- AI аналіз відгуків33 відгуки: Позитивні: 82%, Нейтральні: 9%, Негативні: 9%Виберіть, щоб дізнатися більше
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хочу дополнить отзыв. Отличное масло. Раньше наносила раз в неделю или две недели. Результата не видела особого. А тут решила попробовать каждый вечер, наносила в течении 10 дней, делала массаж лица, минут пять. И заметила на подбородке были мелкие две морщинки и они почти совсем исчезли. Кожа свежее стала и как бы напитанная. Бутылочки хватит надолго, средство экономное.
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У меня комбинированный тип кожи, на щеках была очень сухая. Каждый вечер наношу несколько капель этого масла на сыворотку перед тем, как сделать массаж лица с помощью роллера. Результат потрясающий! Кожа подтянулась, выглядит свежо, сухость ушла и даже разгладились мелкие морщинки. Я очень-очень довольна! Обязательно куплю ещё.
- Переваги:
- Хорошо питает сухую кожу.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раджу використовувати другим шаром на зволожувальний крем по масажним лініям))) Красуні, любіть себе!)))
- Переваги:
- Якість, акційна ціна
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна олійка. Швидко впитується в шкіру. Зволожує, для моєї сухої шкіри добре підійшов. Використовую, як основу для масажу шкребком гуаша. Приємний аромат.
- Переваги:
- Зволожує, гарний аромат, ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Вам усе сподобалося.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравилось масло! Только сегодня получила, конечно должно пройти время, чтобы оценить результат, но им очень приятно пользоваться: аромат, текстура, цена.. Прекрасный наш отечественный производитель!)))
- Переваги:
- Текстура, запах, цена
- Недоліки:
- Их нет
- ЕвгенияПродавець: Rozetka
Хорошее масло. Нравится,что оно быстро впитывается и на лице не блестит жирным блеском. Запах травянистый, мне нравится. На мелкие морщинки в виде гусиных лапок пока никак не повлияло . Думаю,такие масла нужно использовать,как профилактику морщин, а не бороться с уже существующими. В целом продуктом довольна. С задачей увлажнить и напитать кожу отлично справляется.
- Переваги:
- Питает кожу
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное масло для массажа лица. Достаточно лёгкое, но при этом не слишком быстро впитывается, что даёт возможность достаточно комфортно делать массаж лица. Можно использовать вместо крема на ночь
- Переваги:
- Лёгкое, отлично подходит для массажа
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Олійка сподобалася, приємний аромат, зручне нанесення, натуральний склад.
- Переваги:
- Олійка гарна.Зручна пляшка з піпеткою, приємний запах.
- Наталия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила это масло по отзывам покупателей. Масло понравилось, приятный запах. Кожа стала менее сухая, надеюсь и мелкие начинающие морщинки тоже уйдут.
- Переваги:
- Запах, кожа стала менее сухая
- Мирослава Д***Продавець: Rozetka
Чудове масло, робила з ним масажі обличчя, за рекомендацією подруги. Сподобався результат. Шкіра стала м'якою, і дрібні зморщечки розійшлися.
- Переваги:
- Живлення
- Алина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло нравится. Цена приятная
- Переваги:
- Рекомендую
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказала масло так как имеет супер состав. Покупала его для массажа Гуаша. При массаже работает идеально. Но в мою кожу совершенно не впитывается. Но это не страшно, главное функцию свою выполняет. Отлично питает кожу.
- Переваги:
- Приятный аромат, богато питательными веществами, отлично для проведения массажа, кожа после него гладкая и мягкая.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила такое масло, хорошо смягчает кожу, морщины пока не разгладило, радует натуральный состав!
- Переваги:
- качество
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна олійка
- Переваги:
- Сподобалася
- Недоліки:
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- Лилия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Те що треба
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороша олійка. Зараз чудовий ніжний і ненав'язливий
- Переваги:
- Робить шкіру ніжною і не сухою
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість подобається: запах приємний, моє обличчя дякує
- Недоліки:
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримала в подарунок рік назад. Користуюсь раз в тиждень після душу. Ефект дуже здивував. На ранок шкіра зволожена, не жирна. Мені здається дійсно призупиняє старіння шкіри
- Зоряна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Олійка не забиває пори,гарно помякшує шкіру.
