Відгуки покупців про Цукерки Millennium Elegance Classic Асорті молочні 143 г (4820075507800)
- Назар М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Смачні
- Переваги:
- Смак
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Дуже смачні цукерки. Міленіум самий смачний шоколад.Я задоволена ціна плюся якість.Дякую за акцію
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Вага: 143
Цукерки смачні.Доставка швидко.Рекомендую.
- Переваги:
- Дешева ціна.
- Кретова М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Цукерки смачні, дякую продавцю
- Недоліки:
- Не виявила
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Дякуємо за якісні, смачні цукерки.
- Переваги:
- цукеркі смачні, якісні ...
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Владимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Хорошие, вкусные.
Большая коробка, хватает надолго- Переваги:
- Конфеты
- Недоліки:
- Портят зубы
- Інна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Смачні,Свіжі.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Чудові цукерки
- Переваги:
- Як презент супер
- Недоліки:
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Коробка невеличка, але цукерок достатньо для того, щоб насолодитися
- Переваги:
- Смачні цукерки, шоколад відчувається, начинки різні, сподобались. Дуже порадували. Приємна ціна по акції.
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Дуже сподобались цукерки, рекомендую))))))
- Переваги:
- Дуже смачний молочний шоколад та начинка
- Недоліки:
- немає недоліків
- Віка А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Солодка насолода
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Дуже смачні
- Переваги:
- Смачні
- Недоліки:
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Несмачні
- Карина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Смачні
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Смачні та свіжі ))гарно виглядають
- Переваги:
- На презент саме то!!!!
- Недоліки:
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Цукерки смачні, різноманітні!
- Переваги:
- Смачні
- Недоліки:
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Брала на подарунки. Все сподобалось. Дякую Розетка за доставку. Все швидко та оперативно
- Переваги:
- Свіжі цукерки, гарна коробка, акційна ціна
- Недоліки:
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Смачні цукерки як раз на подарунки саме те
- Переваги:
- Смачні
- Недоліки:
- Швидко закінчуються
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Цукерки відмінної якості, мені до смаку.
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Пришло все быстро и за нормальную цену. Дякую
- Переваги:
- Быстро
- Недоліки:
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Цукерки бренду Millennium найулюбленішій в нашій родині. Цукерки дійсно смачні, виготовлені з якісних продуктів.
- Переваги:
- Цукерки дійсно смачні, виготовлені з якісних продуктів.
- Недоліки:
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Смачні цукерки за гарну ціну, якраз до свят. Дякую
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Цукерки хороші, термін теж
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Конфети мені сподобались
- ДиздимонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Свіжі,смачні...
- Нонна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
покупала маме на 8 марта витоге сєли 5 марта . и маме понравилось.
рекамедую всєм- Переваги:
- трошки дорого
- Недоліки:
- нету
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Конфеты пришли бракованные, прилагаю фото, недовольна , хотя всегда брали
- Переваги:
- Разве вкусы, сладость
- Недоліки:
- Форма конфеты
- Лена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
вони шли на подарунок
- Переваги:
- отримала в гарному вигляді
- Недоліки:
- Олена ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Вкусные, свежие
- Переваги:
- Свежие
- Недоліки:
- анна д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
беру не первый раз,вкусные,свежие
- Переваги:
- шоколадный шоколад
- Недоліки:
Свежий шоколад и очень вкусный,на любой вкус ассорти
- Переваги:
- срок годности до октября 2021
- Недоліки:
- Elena S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Конфеты вкусные, но коробка слишком большая - впечатление, что конфет не доложили
- Переваги:
- Вкус
- Недоліки:
- Коробка слишком большая
- Николай Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
вкусные шоколадные конветы, с начинками, шоколад вкусный. но мало в коробке
- Переваги:
- вкусные конфеты
- Коля Н***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Вага: 143
- Виктория Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 143
Это самые мои любимые конфеты!! они просто таят во рту, очень вкусные. Единственый минус, это то что коробка визуально болтшая, а конфет в ней мало. Но это не к позетке притензии)) Спасибо за вкусности, что есть у вас на сайте)
- Переваги:
- Очень вкусные конфеты, просто таят во рту.
- Недоліки:
- Большая коробка, но маленькое количество конфет