- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Отличный стаканы, которые замечательно вписались в интерьер.
- Переваги:
- Качество, цена.
- Недоліки:
- Отсутствуют.
- Мар'яна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 350
Дуже гарна якість і вигляд.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Сподобалися
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Все добре, дякую)
- Переваги:
- Знижка перед святами)
- andrewВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 350
luminarc уже не тот.
читайте недостатки.- Переваги:
- 4 стакана норм
- Недоліки:
- 2 двух стаканов снаружи дно не плоское
Отличные стаканы приятной формы, которые хорошо вписываются в дизайн остальной посуды.
- Переваги:
- Дизайн, цена.
- Недоліки:
- Отсутствуют.
- Ещенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Дуже задоволена.
Якість хороша.
Скло тоненьке, але якісно виготовлені. - МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Соответствует фото
- Переваги:
- Все целое
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Чудові зручні склянки. Я задоволена !
- Переваги:
- Міцні
- Жогло Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Хороші якісні стакани.
- Переваги:
- Гарно виглядають
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Стакани прикольно виглядають,зручні,були в активному користуванні півроку і все нема стаканів,один лишився,решта побились,дуже тонке скло,ну прямо дуже тонке,тому навіть незначні удари були для них фатальні.
- Ясень К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
гарні, зручні склянки. одна з шести мала невеликий дефект (бульбашки) на краю "горловини".
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Спасибо. Стаканы такие вроде и простые, но такие классные!!! Очень приятные и удобные.
- Переваги:
- Все, очень классные.
- Недоліки:
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: Gooddish. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Продавца не рекомендую. Заказ оформила в воскресенье. Во вторник обещали отправить, но в четверг посылка так и не отправлена. Номер ТТН который мне скинули указывает на то,, что продавец товар ещё даже не отправил.
Обещали уточнить, но пропали. Второй день на связь не выходят.
Забирать заказ не буду. Заказала уже в розетке. Надёжнее.- Недоліки:
- Продавец обманщик
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
- Aleksandr L***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Отличные стаканы, хорошо держатся в руке.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не для маленьких рук
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Стакани супер, ціна приємна, дякую
- Переваги:
- Елегантний вигляд
- Недоліки:
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Gradigen. Колір: Прозорий. Об'єм: 350
Очень красивые стаканы, смотрятся стильно, пришли все целые.
- Переваги:
- Стильные
- Gradigen
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ваш відгук дуже важливий для нас!
- Оля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Моя оцінка стаканам відмінно. Глубокі, вмісткі, класні
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Ksenia P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Дуже класні))
- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Стаканы ну очень милые)) по объёму 330мл
- Переваги:
- Милые, небольшие
- Наталья З***
Написано в описании 370 мл, они меньше получается, 330 мл?
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Стаканы бомба-тарпеда)) красивый дизайн, спасибо за молниеносную доставку
- Переваги:
- Все отлично
- Недоліки:
- Романенко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Дуже гарні. Якісне скло, зручно тримати
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Стаканы очень красивые! Удобные, стекло прочное! С удовольствием закажу ещё как появятся!
- Переваги:
- Красивые, удобные
- Недоліки:
- Шадрина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 350
- Ширмер И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Товаром довольна!
- Харин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
300 мл стакан
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Неправильное описание
- Анна
а как измеряли? можно подробнее?
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Дуже класні. Прийшли всі цілі і без дефектів)Дякую,Вам.
- Переваги:
- Виглядають гарно та стильно.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Замовила вже вдруге, бо дуже сподобались. Раджу всім. Дякую Розетці за доставку.
- Переваги:
- Красиві
- Недоліки:
- Немає.
- Анастасия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Стаканы пришли очень классные, без дефектов и царапин. Каждый стакан в упаковке был обернут. Заказала сразу два набора.
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Стаканчики очень классные! Красивая форма, приятно держать в руках, красиво смотрятся напитки. Легко мыть. Радуют взгляд)
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Качество что надо, за цену по акции - то что надо.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 350
В целом хорошие, удобные, лёгкие стаканы
- Переваги:
- Стаканы как раз такой идеальной формы, как я искала. Лёгкие и удобные
- Недоліки:
- Со временем начали желтеть
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 370
Вже другий день не можу з Вами зв'язатися.... замовлення прийшло на пошту не на те прізвище, що я вказувала.... Хоча в замовленні все правильно.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Оксана Мельничук! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Бондарева А***Відгук від покупця. Продавець: Посудное изобилие. Колір: Прозорий
Все пришло быстро, в целости и сохранности, сервис быстрый