Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Матрац Matro (MatroLuxe) Бонд 160х200 см (0020194524)

Є в наявності

4.4/5
Оцінка користувачів 4.4/5
  • Кирилюк И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 20

Купували у вересні 2025, для тата (90 кг). На разі матрасом задоволені, не має проблем з пружинами, періодично перевертаємо його. Тато задоволений, перестала боліти спина після сну.

• Сергій К***

Все добре

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20

Гарний матрас, сплю вже 2 роки. Мені подобається, гарний бюджетний варіант. Замовляю ще один для мами.

• Олександр Ш***

Чудовий товар

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Не виявив

• Виталий К***

Просел на на 5й день, вес 95кг

• Дмитрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 20

Швидко доставили, в міру твердий. Доступна ціна.

Переваги:
    Поки що не бачу
    Недоліки:
    Ще не знайшла
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш Відгук!

• Віта

Чудовий матрас, рекомендую

Переваги:
    Спати зручно
    Недоліки:
    Не виявлено недоліків

• Павло Ч***

Зручний матрас

• Виталий К***

За місяць з'явилися ями, моя вага 112кг

Представник бренду

Доброго дня! Спробуйте перегортати матрас. Можливо це верхній шар сінтепону у чохлі. Якщо ні - зв'яжіться бідь ласка за телефоном 0 800 33-51-20.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 20

Якість матраца наче хороша. В міру жорсткий, для спини добре. Зручний. Але в характеристиках заявлено 20 см, по факту 18 см. Велике прохання не вводити покупців в оману. А сам матрац сподобався.

Переваги:
    Зручний, ціна, якість
    Недоліки:
    Не 20 см
      Представник бренду

Доброго дня! Наразі вирішуємо це питання. Дякуємо за взоротній зв'язок.

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x200. Висота: 20

Дякую продавцю!

Переваги:
    ціна якість. Повністю задоволений!
    Недоліки:
    не виявив

• Вера А***

На фото видно, что на этикетке заявлено 20 см, а вместо этого по факту 17 см

Зверніться будь-ласказа телефоном, можливо це рекламація 0 800 33-51-20

• Вера А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 20

Хороший. Вместо заявленных 20 см толщины в реальности - 17 см.

Представник бренду

Доброго дня! Надійшліть будь ласка фото штрихкоду, пришитого с боку матрасу. будемо з'ясовувати.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x200. Висота: 20

Матрас не плохой, пользуюсь уже где-то пол года. За это время не прогнулся и не пошёл волнами, думаю из за того что он у меня лежит почти на сплошном листе фанеры. Но вот на фото явное не соответствие, поролон должен быть плоский, а в реальности в матрасе он мелкими буграми (типа массажный), но вроде как на сон особо не влияет, но обидно, рассчитывал на другое.

• мурат Х***

вже місяць користуємось
    дитина 2 роки пригає як на батуте, з матрасом все добре
    було б чудово якщоб ще чохол знимався

Переваги:
    ціна, якість
    Недоліки:
    було б чудово якщоб можно було б знімати чохол на стірку

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 20

Я би не сказав що він топ ,таке враження що і не міняв матрас а так як і був 3 роки старий

Доброго дня! Дякуємо за відгук

• Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20

Прибув вчасно ,якістю задоволена.

• лариса к***

Отличный.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20

Чудовий матрац,не жорсткий і не мʼякий,підійшов по параметрам гарно шитий без дефектів !Дуже сподобався!За таку ціну досить не поганий!Швидко доставили!
    Рекомендую

Переваги:
    В міру жорсткий
    Недоліки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за зворотій зв'язок.

• Ольга Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190. Висота: 20

Матрац сподобався, ідеально підійшов по розміру, жорсткуватий в міру. Окремо дякую кур'єру за доставку.

Переваги:
    Ціна, якість, доставка вчасно.
    Недоліки:
    Не виявлено.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за зворонтній зв'язок. Цей матрас - ТОП продажів на розетка, найкреще співвідношення - ціна/якість

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20

Хороший матрас, трохи жорсткувптий ніж я очікував але загалом непогано, сплю добре.

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Іноді треба час, щоб звикнути до нового матрасу.

• Маргарита П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 20

Гарний матрас, чітко підійшов нам на ліжко. Приємна ціна. Вчасна доставка, був в наявності не прийшлось довго чекати. Трохи жорсткий, але вони всі майже спочатку такі, а потім підлаштовується до тебе і ти до нього.

Переваги:
    Ціна, наявність, ідеальна висота
    Недоліки:
    Жорсткуватий, але я думаю з часом стане мʼякіший

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 20

Матрац, як матрац. Якість хороша, проблем за період експлуатації не виявлено

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш вибір.

• Вікторія Г***

Хорошої якості

Представник бренду

Доброго дня! дуже раді, що вам сподобалось!

• Тігран Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 20

Сьогодні отримали даний матрац. Лежимо тестуємо весь день Нам дуже подобається.

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Поки немає
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш вибір!

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 20

Якість матрасу хороша, ми задовооені

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок.

Зручно та комфортно.

Переваги:
    Акційна ціна

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 20

Зручний матрац, користуємось 6 місяців, розмір 160х200 см, гарне співвідношення ціна якість!

Переваги:
    Зручний матрац, гарно виглядає, тримає форму
    Недоліки:
    Поки немає
      Представник бренду

Щиро дякуємо за Ваш відгук!

Бажаємо здорових снів на новому матраці!

• Володимир П***

Гарно

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 20

Придбала матраци вже як півтора роки. За цей час використання ніяких проблем з ними не виявлено. Спати дуже зручно, в мене перестала боліти спина. Спимо на кроваті з матрацом розміром 140×200 разом з чоловіком. В мене вага 76 кг, в нього 100 кг. Матрац витримує (у нас під матрацом дно кроваті не ламелі, а лист дсп, тобто дно кроваті рівне, а зверху - матрац). Читаю декілька останніх негативних відгуків і не розумію чому є проблеми. В нас немає. Дітям-підліткам придбала такі самі матраци, тільки 90×200, теж за півтора року проблем немає (дно кроваті теж лист дсп). Сьогодні замовила ще для бабусі 90×200. Буду чекати. Дякую за недорогий і відмінний товар.

Переваги:
    Ціна, відмінний товар
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Цей матрас дійсно вже багато років демонструє високу надійніть за демократичною ціною.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20

За такие деньги, матрас супер. Рекомендую. Перестала болеть спина.

Переваги:
    Всё супер
    Недоліки:
    Нету
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

• Юлия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20

Гарний матрац за свої кошти

Переваги:
    комфортно
    Недоліки:
    Відсутні

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 20

Користуємось майже рік. Все супер, нічого не давить, не випирає, не рветься, нема жодних нарікань)

• Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20

За свої кошти хороший матрац

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук

• Іван М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 20

Пишу відгук після 6 місяців використання , дуже жахливий матраі з'явились ями (моя вага 95 кг) брав думав витримає написано 140 кг витримує , ве це брехня , пружини провалилисьи стали дуже м'які і хвилямиНе рекомендую , погана якість

Переваги:
    Повністью ВІДСУТНІ , матрас пішов жити в сарай.
    Недоліки:
    Все , пружини , не відповідають характеристикам
      Представник бренду

Доброго дня. Дуже прикро за ваш досвід. Прошу звернутися за телефоном "З питань гарантійного обслуговування" вкзанного на офіційному сайти виробника Матролюкс.

• Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20

Буквально за місяць-півтора з"явилась вм"ятина. З самого початку верхня обшивка випирала, навіть під простинею видно.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість