- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Чудовий товар
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Сепія
Тепла те що треба
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Шапка прикольна і тепленька!
- Іванна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Шапка класна,така,яку хотіла.Підішла ідеально.
- Переваги:
- Самі переваги
- Тетяна В***
Добрий вечір. На об'єм голови 59 см підійде?
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Жовтогарячий
Цікава шапочка. Дякую.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Сепія
Сподобалась, колір більш спокійніший ніж на фото, не такий яскраво виражено коричневий, зручна
- Переваги:
- Гарно виглядає
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Сепія
Шапка гарна, якість хороша, мʼяка, приємна на дотик, тепла. Колір красивий.
Шкода, але прийшла з одним не прошитим вушком( - Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Сірий
Отличная шапка
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Білий
Дуже гарна та приємна шапочка. Сідає на голову добре. Зручна та якісна. На дорослого. Не маленький розмір.
- Переваги:
- Шапка
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Сірий
Дуже тепла м'якенька шапочка. Сподобалась.
- Переваги:
- Тепло, зручно, комфортно.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Сірий
Не сподобалась
Не тримає форму, якась рихла. Вушка ніби не там де треба. Міряйте, перед тим як купувати. По теплості щось середнє- Переваги:
- Шапка
- Недоліки:
- Не тримає форму
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Світло-бежевий
Мені не сподобалась.
Ідея ніби ж хороша. Але матеріал якийсь рихлий, шапка не тримає форму, вушка не на місці, не те щоб на потилиці, але на шляху туди. Якщо з приміркою, то пробуйте, а навмання купувати не раджу. На фото виглядає привабливо, колір схожий, але ніби чи тускліший, чи світліший.- Переваги:
- Шапка
- Недоліки:
- Рихла
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Сірий
Шапка дуже якісна, тепла, легка. Колір не такий, як на фото, більш сірий
- Переваги:
- гарна
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає