- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Цикламен
Дуже сподобалася шапка. Вона м'яка, легка, зручна, добре лягає по голові, не створюючи великого гребінця,трішки пухнаста. А ще продавець дуже далекоглядно спакував шапку у фірмовий зіп-пакет, в якому зручно зберігати шапочку.Окремо скажу про колір, я обрала цикламен, і він дуже гарний і ніжний, але не бляклий.Рада, що відкрила для себе цього виробника.
- Валерія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Світло-бежевий
Покупкою задоволена . Шапочка хороша, тепла та зручна.
- Недоліки:
- не виявлено
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Горіховий
Шапка м'яка, не колеться, посадка не висока, добре сiдає по головi.
Гарно виглядає.- Переваги:
- М'яка, гарно виглядає
- Недоліки:
- Вiдсутнi
Відповідає
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Блакитно-сріблястий
в мене не дуже велика голова, навіть не повний 56 розмір, але ця шапка на мене трошки мала. Виглядає гарно, приємна на дотик
Не відповідає
- Олександра А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Чорний
Гарна шапка. Якісна рекомендую
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Блакитно-сріблястий
Дуже чудова шапочка, гарно виглядає на голові, приємна за якістю.
Дякую Розетці.- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Темно-пудровий
Гарна якість, сіла добре, не висока, тепла.
Відповідає
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Темно-пудровий
Заказала сразу две разные шапки , но одна не подошла именно мне (хотя была тоже отличного качеств), а эта подошла по всем параметрам - качество, не колется, размер, цвет и форма. Купила за полную цену, хотя сейчас на сайте она со скидкой.
Рекомендую.- Переваги:
- Нежная, мягусенькая, очень хороший состав.
Відповідає
- Коськова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Медовий
Шапка супер!
- Переваги:
- Цвет, цена, качество!
- Недоліки:
- Коськова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Вишневий
Хорошая шапочка, мне цвет не подошел, а вообще качество отличное, особенно учитывая цену!
- Переваги:
- Цвет, цена, качество!
- Недоліки:
- Коськова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Небесний
Отличная шапочка на не сильный мороз!
- Переваги:
- Цвет, цена, качество!
- Елена А***Продавець: Rozetka. Розмір: 54-58. Колір: Шампань
Хорошая,но сильно лезит пух
- Переваги:
- Хорошо смотрится
- Недоліки:
- Сильно лезит пух с нее