- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий день на скільки коліс можна помістити
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зібрати, так як запланував виробник (звичайне з'єднання в пазах), не вдалося. Мені цікаво чи самі виробники пробували скласти те, що вони зробили? Тому проблему збірки вирішив тим, що докупив болти, гайки та шайби та скрутив все до кучі. І після завантаження трьох комплектів коліс конструкція виявилась хиткою.
- Переваги:
- Хороша задумка
- Недоліки:
- Погана реалізація, дуже хитка конструкція
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо за зворотній зв`язок.
При збірці по інструкції, даний стелаж витримує заявлене навантаження та має стійкий конструктив. Будемо вдячні, якщо зможете докріпити фото або відео, щоб перевірити та допомогти усунути труднощі із збіркою.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Забрал с Rozetkи две длинные-тонкие упаковки. В них былди только конструкции (палки: ножки и боковины), болтов нет, широкой доски нет.. Теперь чтобы собирать, необходимо будет докупать....
Фото прилагаю. К сожалению распаковал только сегодня, так как был в отъезде.- Переваги:
- Пока не собрал
- Недоліки:
- Не полная комплектация
Представник брендуДоброго дня. В даній комплектації йде тільки 3 яруса для зберігання коліс. Полиці не має бути в комплекті. Даний конструктив кріпиться на зачепах, тому болти чи гайки не йдуть в комплектації. Просимо набрати нас за +380673210282. Ми зможемо допомогти оперативно розібратись із збіркою.
Завчасно дякую.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вы пишите "В даній комплектації йде тільки 3 яруса для зберігання коліс. Полиці не має бути в комплекті. Даний конструктив кріпиться на зачепах, тому болти чи гайки не йдуть в комплектації." Но в инструкции всё наоборот! Там есть полка, там есть болты которые вкручиваются и это в инструкции описано и нарисовано в изображениях. Без этого невозможно собрать, оно всё разваливается сразу, не держистя в пазах. Надо 20 человек что бы каждый держал каждую часть и акуратно выставил, и то, оно такое хлипкое что сразу может развалится если туда поставить 2-3 колеса 19-х.
- Переваги:
- Недоліки:
- Невозможно собрать, нехватает деталей и запчастей
Представник брендуДоброго дня
Просимо звязатись із нами, щоб ми оперативно вирішили проблему
Мобільний телефон +38 067 321-02-82
Дякую