- Переваги:
- Підходить для чутливої шкіри
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Олійка дуже подобається, використовую для масажу обличчя. Расход економний, запах приємний і ненав'язливий
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобалося!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Переваги:
- Здивув эфект
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримала сьогодні олійку, перший раз нанесла на обличчя,запах сподобався,немає відчуття жирності на обличчі,подивлюся як буде прибирати зморшки Дякую!
- Переваги:
- Добре вбирає,немає відчуття жирності на обличчі
- Недоліки:
- Недоліки не знайшла,сподіваюся все буде добре
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!)
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший трвар
- Переваги:
- Добре зволожує
- Недоліки:
- Не найшла
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую вдруге і буду ще купувати - сподобалось по усім категоріям) Дякую за сервіс Розетці - ви найкращі!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобалось масло
Приємний запах- Переваги:
- Чудово пахне, живить шкіру, ціна, об’єм, флакон єстетично виглядає
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Аніта Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Наталья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло очень хорошее, не забивает поры, хорошо питает, подходит для баночного массажа. Уже третью бутылочку заканчиваю
- Переваги:
- Хорошее масло по доступной цене
- Юлія С***
Как-то жирновато для баночного массажа за такую цену. Тут же всего 30 мл, можно у этого же производителя купить масло большего объема именно для массажа
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло не погане, але мені не підійшло. В мене комбі шкіра, пересушує та забиває пори.
- Переваги:
- Склад
- Недоліки:
- Нн підійшло
Добрий день. Олійки в своєму складі не містять води, і більш спрямованні на живлення шкіри, а не на її зволоження. Якщо Ваша шкіра зневоднена, то вона потребує води. Олійка створює захисний бар'єр, і затримує вологу в шкірі. Але коли вологи в шкірі не достатньо, то результат може бути протилежним до очікуваного. Радимо використовувати олійку, як додаткове джерело живлення шкіри, і для масажів обличчя, а також використовувати засоби для зволоження шкіри і пити багато води. Дякуємо, що Ви з нами!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подруга мне посоветовала это масло она им пользуется давно и очень довольна. Масло хорошо питает кожу лица, я его брала себе для массажа гуаша. Имеет натуральные компоненты и замечательный ненавязчивый запах.
- Переваги:
- Натуральные компоненты
- Недоліки:
- Маленький объём
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло гарно підходить для масажу обличчя. Але запах
Попередні відгуки пошить, що приємний аромат але запах жахливий- Переваги:
- Добре підходить для масажу
- Недоліки:
- Запах
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини.
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло приятного запаха, хорошо впитывается, удобная стеклянная трубочка для нанесения масла. Но после первого пользования на утро чесались глаза. Может это моя чувствительность к компонентам. Буду ещё пробовать, но глаза буду обходить.
- Переваги:
- Причиняй запах, впитывается хорошо
- Недоліки:
- Раздражение на глазах
- Таиса Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
До эффекта далеко, но вонючее до безобразия
Добрий день! Олія Mayur є 100% натуральною, тому вона має природний аромат трав та ефірних олій без синтетичних ароматизаторів. Саме відсутність "хімії" робить її корисною, хоча запах може бути незвичним. Щодо ефекту — натуральні засоби мають накопичувальну дію, тому результат зазвичай помітний через 3-4 тижні регулярного використання.
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жидкое масло, с пипетки течёт. При малом нанесении , лицо жирное и блестит. Не впитывается полностью. Наношу только на ночь. Ожидания были больше от него. Эфирными маслами не пахнет почти, может быть чуть чуть. Не плохое , но больше не куплю.
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Олія досить щільної текстури. На запах відчувається трохи як стара олія , оскільки мені при покупці восени 2020 попалася пляшечка виробництва "вересень 2019". Добре зволожує, на зморшки ніяк не впливає, впитується добре, на ніч те , що треба.
- Переваги:
- акційна ціна