Відгуки покупців про Геймерське крісло Marvo CH-106 Pink (CH-106 PK)
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний + Чорний
и скрепит со временем пепец
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний + Чорний
потемнела кожа ....на сиденье не отмываеться не чем кож зам ,,,,
- руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій з чорним
На вигляд добротно,збирається дуже швидко.
- Переваги:
- На перший погляд добротно.
- Недоліки:
- Дуже переоцінений комфорт
- Александр Д***
А что по комфорту ни так, хочу купить, но еще не определился. Можете более конкретно описать суть вашего недовольства?
- руслан П***
1)Упор спини на подушки.2)сам жолоб сидіння узькуватий сидіти широко розкинувши ноги неможливо.
- Кристина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій з чорним
Заказывали сыну на подарок.Ему очень понравился.Качественный кожзам,все пошито аккуратно,детали все на месте,собрали быстро.
- Святослав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний + Чорний
Доброго дня, на рахунок минулого запитання. Я вирішив вже все власноруч, змастивши всі кріплення та підкрутивши всі болтики іншими засобами. Не тим шестигранником, котрий йшов у комплекті, оскільки він попросту зіпсувався коли я пробув до крутити гайку до кінця. Крісло хороше, мягке та зручно сидіти. Не зовсім полдобається верхня подушка коли хочеться лягти на крісло. Хочеться подушку під шию та спинка збудована так, що фізично не дає опустити подушку на стільки. 4/5
- Переваги:
- Мягкі підлокітники, зручне крісло, регульована спинка.
- Недоліки:
- Гайки, шестигранник, верхня подушка, підлокітники трішки люфтять.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний + Чорний
Для не крупных людей .
- Переваги:
- Прекрасное удобное кресло!
- Недоліки:
- после сборки пришлось смазать чтоб не скрипело
- Дмитро П***
Чому саме для не крупих?
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений + Чорний
Неплохое кресло, в целом что хотел то и получил, а так покажет время.
- Переваги:
- Удобство, функционал, простота сборки, цена
- Недоліки:
- за такую цену нет
- MaximПродавець: Rozetka. Колір: Зелений + Чорний
Отличный вариант за свою цену, очень удобно сидеть, есть много положений, доволен покупкой!
- Переваги:
- Комфорт, разные положения
- Андрей П***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний + Чорний
Очень плохой сервис Розетки - не рекомендую. Оформил заказ 8 Ноября - детям на День рождения. Подтвердили автоматически, но одной позиции нет в наличии, Розетка молчит и на все мои звонки отвечают заучеными фразами бота 'Ева': мы перезвоним и ТИШИНА?! Хотел с компетентным лицом поговорить и ТУПТК?! ОЧЕНЬ И ОЧЕНЬ ПЛОХИЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ!!!
- Максим Л***
так вы получили кресло?