- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Кремовий
Дуже зручний капор
- Переваги:
- Гарна та зручна
- Недоліки:
- відсутні
Відповідає
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Шампань
Капор сподобався, зручний, практично не відчуваєш на голові, якщо заходиш в приміщення, завжди можна його відкинути назад, не зіпсувавши при цьому зачіску, що дуже практично. Якщо великий мороз чи вітер, ще накидую капюшон. Рекомендую!!!
- Переваги:
- комфортні та зручні
- Недоліки:
- не виявила
Відповідає
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Рожевий
Гарний, як стягнути зав'язку, так буде справді тепло.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Трішки м'ятий,але можна попрасувати праскою,і все буде гаразд.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Очень тёплая
Спасибо - Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Світло-бежевий
Дякую, я задоволена покупкою. Дійсно, для тих кому набридлі шапки, чудовий варіант. Мабуть, мені добре, бо знайомі говорять компліменти ))) Не хутряна шапка, але на невеликий морозець норм.
- Яна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Ультрамарин
Замовила цей капор через те, що сподобався колір. Люблю капори. В них тепло, стильно. Ідеально для тих хто не любить шапки. Цей капор мені підійшов, але хотілося б щоб трохи більше прикривав шию. Але вітром не продуває, колір ідеально синій і підходить під будь яке пальто чи куртку.
Відповідає
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Шампань
- Переваги:
- Гарно виглядаю аней
- Недоліки:
- Герман
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Світло-сірий
Почитала отзывы (для такого же капора коричневого цвета), заказала этот (серый) и коричневый. Оказался тонкий (конечно состав - 90 проц. акрил, 10 шерсть говорит сам за себя). Оставила себе только серый. По факту - носить его зимой можно только в плюсовую, безветренную погоду (для этого собственно и купила). В минусовую температуру голова в нем мёрзнет. В общем это хороший капор, но рассчитан на осень-весну, или зимой на плюсовую температуру!
- Переваги:
- Красивый цвет (как на фото), хорошего качества, мягкий, не кошлатится
- Недоліки:
- Для зимы подойдёт только на плюсовую, безветренную погоду, продувается.
Відповідає
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Кремовий
Якісний головний убір,зручний.
- Переваги:
- Безкоштовна доставка
- Недоліки:
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Шампань
Товар дуже гарний жінці дуже сподобався
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Невиявлено
- Альбина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Кремовий
Гарний капор, не жалкую, що придбала, підходить для весни-осені та для теплої зими. Вдало поєднується з куртками без капюшона
- Переваги:
- Зручна і цікава модель
- Недоліки:
- Занадто висока ціна
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Світло-бежевий
Сподобався, тільки лежить не так вільно як на моделі. Залежить від розміру голови,на мені трішки прилягає більше.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Товаром задоволена
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Немае
- Вікторія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Дуже зручно і тепло
- Переваги:
- Зручно
- Недоліки:
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Кремовий
Капор сподобався, особливо колір - молочно-бежевий з жовтуватим відтінком. Пряжа м'яка, не кусається.
- Переваги:
- Брала по акції, тому перевага і в ціні також.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Наталя Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Товар цікавий, фото відповідають дійсності. Трохи кусається,для ніжної шкіри не підійде. На мій погляд найкраще буде носитись з зібраним волоссям, мені волосся плутає. Найкраще підійде людям до розміру М.
- Євгегія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Товар прекрасний, якісний
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Какао
Якісна, зручна річ
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Соответствует фото, выполнен аккуратно, приятный на ощупь, вязка плотная, но не тяжелая, длинный воротник. Все понравилось. Рекомендую!
- Переваги:
- Плотная вязка, хороший размер
Відповідає
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Какао
Дуже сподобався, м'який, теплий, гарний колір.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Бежевий
Отличный капор,качество супер
- Новіцька Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Бежевий
Дуже приємний ,гарний і якісний.
- Наталья С***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Какао
Почитала отзывы, заказала этот (коричневый) и серый. По факту оказался тонкий и состав - 90 проц. акрил, 10 шерсть. Оставила себе только серый. По факту - носить его зимой можно только в плюсовую, безветренную погоду (для этого и купила). В минусовую голова в нем мёрзнет. В общем это хороший капор, но рассчитан на осень-весну, или зимой на плюсовую температуру!
- Переваги:
- Хорошего качества, цвет, размер, быстрая доставка
- Недоліки:
- Для зимы не подойдёт, разве что на плюсовую, безветренную погоду, очень тонкий, продувается (не знаю, как ниже в отзывах написали, что он теплый!).
- Ольга М***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Какао
Дуже гарний, теплий, зручний.