кілька обертів або легке притискання вниз під час прокручування. Сподіваємося, це допоможе без проблем користуватися продуктом і отримувати максимум задоволення від догляду. Бажаємо Вам всього найкращого!

Беру постоянно!!!

Переваги:
    Отлично увлажняет волосы! Большой флакон!По акции ещё приятнее)))
      Представник бренду

Виктория, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми щасливі, що шампунь-філер L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump став Вашим постійним вибором. Раді, що він відмінно зволожує волосся, дарує доглянутий вигляд і великий об’єм флакону забезпечує зручність у використанні надовго! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олександра П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Як для мене, найкращий шампунь для пофарбованого волосся з масс-маркету.
    Не пересушує ні шкіру голови ні волосся по довжині. Приємний запах.

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Поки не знайшла
      Представник бренду

Олександра, вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що шампунь-філер L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump став для Вас найкращим варіантом серед мас-маркет засобів для пофарбованого волосся, не пересушує шкіру голови та волосся по довжині, а ще має приємний аромат. Дякуємо за довіру та високу оцінку!

• Елена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Користуюсь постійно, добре для мого кучерявого волосся. Закинула кондиціонери. Достатньо для мене цього шампуня. Тяжелить волосся, легко укладається.

Представник бренду

Елена, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що шампунь-філер L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump став Вашим улюбленцем для догляду за кучерявим волоссям. Його легкість і здатність не обтяжувати волосся — саме те, що потрібно для комфортної укладки. Ваш позитивний досвід надихає нас!

• Ганна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

После первого использования,остались приятные ощущения,волосы чистые и увлажненые,посмотрю,как будут волосы и кожа головы чувствовать себя при длительном использовании,заказала ещё кондиционер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron для лучшего эффекта.

Ганна, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що шампунь підійшов для Вашого волосся. Для комплексного догляду, радимо використовувати 1-2 рази на тиждень після шампуню маску-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, що потребує зволоження та об'єму. Склад продукту збагачений гіалуроновою кислотою: компонент має потужні вологоутримувальні властивості, завдяки яким притягує воду, у 1000 разів більшу за власну вагу. Засіб інтенсивно зволожує та підтримує оптимальний гідробаланс волосся протягом 72 годин. Бажаємо краси та чарівності!

• Евгения К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Хороший шампунь, для моих пересушеных волос прекрасно подходит, уже беру не в первый раз.

Переваги:
    Неплохо увлажняет, устраняет сухость, прекрасно пахнет, большой объем.
    Недоліки:
    Есть один минус именно в большой бутылке: когда заканчивается шампунь дозатор перестает набирать потому что трубочка не достает до дна, приходится трясти вручную.

Евгения, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання шампуню. Для комплексного догляду спробуйте використовувати після шампуню кондиціонер-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, що потребує зволоження та об'єму. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Наталья Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Волосы после использования шампуня выглядят отлично.

Наталья, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що шампунь виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Елена Ф***

класс

Переваги:
    100%

Елена, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
    Переваги:
    Всем довольна
  • Елена Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Чудовий шампунь,приємно вражена,для мого густого,пористого,жесткого волосся підійшов ідеально.
    Расход економний , волосся доглянуте, блискуче,добре вимивається

Представник бренду

Елена, раді вітати! Дякуємо за Ваш щирий відгук. Нам дуже приємно чути, що шампунь-філер L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump ідеально підійшов для Вашого густого, пористого та жорсткого волосся. Його формула створена для інтенсивного зволоження, надання об’єму та блиску, роблячи волосся доглянутим і шовковистим від коренів до кінчиків. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris для щоденного догляду!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Гарний шампунь. Він нього волосся не жирне, але й не пересушене.

Юлія, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Мария Е***

Бренд Говорит сам за себя

Переваги:
    Очень нравится аромат
    Недоліки:

Мария, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Користуйтеся із задоволенням. Для отримання найкращих результатів використовуйте всю лінійку засобів Elseve Hyaluron Plump. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Тетяна В***

Чудовий шампунь!
    На Розетці найнижча ціна!
    Купляю неодноразово, для мене він найкращий, рекомендую спробувати…
    Дякую команді Розетки за завжди якісне виконання моїх замовлень!
    ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

Переваги:
    Якісний,добре зволожує та живить. Надає певний об’єм.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Тетяна, раді вітати. Вдячні Вам за відгук та рекомендацію. Ми цінуємо те що Ви з нами, довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам вдалого дня та всього найкращого!

• Горелкина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Шампунь обалденный. Теперь буду заказывать только его

Переваги:
    Приятный аромат, мягкая текстура, хорошо мылится, придаёт волосам об'ем.
      Представник бренду

Лариса, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш емоційний та такий приємний відгук! Нам неймовірно приємно, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump став Вашим улюбленим вибором, адже ця формула створена на основі гіалуронової кислоти для того, щоб м'яко очищувати, глибоко насичувати волосся вологою та дарувати йому розкішний природний об'єм, м'якість і чарівний аромат без жодного обтяження. Бажаємо Вашому волоссю завжди залишатися блискучим та шовковистим, чудового дня та всього найкращого!

