Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Матрац Delight Зірка 120x200 см (Star_120x200)

Код :  551925177

• Валентина С***

Чудовий матрац.Рекомендую

• Олександр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: DLGH. Популярні розміри: 120x190. Висота: 8

Дякую! за бистру доставку, матрас хороший!

Переваги:
    Гарний магазин!
  • Артем Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: DLGH. Популярні розміри: 80x200. Висота: 8

Плотный лежит на полу удобно

• Станіслав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: DLGH. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8

Нормальный матрас за свои деньги. Транспортируется очень компактно - в вакуумной упаковке. После распаковки быстро набрал воздух и выровнялся.

Переваги:
    Цена, компактно упакован
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: DLGH. Популярні розміри: 140x190. Висота: 8

заявленным характеристикам соответствует, жалоб пока нету , спасибо

• Рокун М***

Все чудово,відправили швидко.

Переваги:
    Гарно підійшов на диван. Спати зручно.
  • Марія П***

Матрас чудовий

• Світлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: DLGH. Популярні розміри: 130x190. Висота: 8

Матрац супер, рекомендую; отримали швидко!!

Переваги:
    В міру тверденькій , якісний
    Недоліки:
    Не виявили
  • Геннадий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DLGH. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8

Всё отлично. Размер то что надо. Не жесткий, но и не мягкий.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: DLGH. Популярні розміри: 100x190. Висота: 8

Матрас клас. Кинули на старий диван-книжку. Боже,тіло віддихає все. Для тих,хто любить спати на м'якому.

Переваги:
    М'який поролон.
  • Владимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: DLGH. Популярні розміри: 110x190. Висота: 8

Матрас чудовий. Вакуумна упаковка, після розпакування швидко набрав повітря. Спочатку ледь помітний запах ацетону, постояв на балконі ніч, запах трохи змінився і швидко зник зовсім. Курьерська доставка зручна і ненабагато дорожча за звичайну нової пошти

Переваги:
    Комфортний, недоліки поверхні старого дивану зовсім не відчуваються
    Недоліки:
    Не виявив
  • Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 9

Матрац вчора отримав, і одразу спробував, і він виявився жорстким. Тобто у нього коефіціент жорсткості точно не трійка. В мене хороший недешевий ортопедичний матрац, але трохи жорсткий, і я вирішив купити на нього наверх топер, щоб пом'якшити. Але цей топер виявився взагалі не м'якшим за нього. Цей матрац добре підійде тим, кому потрібно вирівняти диван, наприклад, але не пом'якшити.
    Питання до продавця - я можу його обміняти на м'якший?

Переваги:
    хороший чохол
    Недоліки:
    жорсткий
  • Алена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 130x190. Висота: 9

Мягковат,хотелось пожеще.

Переваги:
    Быстро пришел.
    Недоліки:
    Мягкий .

Дякуємо за ваш відгук! Матрац Зірка має середню жорсткість

• Скрипник А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 9

В целом матрас хороший , не тонкий , но жесткий ! Думала будет хоть не много мягче … Там явно не 3 степень жестокости …

Переваги:
    Высокий, не тонкий
    Недоліки:
    Жесткий

Дякуємо за ваш відгук! Ми зазначаємо рівень жорсткості на основі тестування матеріалу, але сприйняття може бути індивідуальним залежно від навантаження.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 9

Только получил. Доставка вовремя. Матрас супер.

Переваги:
    Матрас супер
    Недоліки:
    Пока не обнаружил

Дякуємо за відгук! Приємного та комфортного відпочинку!

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 9

На 5 см коротший - для мого дивана це виявлося занадто, при тому що і так після скручування обидва края завертаються

Переваги:
    Жорсткий на 53 кг ваги
    Недоліки:
    Виявився на 5 см коротший у довжину від заявленого, неприємний запах
  • Анна С***

Якість чохла нижче середньої

Переваги:
    доволі щільний, жорсткість точно вище середньої, ближче до високої
    Недоліки:
    Не м'який, не пружинить (на вагу 53 кг) Всередині хоч і щільний, але ж все той же поролон(( Запах треба вивітрювати на балконі, спати як мінімум тиждень. на тільки розпакованому спати не можна. Дуже важко скрутити
  • Мирослава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 9

Матрас просто ідеальний для моєї спини, не тоненький

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Запах при відкритті жахливий, але вивітрюється

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що матрац підійшов. Нехай він дарує вам комфортний та здоровий сон!

