Відгуки покупців про Трусики бразиліана жіночі Magnet BL3-99 M/L Рожеві (2007682586370)
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Блакитний
Качество хорошее.На размер 2XL Сели хорошо
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Маломерят
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Купила сразу 3 шт. Перезвонила продавец-консультант. Уточнила размер 3 XL. Пришёл заказ и родное разочарование! Они не просто маломерят! Они подошли невестке на размер М!!! Да и то впритык! Вопрос к продавцу : это издевательство или шутка??? Примерять трусы с пункте выдачи просто смешно. Теперь буду веселиться при покупке нижнего белья! Полное разочарование! Вы обманули покупателя!
- Переваги:
- Симпатичные
- Недоліки:
- Указаны выше
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дякую! Все круто, рекомендую!
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Ирина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Маломірки розмір 2xl-3xl менший чим xl
Відповідність розмірній сітці
Замале
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Розмір не відповідає таблиці розмірів
- Недоліки:
- Розмір не відповідає
- Оксана
який реальний розмір?
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 2XL. Колір: Білий
Маломірять на 2 розміри
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.