Топи продажів

Відгуки покупців про Палітра тіней для повік Maybelline New York 9.6 г Nudes (3600531199081)

Оцінка користувачів 4.68/5
на основі 74 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  Позитивних 75%, нейтральних 14%, негативних 11%.
    Палітра тіней Maybelline отримала загалом позитивні відгуки від покупців. Більшість користувачів відзначає хорошу якість, вдалу підбірку кольорів, універсальність для денного та вечірнього макіяжу, стійкість і легкість нанесення. Недоліки стосуються якості упаковки, відсутності аплікаторів у новій комплектації, інколи тіні кришаться чи сипляться, а також зустрічаються поодинокі випадки надходження виробу з дефектами. В цілому, співвідношення ціни та якості покупці вважають вигідним.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Покупкою задоволена .Такі тіні замовляю вже вдруге . Задоволена якістю і головне - нейтральними природніми кольорами . Тіні добре наносяться і не розпилюються при нанесенні . Пару відтінків можна застосовувати для бровей .
    Великий мінус - раніше в палетці було два довгих двосторонніх пензлика , тепер немає нічого . І раніше палетку робили з кращого пластику , вона щільно закривалася . А цю страшно зайвий раз відкрити , таке враження , що зламається . В попередній палетці тіні не випадали і не кришилися , сподіваюся , і тут так буде .
    Тіні , які я отримала , зроблені 12.2021 . Штрихкод показав " Виробництво Франція ".

Переваги:
    Гарні кольори , гарна якість тіней , не осипаються . Добре наносяться .
    Недоліки:
    Сама палетка стала поганої якості , гірше закривається . Немає пензликів .
  • Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Этой палеткой теней довольна на все сто процентов, цветовая гамма подобрана разнопланово как для вечернего макияжа, так и для дневного, не осыпаются, наносятся отлично. И ещё цена на розетке намного ниже чем на других сайтах или в магазинах

• Глушко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Подарил любимой на новый год)

Переваги:
    Жене понравилось)
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Тени очень экономичные: хватить на 3-4 года, гарантирую! Тона для дневного макияжа - то, что надо! Отличный подарочек к Новому Году!Понравятся женщинам всех возрастов:))) Мужчины! Рекомендую покупку!

Переваги:
    Отличное качество! Текстура и стойкость в течение дня!
    Недоліки:
    Только одна кисточка с аппликатором:(
  • Olga V***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Хорошие качественные тени, пользуюсь неделю, очень нравятся, выбрала именно эту палетку из-за сочетания цветов - в одном наборе есть тени и с блеском, и матовые, наносятся и держатся хорошо #мояраспаковка

Переваги:
    хорошо держатся продолжительное время, не скатываются
  • Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Дуже красива палітра,ніжні кольори.Мені подобається,тримаються весь день.Варті своєї ціни,тому що дуже якісні

Переваги:
    Для мене ідеальна палітра
    Недоліки:
    Немає пензлика

Юлія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності та краси!

Классные. Хорошо ложаться. Хорошо смотрятся. Отличная цена

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Замовила дану палетку тіней в нюдово-коричневих віддітках для своїх сіро-блакитних очей, давно вде шукала таку палетку з невеликою кількості базових кольорів для денного та вечірнього макіяжу. Палетки гарної якості, нічого не розсипалося за 2 місяці користування. Алергії немає. Просто суперова.

Переваги:
    Гарні відтінки, легкі в нанесенні, довго тримаються.
    Недоліки:
    Немає.
  • Cat's r***
    Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Тени отличные,хорошо держатся целый день,хорошо пигментированы,при нанесении практически не пылят.Лично для меня палетка немного темноватая,хотелось бы больше светлых тонов.

Переваги:
    Стойкие
  • Юлия J***
    Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

отличные тени. Правда, пользуюсь не всеми цветами палетки. Прекрасно держатся и выглядят ярче с основой под тени. Без основы цвет не такой насыщенный, да и долго не держатся. Черный цвет почему-то раскрошился с одной стороны. Плюс еще в том, что тени уложены прямо в палетку, без металлических вставок-фомочек. Пару раз падали - не высыпались, остались целые. Но грохать их на пол не рекомендую. )))

Переваги:
    универсальность
    Недоліки:
    хм... даже не знаю
  • Ксения

Не скатывается

Переваги:
    Стойкость, насыщенность цвета
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Жена довольна на все 100% :)

Переваги:
    Не сипятся, хорошо ложится
    Недоліки:
    Дороговато......
  • Приймак Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Тени просто класс) не сыпятся,не текут!

Переваги:
    стойкие
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Тени отличные, качество на высоте. Оттенки есть и матовые и сатиновые. Есть с чем поэкперементировать. Тени очень пигментированы, держаться весь день без базы. Не осыпаются. Палетка одна из лучших в масс маркете.

