Відгуки покупців про Сукня-вишиванка жіноча з візерунком Lugin 9П61 42 Темно-синя (2120025061423)
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Вишиванка сподобалась, це справді льон, якість пошиття відмінна. Брала на розмір більшу, ніж потрібно, люблю вільний одяг. З недоліків: пояс. Він має фіксувати важкий льон на талії, отже, повинен бути традиційний тканий пояс хоча б 7 см шириною. Буду докуповувати окремо. Також на мої 178 см зросту рукав вийшов 3/4, відповідно, гудзик на манжеті застебнути я вже не можу. Додала резинки, наче ок. Вцілому, за дуже демократичну ціну маю шикарну вишиванку і дуже задоволена.
- Суляева Е***Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Якість чудова. Ціна дуже і дуже приємна. Можна брати розмір у розмір і буде вільною. Відмовилася, не підійшов колір. Він не темно-синій, а темно-сірий. Замовляла на весілля. Тому відмовилася.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Темний синій
Сукня іде розмір в розмір, хто хоче, щоб вільніше сідало, беріть на розмір більше. Довжина на зріст 165, як на фото. Тканина натуральна, м'якенька. Взагалі сукня набагато краще виглядає, ніж на фото. Дякую виробнику. Привезли дуже швидко.
- Переваги:
- Гарна тканина, колір темно синій. Вишивка яскрава, добре виконана.
- Недоліки:
- Пасок хотілося б ширше мати, або шоб їх було два в комплекті.
- Трамбович О***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Темний синій
Даже гарна святкова сукня.Вишивка якісна.Тканина льняна гарного синього кольору,якісний льон.Купляла до дня Вишиванки.
- Переваги:
- Чарівна святкова сукня-вишиванка
- Недоліки:
- Натуральна тканина тяжко прасується та швидко мнеться
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 46. Колір: Темний синій
Колір тканини і вишивка гармонійно доповнюють одне одного. Плаття виглядає святково! Рекомендую.
- Переваги:
- Тканина приємна на дотик для тіла.
Відповідає
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Отличные платье,я довольна. Единственное,коротковат на меня рукав. Но это не страшно))
- Пересадько С***Продавець: Rozetka. Розмір: 46. Колір: Темний синій
Добрий день. Які параметри на 46 і 48 розміри?
Эксперт RozetkaДобрий день!
Для 46 розміру такі параметри:
ПОГ - 52 см
ПОТ - 54 см
ПОС - 54 см
Довжина рукава - 67 см
Довжина - 130 см
На жаль, 48 розміру немає в наявності.