• Сергій

Нормальний
    Важу більше 120

Дякуємо за відгук! Ми раді, що наш виріб відповідає вашим очікуванням. Нехай він дарує вам комфортний та здоровий сон!

• Владислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 9

На даному етапі все добре, всім задоволений

Переваги:
    тримає форму
    Недоліки:

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався!

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 9

Задоволена

Переваги:
    Держить форму
    Недоліки:
    Невиявила
  • Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота: 9

Задоволена, товаром, та якістю обслуговування, не було набридливих дзвінків, запакували та надіслали, дякую вам

• Роман Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190. Висота: 9

Вітаю. Помилка з розміром, прошу обмін.
    Не знайшов як написати повідомлення продавцю...

• Володимир К***

Дуже сподобалась покупка.
    Матрас досить щільний, навіть не очікував такого.

• Мирослава В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 9

Матрас зручний, доставка швидка. Не тоненький

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 9

Хороший матрас наматрасник в комплекте! Для этой цены вообще огонь

Переваги:
    Качество нормальное,цена, наматрасник в комплекте, быстрая доставка
    Недоліки:
    Не выявлено
  • Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 9

Матрас был куплен в августе. Сегодня ноябрь и могу сказать, что он растянулся (выдавился?) в ширину, сантиметров на 5, это при том что он изначально был шире заявленного размера и теперь конкретно свисает с дивана. Выдавливается в местах лежания так, что если лечь по центру - будешь скатываться в бок, хоть мы и время от времени переворачивали его. А в целом, конечно приятный по мягкости, хорошая толщина, неровности скрыл.

Переваги:
    Хорошая толщина
    Недоліки:
    Выдавился за короткий срок
  • Людмила В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 9

В цілому досить непоганий матрац, стало набагато комфортніше спати на дівані

• Anna D***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 9

В цілому досить непоганий матрац, пружний. Про те в описі значилося, що він суцільний, а виявилось, що його склеяли, на фото все видно. Неприємно, ціну заплатили як всі. Тай чекали довго, оскільки доставку весь час переносили. Наматрацник вже прала, все ок

Переваги:
    Пружний
    Недоліки:
    Складається з двох частин
  • Anna D***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 9

В цілому досить непоганий матрац, пружний. Про те в описі значилося, що він суцільний, а виявилось, що його склеяли, на фото все видно. Ннприємно, ціну заплатили як всі. Тай чекали довго, оскільки доставку весь час переносили. Наматрацник вже прала, все ок

Переваги:
    Досить пружний
    Недоліки:
    Складається з двох частин
    • Юлия

Странно, у меня цельный. Это брак, наверное. Вам поменять его нужно было попробовать.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 9

Матрас дуже зручний, дитині подобається. Дякую!

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота: 9

для ваги людини в 70кг чудово якщо кілограм 100 і більше трішки якби жорстіший але як завжди кожному свое хтось і помягче бажае

Переваги:
    чуть би жорсткіший щоб був брав тестю норм по суті спец паралон в середині і все нічого іншого
    Недоліки:
    на зуб не пробував
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 9

Покупкою задоволений. Чохол, щоправда, дуже піддається "затяжкам".

Переваги:
    Зручне пакування.
    Привабливий вигляд.
    Недоліки:
    Затяжкам на чохлі.
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 150x190. Висота: 9

Хороший матрас. Чудово спати на ньому. Купили, щоб спати в коридорі на підлозі під час тривог. Добре, що знімається чохол.

Переваги:
    Знімається чохол, зручно на підлозі, не важкий.

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам приємно чути, що наш матрац вам підійшов і допомагає комфортно відпочивати навіть у складних умовах. Бажаємо вам затишку і безпеки, і будемо раді знову бачити вас серед наших клієнтів!