Купила собі і колежанкі
- Переваги:
- Італія
- Недоліки:
- Жодних
Вітаємо, Нина Пархоменко. Дякуємо за коментар. Користуйтесь із задоволенням.
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 406 LP
Задоволена покупкою
Вітаємо,Анна Нагула. Дякуємо за коментар. Бажаємо Вам гарного настрою, стильних образів і тільки приємних б’юті-відкриттів щодня!
- Наталья И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 401 LP
Эта помада для меня настоящее открытие!!
Чудесная, восхитительная помада за очень небольшое деньги.
Восторг!
У меня цвет 01.
Ещё и сделала в Италии.
Перевосходное качество!- Переваги:
- Якість,ціна.
- Недоліки:
- Звичайно, в неї не може бути недоліків.
Вітаємо,Наталья Ищенко. Дякуємо за такий приємний відгук! Ми в захваті, що Помада для губ LP зволожуюча №401, Вам так сподобалася та виправдала Ваші очікування. Носіть із задоволенням, бажаємо Вам чудового настрою та яскравих образів!
Супер ціна, якість
- Переваги:
- За цю ціну супер
- Недоліки:
Вітаємо, Нина Пархоменко. Дякуємо за позитивний відгук. Нам дуже приємно чути, що Ви оцінили якість Помада для губ LP зволожуюча №403, та важаєте її чудовою. Бажаємо Вам завжди сяяти красою та насолоджуватися кожним днем!
Дуже,швидка,доставка
- Переваги:
- За таку ціну супер
- Недоліки:
- По якості жодних
Вітаємо,Нина Пархоменко. Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Татьяна к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 402 LP
Помада дійсно зволожує губи, треба тільки підібрати свій колір. Заказую вже вдруге.
Вітаємо, Татьяна ковалева. Дякуємо за відгук. Раді, що обираєте LP.
- Нина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 403 LP
- Переваги:
- Файна помада, дуже до вподоби
- Недоліки:
Вітаємо,Нина Пархоменко. Дякуємо за позитивний відгук. Бажаємо Вам приємних миттєвостей з цією помадою та чудового настрою!
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 402 LP
Дуже гарна помада,не яскрава.Гарно лягає на губи і не скочується.Буду замовляти ще
Доброго дня, Інна Кузеляк. Дякуємо Вам за довіру до бренду та за те, що поділилися своїм досвідом - для нас це дуже цінно. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 407 LP
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 403 LP
Перламутровий рожевий,гарно зволожує
- Переваги:
- Ціна, якість
Вітаємо,Наталія Павлова. Дякуємо за коментар. Ми цінуємо Ваші враження. Раді, що Ви так високо оцінили нашу помаду для губ LP зволожуюча №403.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 407 LP
Приємний рожевий колір
- Переваги:
- Ціна, якість
Вітаємо, Наталія Павлова. Щиро вдячні, що Ви знайшли час поділитися враженнями від покупки. Нехай Ваша посмішка завжди сяє та дарує впевненість!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 407 LP
Отличный выбор для тех, кто ценит качественную косметику за доступные средства!Помада очнюень мягкая, ароматная и хорошо держится!Хороший выбор для стильных девушек и деловых леди!!
- Переваги:
- Фактура, цвет, аромат
- Недоліки:
Вітаю,Оксана Корякина. Щиро дякуємо за довіру до Бренду LP. Раді чути, що помада ідеально підходить для щоденного використання, має приємний аромат та гарно тримається. Нехай і далі тішить Вас результатом!
- Надежда Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 408 LP
Гарна помада,ще й колір підійшов.
- Недоліки:
Добрий день, Надежда Дроник.Щиро вдячні за Ваш відгук. Для нас важливо, що помада для губ - Вам сподобалась та підійшла по кольору.Бажаємо Вам лише приємних вражень від кожної покупки.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 408 LP
Дуже сподобалась,і ціна порадувала.
Дякуємо Вам Людмила Сивоченко, за відгук Бажаємо Вам завжди сяяти стильними образами та насолоджуватися улюбленими відтінками щодня!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 402 LP
Дуже гарна ! В друге заказую дякую
Добрий день,Ірина Темна. Дякуємо за відгук. Раді, що Ви знайшли свої улюблені відтінки серед Помад LP. Гарного Вам дня.
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 402 LP
Помада сподобалась, добре зволожує
- Переваги:
- Гарний колір
Вітаю.
Дякуємо за позитивний коментар. Раді, що Ви оцінили колір та зволоження, помади LP.
- ЕленаЕленинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 407 LP
Брода и 402 нежно розовый только для лета и 404 нюд . Увлажняет нет пленки приятно увлажняет. Нет шимера . Мне все понравилось. Цена по акции . Долго не держаться , быстро заканчивается. Но я возвращаюсь к ней снова и сново . Хочу попробовать разные оттенки, если не подойдет смешать тона.
- Переваги:
- Акция цена
- Недоліки:
- Не стойкая ,
Вітаємо,ЕленаЕленина. Дякуємо за коментар .Раді чути, що Помада LP зволожуюча №407, Вам сподобалася текстура помади, комфорт у носінні. Дякуємо, що обираєте LP/
- Татьяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 403 LP
Очень светлая, больше блеска, чем цвета
- Переваги:
- Блеск
- Недоліки:
- Цвет светлый по сравнению с представленным
Добрий день,Татьяна Хомякова. Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже цінуємо відгуки наших клієнтів, незалежно від того, позитивні вони чи негативні. Помада 403 LP, має рожевий тон з холодним сріблястим шимером.
- Дарія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 404 LP
Помада подобається кольорами і текстурою, дизайном, легким ароматом, стійкістю (кілька годин).
Замало зволоження для мене. Губи усе ж підсихають, порівняно з іншою моєю помадою (essence).- Переваги:
- Гмрні кольори, зручний дизайн
- Недоліки:
- Замало зволоження для мене
Вітаємо,Дарія Скорікова. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що поділилися своїм досвідом використання.
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 407 LP
Гарна якість
Добрий день,Тетяна Ярош. Дякуємо за позитивний відгук. Раді, що Ви оцінили якість Помади LP зволожуюча №407.Це справді чудовий вибір. Вдячні, що обираєте LP)
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 404 LP
Гарний сливовий колір,благородний.
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
Добрий день,Ірина Савенко.Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що поділилися своїм досвідом використання Помада LP зволожуюча №404.Бажаємо Вам чудового результату і гарного настрою!
- Нина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 403 LP
- Переваги:
- Ціна плюс якість раджу купувати!
- Недоліки:
Вітаємо,Нина Пархоменко. Дякуємо за Ваш відгук про Помаду LP зволожуючу №403 . Дуже раді, що Ви оцінили якість. Ми раді, що продукт дарує Вам гарний результат!
- Альбіна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 403 LP
Доставили вчасно. Ціна відповідає заявленій. Колір такий , як на фото. Якістю задоволена.
Вітаю, Альбіна Пятих. Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук про помаду LP зволожуюча №403.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 407 LP
Колір зовсім не співпадає з фото,він теплий рожевий,який зовсім не підходить мені.
Гроші з помадою полетіли у смітник .- Переваги:
Добрий день,Ірина Савенко. Ми дуже цінуємо відгуки наших клієнтів, незалежно від того, позитивні вони чи негативні. Ваш внесок допоможе нам покращити наш бренд і постачати продукти, які відповідають Вашим потребам і бажанням.
- Світлана Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 405 LP
Чудова помада за свої кошти!
- Переваги:
- Дуууже гарний колір!
Золотистий шиммер - те, що треба!
Не розтікається!!! - Недоліки:
Добрий день,Світлана Ексарова-Сесмій. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що помадаl LP зволожуюча №405, сподобалась Вам своїм кольором,та текстурою. Бажаємо Вам чудових макіяжів і гарного настрою!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 403 LP
№403 , дівчата, майте на увазі , дуже перламутровий! Сам пігмент ніжно рожевий, гарний. Але цей перламутр Привіт дискотека 80-х До речі, доволі стійка . Зволожуючого ефекту не помітила . Буду використовувати як румʼяна-хайлайтер .
Доставка мега швидка . Дякую.- Представник постачальника
Добрий день,Ольга Гаврилюк. Дякуємо, що поділилися своєю думкою про Помаду LP зволожуюча №403. Колір помади має тон рожевий з холодним сріблястим шимером, розроблений з урахуванням потреб для різних типів жінок.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 407 LP
Гарна,сподобалась!
- Переваги:
- Зволожує
- Недоліки:
Вітаємо, Наталія Павлова. Щиро дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду, що помада для губ - LP зволожуюча №407, Вам сподобалась. Бажаємо Вам чудового дня!
- ЛЮДМИЛА М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 404 LP
Помада дуже гарна, дякую.
Добрий день,ЛЮДМИЛА МЕЛЬНИК.Дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобалась помада LP зволожуюча №404. Нехай вона й надалі дарує комфорт і бездоганний вигляд губ!
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 401 LP
Она перламутровая!!!
Добрий день,Людмила Карпушкіна. так, Помада для вуст LP №401, має вміст дрібно диспенсерного шимеру з золотистим підтоном.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 406 LP
Тон 406 хтось писав,що з перламутром…
Того перламутру там взагалі НЕМАЄ.
За тоном така,як на фото——світлий над БЕЗ РОЗОВИНКИ.
Підійде для світлої шкіри.- Переваги:
- Мила,але під засмагу світла. Можна регулювати плотність нанесення.
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 401 LP
407 рожевий не темний, сочний, але не дуже яскравий
- Переваги:
- 407 рожевий не темний, сочний, але не дуже яскравий
- Недоліки:
- нема
- Ганна П***
рожевий все ж яскравий, в міру, і світлий
Добрий день,Ганна Пух. Дякуємо за відгук. Ваша думка важлива для нас.
Добрий день, Ганна. Дякуємо за коментар. Радіємо що Вам до вподоби Помада LP та радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 405 LP
Дивний персиковий з ЖОВТИМ перламутром.
Добрий день,Ірина Савенко. Помада LP зволожуюча №405,дійсно, має приємний персиковий відтінок, з золотистим шимером. Добре підійде в літню пору року.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 405 LP
Розчарована від саме цього тону помади— дивний рожевий(і не холодний і не теплий під тон) з жовтим перламутром.
- Переваги:
- ———
- Недоліки:
- Викинула
- Євген Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 406 LP
Все добре
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Поки не знайшов
Добрий день,Євген Шидловський.Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що помада для губ LP зволожуюча №406, виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 407 LP
Помада добре тримається. Зволожує. Гарно лягає
Добрий день,Ольга Касян.! Нам приємно чути, що помада LP зволожуюча №407відповідає Вашим вимогам і має високу якість. Бажаємо Вам приємних миттєвостей з цією помадою та чудового настрою!
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 403 LP
Помада понравилась. Для какой цены супер!
- Переваги:
- Стойкая
- Недоліки:
- Абсолютно не имеет запаха. Это на любителя
Добрий день,Виктория Дармориз.Ми раді , що Помада LP зволожуюча №403 , Вас приємно вразила. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!