Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Олія натуральна Mayur активатор росту вій і брів з олією усьми 12 мл (4820189560784)

Оцінка користувачів 4.28/5
на основі 141 відгук
  • AI аналіз відгуків
    91 відгук:  75% позитивних, 15% нейтральних, 10% негативних
    Загальний висновок: Клієнти здебільшого дуже задоволені олією для брів і вій MAYUR (артикул 4820189560784). Переважна більшість відзначає реальний помітний ефект у вигляді покращення густини, довжини і стану вій та брів. Багатьом корисно для відновлення після нарощування чи хімічного ушкодження. Також відзначають економну витрату і доступну ціну. До недоліків часто відносять недосконалу упаковку (крихкість флакону, незручна чи жорстка щіточка), рідше — алергічні реакції та індивідуальну неефективність.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Працює на всі 100! Я протягом 5 років! нарощувала вії. Стан моїх був жахливий - половини просто не було, а ті що були дуже короткі і тонкі. За місяць користування цією олійкою мої вії повністю відновились, стали довгі, не тонкі і густі .

Переваги:
    Працює на всі 100. Протягом місяця наносила на ніч, ніякої алергії чи подразнень. Наносила кісточкою, все гарно наноситься. Зараз для профілактики наношу раз на тиждень на ніч. Щодня користуюсь тушшю. Все чудово. Ціна дуже приємна
  • Наталия Б***

Есть результат ++++++++++

Переваги:
    Не стекает на веки.
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Волоски на бровах стали більш еластичними, товщими, насиченими. Гарно вкладаються, доглянуті

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Пишу по поводу своего негативного отзыва снизу. Представитель бренда сказал мне связаться для решения ситуации, что я и сделала. Уже на следующий день мне отправили новый товар и оплатили доставку. Всё целое. Теперь буду тестировать масло, надеюсь на хороший результат. Спасибо большое производителю, что решает негативные ситуации в пользу клиента. Это очень ценно.

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Це моя улюблена олійка. Результат помітний вже через тиждень використання. Особливо приємно було придбати її зі знижкою до чорної п'ятниці

Переваги:
    Ціна,результат
    Недоліки:
    Не виявила

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Мені масло сподобалось, не скажу що прям вау і все стало рости як на дріжах але результат є

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам подобається!

• Саша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Мені олійка сподобалась. Бо дає гарні результати. Відновлює добре, алергії не викликає

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Пользуюсь недели 3 этим маслом. На первом месте в составе стоит касторовое масло. Само по себе оно для меня слишком «тяжелое», но в этой формуле мне понравилось. Касторовое масло когда-то помогло мне отрастить брови с ниточек, которые были популярны в 2014-2015. Но оно растекается и я покупала его в баночках, а здесь очень удобная упаковка. Да, она может течь, но совсем капельку. Брови растут немного быстрее обычного. Ресницы стали более напитанные, но за рост ничего не могу сказать, потому что брала именно для бровей. Для улучшения роста бровей делайте массаж щеточкой, чтобы разбудить волоски. Продукт работает, но нужно время. Не ждите результатов сразу.

Переваги:
    Работает
  • Вера Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Навіть шрам на брові почав заростати.

Переваги:
    Дієвий
    Недоліки:
    Не має
  • Наталя М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Користуюсь місяць. Брови стали густіші. Олійка гарна густа не розтікається. Вистачає дуже на довго

Переваги:
    Є ефект
  • Вікторія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Купила полторы недели назад, пользуюсь регулярно,не пропуская ни дня, брови стали мягче,легко укладываются, начали расти волоски на местах где уже годами выщипывала)
    Масло не растекается,не оставляет жирных пятен на подушке! Кисточка как раз подходит чтобы делать лёгкий массаж. Все довольна, советую!

Переваги:
    Цена, качество
  • Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Очень хорошая продукция в целом. Взяла себе много товаров из этой линии и очень довольна всем. Касательно масла активатора тоже полностью довольна. Действительно натуральный набор масел и все. Эффект лично я увидела сразу. Реснички после нарощенных были слабенький и торчали во все стороны. Использовала масло вечером утром уже было видно как реснички стали крепче и перестали торчать во все стороны. Благодарю вас за этот товар я в полном восторге.