• Світлана А***

Отличный шампунь

Представник бренду

Світлана, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам приємно, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump справив на Вас позитивне враження. Формула з гіалуроновою кислотою допомагає делікатно очищати волосся та підтримувати його зволоженість. Сподіваємося, що шампунь і надалі даруватиме Вашому волоссю відчуття свіжості та м'якості. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Наталія П***

Сподобався

Переваги:
    Сподобався
      Представник бренду

Наталія, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже радісно, що шампунь-філер L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам сподобався. Його формула з гіалуроновою кислотою допомагає наповнювати волосся вологою, роблячи його більш пружним та м’яким без обтяження. Щасливі, що Ви залишилися задоволені результатом. Дякуємо, що обираєте L’Oreal Paris!

• Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Прекрасный шампунь для осветленных волос, огромное спасибо!

Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що шампунь-філер L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump виправдав Ваші очікування. Він створений для інтенсивного зволоження та додання об’єму, допомагає волоссю виглядати більш здоровими та живими. Ваш позитивний досвід надихає нас!

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Вже не вперше замовляю цей шампунь, дуже задоволена

Переваги:
    Великий обʼєм, приємний аромат, гарно очищає
    Недоліки:
    Не помітила
      Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо Вам за довіру! Нам дуже приємно, що шампунь-філер Elseve Hyaluron Plump повністю виправдовує Ваші очікування. Його формула з гіалуроновою кислотою інтенсивно очищає волосся та шкіру голови, допомагає зберігати оптимальний рівень зволоження і надає волоссю відчутний об’єм без обтяження, а великий формат і приємний аромат роблять використання ще комфортнішим. Дякуємо, що ділитеся своїм досвідом і залишаєтесь з нами!

• Лідія Б***

Шампунь бомба,рекомендую
    Все радует,цена,качество,доставка

Представник бренду

Лідія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що шампунь-філер L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump виправдав Ваші очікування. Він дійсно створений, щоб дарувати волоссю інтенсивне зволоження та об’єм, роблячи його м’яким та блискучим. Раді, що Ви оцінили і якість, ефект – дякуємо за рекомендацію!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Получила заказ быстро, спасибо ( всё замечательно!

Переваги:
    Качество
      Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Ми раді, що шампунь-філер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump виправдав Ваші очікування і допомагає Вашому волоссю отримувати необхідне зволоження. Для нас важливо, щоб якість наших продуктів приносила Вам задоволення щодня. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris!

• Аня П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Волосы хорошо вымываются и блестят без кондиционера.

Переваги:
    Чистота и блеск.
    Недоліки:
    Нет.
      Представник бренду

Аня, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що шампунь-філер L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump гарно очищує волосся та дарує блиск. Ми прагнемо створювати засоби, які дарують здоровий вигляд і комфорт у догляді за волоссям. А для найкращого ефекту спробуйте всю лінійку Hyaluron Plump! Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Резуник А***

Жене понравился.

Переваги:
    Отличный запах, хороший объем, легко расчёсывать волосы, всё понравилось.
    Недоліки:
    Нет.
      Представник бренду

Александр, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Раді, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, яке потребує зволоження та об'єму сподобався вашій дружині, приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!

• екатерина б***

Все супер

Переваги:
    Все супер
      Представник бренду

екатерина, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання шампуню-філеру L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, яке потребує зволоження та об'єму. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Валентина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Хороший шампунь,но с кондиционером ещё лучше.

Переваги:
    Отличный запах.
      Представник бренду

Валентина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump сподобався Вам, і Ви відмітили його чудовий запах. Дійсно, в поєднанні з кондиціонером результат є ще кращим. Сподіваємося, Ви й надалі будете отримувати від нього тільки найкраще!

• Барахтянская Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Хороший семейный вариант, объема большого нет, но приятный! Доставлен очень быстро и цена супер!

Представник бренду

Людмила, доброго дня. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що шампунь-філер для волосся, яке потребує зволоження та об'єму - L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам сподобався і нам вдалось Вас задовольнити. Радимо спробувати додатково бальзам або маску цієї ж серії Elseve Hyaluron Plump, що посилять результат догляду. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!

• Дмитрий М***
      Представник бренду

Дмитрий, добрий день. Щиро дякуємо Вам за оцінку. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Очень приятный запах. Не портит волосы

Переваги:
    Легко расчёсывать волосы, становятся пышными, не утяжеляет
      Представник бренду

Елена, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам сподобався. Чудово, що він допомагає Вашому волоссю бути об'ємним та легким. Бажаємо Вам всього тільки найкращого!

• Виталий Б***

Супер шампунь

Переваги:
    Цена и объем
      Представник бренду

Виталий, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наш шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, яке потребує зволоження та об'єму та його ефект Вас приємно здивували! Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!