- Ant))))Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10. Колір: Чорний. Ширина: 26
Компактные плечики с металлическим поворотным крючком и закругленными краями не оставляют следов и удобны для трикотажной одежды, при случайном падении не ломаются, зацепки на деликатных тканях не образуют
- Інна П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10. Колір: Чорний. Ширина: 26
Суперові вішаки, за таку ціну товар дійсно хороший. Звісно велику кількість одягу вони не витримають, та й не потрібно, адже так весь одяг буде мнутися. Товар доставили дуже оперативно.
- София З***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10. Колір: Чорний. Ширина: 26
Наконец то я могу по человечески повесить одежду )))
Спасибо за быструю доставку ! - ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10. Колір: Чорний. Ширина: 26
Плечики больше подойдут для детского гардероба. Для себя не нашла их полезными, слишком уж маленькие, футболки вообще не держатся, максимум можно повесить сарафан, зацепивши бретельки за крючки.
- Переваги:
- Не нашла
- Недоліки:
- Не практичны
- Tanya B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10. Колір: Чорний. Ширина: 26
Мне не понравились .
- Переваги:
- Цена.