Переваги:
    Качественные
  • Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Дуже симпатична палітра, куплена за крутою новорічною знижкою. Сподіваюсь, у використанні теж себе проявить на високому рівні!

Добрий день, Яна. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Гарні тіні, можна брать) Досить натуральні кольори. Не викликають запалення ока.

Переваги:
    Не скачуються протягом дня.
    Недоліки:
    Немає кісточки для нанесення.
  • Екатерина Р***
    Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Пользуюсь уже 7 месяцев! Это лучшая палитра! Цвета отличные для любителей бежевого!

Переваги:
    Хорошо наносятся
  • Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Дуже, дякую, тіні для повік, супер, не осипаються,тримаються, довго, пігментовані, обслуговування супер, замовила, на наступний день, вже прийшли, дякую

Представник бренду

Елена, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про палітру тіней Maybelline New York The Nudes! Нам неймовірно приємно, що Ви в захваті від їхньої високої пігментації та стійкості без осипання. Наша палітра створена для того, щоб Ви могли легко створювати безліч розкішних образів - від ніжних денних до виразних вечірніх. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм бездоганним макіяжем та чудовим настроєм!

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Гарні, якісні тіні, не осипаються, термін придатності до 2028 року. Дякую за акуратну і швидку доставку, замовляла два вида тіней,палетки виглядають як з вітрини магазину

Переваги:
    Є всі улюблені кольори, дуже якісні
      Представник бренду

Світлана, добрий день! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що палітра тіней Maybelline New York Nudes Вам сподобалася. Ми раді, що Ви відзначили їхню якість, стійкість без осипання та універсальну добірку відтінків, у якій легко знайти улюблені кольори для щоденного й вечірнього макіяжу. Нехай палітра й надалі тішить Вас бездоганним результатом і комфортом у використанні!

• Яна К***

Норм

Представник бренду

Яна, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Палітра тіней Maybelline New York Nudes пропонує збалансований набір ніжних і природних відтінків, які легко поєднуються між собою для створення як денного, так і вечірнього макіяжу. Сподіваємося, що вона стане Вашим фаворитом. Бажаємо натхнення!

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Дуже задоволена. Тіні - супер. Текстура ніжна. Відкриваються норм.

Переваги:
    Вони класні.
    Недоліки:
    Немає.
      Представник бренду

Наталя, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви дуже задоволені палітрою тіней для повік Maybelline New York Nudes та їх ніжною текстурою. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Палітра супер, реально довго тримаються

Татьяна, вітаємо. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що палітра тіней для повік Maybelline New York Вам сподобалась та Ви високо оцінюєте стійкість тіней. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам чудового дня!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Переваги:
    Супер цвета
    Недоліки:

Ольга, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що палітра тіней для повік Maybelline New York та її відтінки Вам сподобалась і нам вдалось Вас задовольнити. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!

• Зоя Д***

Гарний підбір кольорів

Переваги:
    Якість

Зоя, вітаємо! Дякуємо за Ваш вибір та довіру. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за високу оцінку. Приємно, що наш товар повністю виправдав Ваші очікування! Бажаємо Вам найкращого дня!

• Надежда Л***

Понравились.

Переваги:
    Стойкие

Надежда, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Элла Б***

Хорошие тени-естественные ,насыщенные цвета.Не скатываются

Елла, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання тіней Maybelline New York. Для виразності очей рекомендуємо додатково спробувати рідку підводку для очей від Maybelline New York Lasting Drama. Бажаємо приємного дня!

• Клиент П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Супер,на подарок подойдут для любого цвета глаз, рекомендую

Переваги:
    Качество и цена
  • Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Очень понравились , красивые тона. Спасибо!

• Маргарита Г***

Дякую, все добре.

• Вероніка М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Чудові тіні, користуюсь такими вже рік і ось купила на подарунок. Не осипаються, не прозорі, зручно наносяться

• Гаврилина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Крутая палитра! Однозначно рекомендую к покупке!

• Екатерина И***

Суперские тени

Переваги:
    Отличная палитра
  • Анна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Тени супер! Хорошее качество. Рекомендую.

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: The Nudes Maybelline New York

Користуюся цими тінями вже кілька років . Тіні дуже гарні , стійкі , насичені кольори .
    Алергії не викликають .
    Товар супер , але я робила замовлення двічі і в результаті не купила . В перший раз прийшла палетка , вона запечатана скотчем , але в ній всередині видно багато короткого світлого блискучого ворсу . Перезамовила - але враження , що мені дали ту саму палетку . Шкода .
    Робота магазину , як завжди , на вищому рівні . Все швидко , оперативно .

Переваги:
    Гарні кольори , стійкі , не осипаються . Чудова ціна .