Відгуки покупців про Напій McCarter Aloe Vera безалкогольний негазований 1.5 л (8586009857224_8588009377597)
- Зоряна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це має коштувати дешевше ніж вода з лимоном, смак дешевий і жахливий
- Переваги:
Шановна Зоряно, дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своєю думкою. Нам дуже прикро чути, що наш продукт не виправдав ваших очікувань. Ми цінуємо кожен коментар, адже вони допомагають нам ставати кращими.
Ми хочемо запевнити вас, що наш продукт виготовлений виключно з натуральних інгредієнтів, без штучних домішок, адже ми дбаємо про здоров'я наших клієнтів. Ми розуміємо, що у кожної людини свої смакові вподобання, і, як то кажуть, на колір і смак товариш не всяк.
Що стосується вартості, продукт, який ви придбали, був доступний із знижкою, і ми завжди прагнемо зробити нашу продукцію якомога доступнішою для споживачів. Разом із цим ми не економимо на якості, щоб гарантувати вам найкращий досвід.
Ще раз дякуємо за ваш відгук. Якщо у вас будуть додаткові питання чи побажання, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас.
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не дуже сподобався смак, дуже сильно вираженний аромат виноградного соку і по даній причині напій сприймається не як освіжаючий а як консервація.
Смак на любителя, відрізняється від інших Алое Вера.- Переваги:
- біль менш натуральний склад
- Недоліки:
- смак, шматочки алое дуже дрібні
Вітаю пане Ігорю!
Дякую вам за ваш відгук, прошу звернути увагу що у складі є 6,5% натуральний концентрат білого винограду. Продукція містить тільки натуральні складові та розлита асептичним методом, тому краще такі напої вживати охолодженими. Не використовуються консерванти для зберігання. Гарного вам дня!
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачний
Доброго дня, пані Наталия! Дякуємо вам за відгук. Ми дуже цінуємо зворотній зв'язок. Гарного вам дня!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
напиток очень неплох
- Переваги:
- вкусно
- Недоліки:
Вітаю Дмитро. Дякуємо вам за відгук, ми цінуємо зворотній зв'язок. Гарного вам дня!
- Віталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарна штука, щоб нормально і міцно заснути. НЕ СНОДІЙНЕ. Але спиться чудово)) головне - не передозувати! Досить одного стакану.
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Буває трішки діє як сечогінне
Доброго дня Віталий. Дякуємо вам за відгук, ми цінуємо зворотній зв'язок. Гарного вам дня!
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачно
Доброго дня Євген. Дякуємо вам за відгук, ми цінуємо зворотній зв'язок. Гарного вам дня!
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Божественно, но дороговато ))
Доброго дня Вадим.Дякуємо вам за відгук, ми цінуємо зворотній зв'язок. Гарного вам дня!
- Тимофій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінно
Доброго дня, шановний Тимофію. Дякую вам за зворотний відгук. Ми дуже його цінуємо. Гарного вам дня!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В інгредієнтах забули написати, що є звичайний цукор (9%), натомість вказали підсолоджувач якого насправді нема... Тому, шановні діабетики - будьте обережні
Доброго дня, шановний Андрій. Дякуємо що звернули увагу на помилку, виправимо найближчим часом. Вибачте будь ласка, у складі дійсно є тростиновий цукор. Бережіть себе, та своїх близьких.
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую!
- Переваги:
- товар був у наявності і швидко доставили.
Доброго дня, шановний Михайло. І ми дякуємо вам !