Переваги:
    Натуральные масла
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Порекомендували користуватись після того , як майстер дуже невдало зробив ламінування і дуже посипались вії і брови. Результат звичайно що не через тиждень, але загалом дуже чудово допомагає відростити волоски. Задоволена результатом

Переваги:
    Зручне пакування, зручно носити з собою якщо хочеш частіше користуватися для більшого ефекту. Волоски добре почали рости
    Недоліки:
    Не знайшла

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось

• Діана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Дуже гарна олійка. Вії помітно довші стають та густійші. Коштує копійки, а ефект просто вражає.

Переваги:
    Гарний результат
    Недоліки:

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Олія чудово пом'якшує, живить волоски. Вони стали більш слухняні, краще вкладаються, густіші

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями! Раді, що Вам все сподобалось!

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Прекрасно працює з відновленням брів . Якщо використовувати вранці та ввечері через місяць вже побачите результат.

Переваги:
    Зручний у використанні
  • Карина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Запах не дуже але єфективна олійка буду брати ще )

Переваги:
    Ціна і результат
    Недоліки:
    Запах
  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Олійкою задоволена. Ріст брівок відновився, де випали. Стали більш підживленими, еластичними. Вії теж густенькі

• Дарья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Я была удивлена...посередине брови была небольшая пустота, сейчас её нет. Через 3 недели был результат.

Переваги:
    Работает.
  • Карина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Хорошее средство, заметила рост, а главное волоски стали толще и заметнее

Переваги:
    Масло работает
  • Марина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Использую каждый вечер, наношу на брови и ресницы,пользуюсь неделю только, а ресницы уже заметно отросли,буду пользоваться дальше))))

Переваги:
    Эффект есть
  • Любовь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Действенное масло, реально помогает востановить свои ресницы после наращивания. Ресницы стали темнее и гуще, вроде даже немного длиннее. Аллергии, лично у меня, это масло не вызвало. Щеточка жестковатая, но наносить ею масло на ресницы и брови нормально.

• Наталия Б***

Очень хорошее.

• Алина В***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Купила на выставке в первый раз, использовала тюбик, эффект заметный, реснички стали густющие и здоровые, восстановились после наращивания. Покупаю второй флакончик

• Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Олія подобається. Дуже. 2-3 тижні і помітна дія. І брови , і вії , стають наче гістіші і довгі! Багато не треба наносити, попаде на слизову, буде трохи пекти.

Переваги:
    Натуральний продукт.немає

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями.

• Юлия Я***

Хорошее масло

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Засіб доволі дієвий, збільшив довжину вік та брів та додав густини. Рекомендую використовувати 1-2 рази на тиждень і не перебільшувати з об'ємом тієї рідини, яку наносите.

Недоліки:
    Як на мій погляд, то за таку ціну цей засіб недоліків немає.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Вікторія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Дійсно допомагає. Я купила цю олійку, тому що зʼявилася проблема випадання вій. Користуюсь тиждень, а вії вже припинили випадати.

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Антонина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Пользуюсь маслом чуть больше месяца,брала для восстановления бровей.Результат заметен, появились новые волоски там где было перещипано много лет назад,пусть их пока не много, но и это прогресс.

Переваги:
    Экономный расход,удобная щёточка
    Недоліки:

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Татьяна Б***

Отличный товар

• Ирина И***

Дуже гарний

• Інна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Гарне натуральне масло, вії стали більш міцними.

Переваги:
    Склад має натуральні олії.
    Недоліки:
    Краще наносити перед сном, якщо вранці наносите макіяж.

• Анна Б***

• Іра С***

Працює, рекомендую.

Переваги:
    На довго вистачає.
    Недоліки:
    Не виявлено.

• Юлия Т***

Super!!!

• Саша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 12 мл

Гарна олія, допомогла. Брови стали більш густішими в еластичними. Вкладаються зручніше