- Мирослава Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-зелений
Гарні мітенки, м'якесенькі. Взяла вже не одну пару і на роботу, і додому.
- Переваги:
- Класно зігріваються руки - при роботі на комп'ютері в холодному приміщенні саме те, що потрібно.
- Недоліки:
- Не помітила.
- Мирослава Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Бузковий
Дуже м'якенькі, зараз дуже актуально при відключенні світла працювати на комп'ютері дуже тепло, руки не мерзнуть.
- Переваги:
- М'якесенькі, колір ніжний бузковий
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Какао
Митенки очень хороший рекомендую.
- Переваги:
- Цена качество.
- ЛораВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Гарні, теплі та зручні
- Недоліки:
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Антрацит
Отличные
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Наразі мої улюблені. Щойно стає тепліше, коли не зіграє мороз за пальці, я обираю їх. Дуже м'які, приємні до долонь. Гріють.
- Переваги:
- Якість, текстура
- Недоліки:
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Круті зручні теплі
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Что сказать ,товар так себе! На картинке гораздо наняднее, однозначно своих денег не стоят,надеялся будут лучше (((
- Переваги:
- Да не каких
- Недоліки:
- Короткие,на вид дешёвка
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Гарні, тепленькі, м'якесенькі. Тиждень ношу — не кашлатятся, дуже комфортні, добре тягнуться, ніде не заважають рухам пальців або руки.
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий меланж
Давно такие искала, супер.
- Переваги:
- Теплые, удобные
- Недоліки:
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Гарні, теплі, тільки на вузеньку руку
- Тетяна Б***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
При отриманні довелося одразу відмовитися від товару. При першій примірці помітила, що вони в місцях, за які я бралася, одразу починають ворситися. Це означає, що дуже швидко вся поверхня покриється ворсом, що почне кататися в катишки, довгий ворс буде лізти в ніс/рот (якщо почувати ніс) і т.п.
- Переваги:
- Теплі
- Недоліки:
- Ворсяться
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає