- Таісія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Лайм
Гарненька шапочка, якісна, гарно пошита, колір відповідний як на сайті, не кричащий, яскравий але спокійний. М'яка, не колюча, тепленька, якраз для весни. Розмір чудово підійшов, не велика і не тисне.
- Ярослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Мокко
Класна шапка на демісезон
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Для зими буде холодна
- Руслана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Темно-сірий
Мягка)
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Шикарна тепла приємна на дотик і дуже практична та гарна шапка. Ідеальний головний убір. В мене чорна зимова куртка. Підійшла по стилю ідеально.
- Переваги:
- Ідеальний вибір для мене. Тепла і я в ній не мерзну в мороз.
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Гарна
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Айворі + білий
Чудова! Колір як на сайті.
- Переваги:
- Гарна та зручна
- Недоліки:
- Христя Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Тепла та зручна шапка міцної конструкції.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Хороша шапочка.
- Переваги:
- Якісна, не кошлатиться.
- Недоліки:
- Не має.
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Чудова шапка, тепла; краща ніж на фото)
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Темно-сірий
Класно
- Маша С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Білий металік
Дуже гарна!
- НаталіВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Капучино
Прикольна шапка. На теплу зиму або весну-осінь
- Переваги:
- Гарний колір, гарна якість
- Недоліки:
- Не виявлені
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Капучино
Гарний колір. Якість ручної в'язки. Приємний на дотик. Форму тримає добре.
- Переваги:
- Якість. Колір і ціна
- Недоліки:
- Гадаю за ці гроші їх немає
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Білий металік
М'яка, тепла шапка. Все як в описі.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Світло-блакитний
Дуже гарна шапка, чистого світло-блакитного, прохолодного відтінку, краща ніж на фото. Приємна на дотик, мякенька, гладенька. На мій обхват голови 57 см -ідеально.
- Переваги:
- знижка
- Недоліки:
- нема
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Хороша шапка, чорний колір, не тоненька, трохи "пухнаста"
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Шапка сподобалась.
На мій погляд,красива,приємна на дотик,акуратно пошита,має насичений чорний колір.Відмінний варіант для сезону-прохолодна осінь,весна.- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Не побачила
Відповідає
- Зеленский Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Перловий
Шапка понравилась, приятный материал и цвет, сделана качественно! Не на сильные морозы
- Недоліки:
- Мария Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Пляшковий
Дуже м'яка та приємна
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Дочці шапка сподобалась - м'яка, приємна на дотик. Але вуха повністю не закриває, тому в холодну пору не підійде.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
С удовольствием ношу
- Переваги:
- Неплохой состав
- Недоліки:
- Не обнаружено
Відповідає
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Світла пудра
Очень удобная и комфортная. Достаточно плотная вязка и поэтому теплая.
- Переваги:
- Крутая
- Недоліки:
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Темно-жовтий
Відмінна шапка. Донька у захваті.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Марсала
Доповнюю коментар фотознімками
Шапку отримав вчасно. На мою чималеньку макітру "сіла" без запитань. Колір, якість пряжі, наявність "составника" на внутрішній стороні виробу неабияк надихнуло висловити подяку виробнику за його високий рівень.
Рекомендую фірму.
Розетці ще один плюс у карму,Відповідність вказаним розмірам
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Красивая стильная шапка. Теплая, удобная, аккуратный пошив. Натуральный состав материала, ношу с удовольствием.
- Переваги:
- Красивая
- Елена А***Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Світло-бежевий
Хотела зимнею,а эта слишком холодная для зимы,на осень будет нормально.
- Переваги:
- Хорошо смотрится
- Недоліки:
- Не теплая
- Елена А***Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Темно-пудровий
Для зимы холодная,на теплую погоду в самый раз,но мне нужна была зимняя
- Переваги:
- Хорошо смотрится
- Недоліки:
- Тонкая для зимы
- ВалентинаПродавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Сірий меланж
Шапка гарної якості.
Вважаю,що для демісізонної шапки,ця модель ТМ ідеальний варіант.
Але відмовилась,т.к. не підійшов відтінок кольору.- Переваги:
- Сучасна модель,гарна якість,співвіднощення ціни-якості.
- Недоліки:
- Не побачила.