Відгуки покупців про Упаковка зубочисток з освіжаючою ниткою Manorm 2 пачки по 50 шт (ROZ6400105671)
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зубочистки зручні, схожі на стару партію, але нитка в цей раз трохи слабша. Вона не рветься, але хотілося б більш натянуту як раніше. Проте це все одно мої улюблені зубочистки!
Представник постачальникаДуже вдячні за ваш відгук !
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручна коробка
- Переваги:
- Нитка не рветься, зручні у використанні
- Недоліки:
Представник постачальникаШановна Галино, щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Ви надихаєте нас надавати нашим покупцям лише найкращу якість та найкращий сервіс. Дякуємо, що обираєте Manorm!
- Алла Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже подобається в користуванні
- Недоліки:
Представник постачальникаШановна Алло, щиро вдячні за Ваш відгук!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже круті.
Представник постачальникаШановна Оксано, щиро вдячні за Ваш позитивний відгук! Ми безмежно раді отримувати такий зворотній зв'язок від наших покупців. Це надихає нас надавати лише якісний продукт та найвищий рівень обслуговування. Дякуємо, що обираєте Manorm!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Недоліки:
Представник постачальникаШановний Олександре, щиро вдячні за високу оцінку від Вас! Ми раді, що Ви залишились задоволені нашим продуктом. Хотіли б порадити також спробувати і інші наші товари: зубна нитка з м'ятою Manorm, мило-піна Manorm, дезінфекційні серветки Нор-експрес. Дякуємо, що обираєте Manorm!
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручні у використанні. Нитка досить міцна. Рекомендую.
- Переваги:
- Нитка міцна; Зручний кейс для зберігання.
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаШановний Олександре, ми вдячні за те, що Ви обрали наш товар та поділилися своїми позитивними враженнями.
Ми завжди працюємо над тим, щоб надавати вам високоякісні продукти та забезпечувати найкращий сервіс. Раді, що ви задоволені нашим товаром, і сподіваємося продовжувати вас радувати у майбутньому!
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручні та хороші у використанні
Представник постачальникаШановна Валентино, дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку наших зубочисток. Задоволеність наших покупців є найвищою нагородою для нас. Сподіваємося, що і інші наші продукти спрявлять не менш позитивне враження та принесуть користь. Дякуємо, що обираєте Manorm!
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісні зубочистки, нитка тоненька, пластик твердий, не гнеться від найменшого тиску, можна брати
- Богачук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобная штука
- Переваги:
- Хорошо очищают
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер флоссеры за свою цену (со своей работой справляются на 100% ). Очень удобные в использовании, крепкая нить! Плюсом ещё к тому-же зубочистка. Рекомендую за эти деньги, не пожалеете ))
- Переваги:
- Качество, удобство и многофункциональность.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класні.
- игорь д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Быстро перезвонили,быстро отправили заказ
- Надежда О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зубочисками пользуюсь давно, они самые лучшие из аналогичных. Не травмируют десна, зубная нить хорошо очищает
- Василий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные зубочистки, нить крепкая.
- Переваги:
- Крепкая нить
- Вера Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручні, нитка кріпко закріплена не рветься.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручні у користуванні, якісні та класна упаковка.
- Переваги:
- Зручні та не рветься нитка
- Недоліки:
- Не виявила
- Кристина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие и удобные зубочистки, пользуемся всей семьёй! Что важно для меня, что маленьким детям тоже подходит, не нужно отдельно покупать. Буду брать ещё!
- Юрий П***Продавець: Rozetka
Кейс для зубочисток удобный. Но на этом достоинства заканчиваются. Флоссеры купленные во Вьетнаме за 2$ на голову превосходят эти. Как по качеству пластика ( не деформируются при использовании), так и по натяжению нити. Обычный ширпотреб.