Відгуки покупців про Упаковка овочевого пюре Milupa Броколі з 5 місяців 125 г х 6 шт (5900852030307)
- AI аналіз відгуків42 відгуки: 84% позитивно, 8% нейтрально, 8% негативноВиберіть, щоб дізнатися більше
- Рогозинський М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дитині подобається
- Переваги:
- Чудовий смак
- Недоліки:
- Не виявив
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Найулюбленіше пюре
- Марта К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дитина обожнює, хоч вже давно їсть тверду їжу, але з 6 місяців давала таке броколі - любить до сих пір, зручно брати в дорогу. В складі 84% броколі, решта вода - консистенція ідеальна, не рідке.
- Переваги:
- Якість, склад
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Класне пюре
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Вкусное.
- Переваги:
- Вкусное, хорошая упаковка.
- Недоліки:
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
С 5 месяцев хотя указано с 4
- Лина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дитина їла
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Ребёнку нравится
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
По консистенции конечно отличается от Гербер...не знаю..мне не нравится...а ребёнку смешиваем с мясным пюре и хорошо...
- Переваги:
- Объем и цена...
- Недоліки:
- Консистенция
- Калюжная Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Всё отлично. Спасибо за качество и надёжность!!!
- Переваги:
- Не кислит, не горчит.
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Смакували на початку прикорму, а далі порція у 100 грам нам була вже занадто мала, тому почали готувати самі
- Переваги:
- 1. Вигідніша ціна упаковкою, ніж в будь яких магазинах чи аптеках вроздріб.
2. Можливість придбати за рахунок картки "Пакунок малюка" - Недоліки:
- Не виявили
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Лучшая брокколи из всех, вкусная, не кислая, не горькая, не вонючая. И объём достойный, пол банки для совсем маленького либо полноценный приём овощного блюда для ребёнка постарше.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Вкусно.
- Дарина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Отличное пюре! Моему ребенку все понравилось! Все было отлично!
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Ребёнку 7 месяцев не понравилось, начала плюваться и вырыгивать. Запах это тоже что-то очень вонючее, хотя броколи с пароварки я люблю. Короче полетела эта банка в мусорник. Что делать с остальными 5 банками пока не придумала
Представник брендуДобрий день!
дякуємо за ваше звернення.
Прикро, що у вас склався такий досвід зі споживанням овочевого пюре Milupa броколі.
Звертаємо увагу, що овочеве пюре Milupa броколі готується з тільки з брокколі, а саме з чистої сировини без пестицидів та інших шкідливих речовин, який проварюється та подрібнюється. Зауважимо, що якщо малюк вперше куштував пюре із броколі, то йому може не сподобатись, спробуйте дати малюку пюре цього смаку через деякий час.
Також, хотіли б більш детально розібратись щодо смаку, та хочемо запропонувати Вам консультацію наших спеціалістів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.
Представник брендуТакож, якщо у вас залишились запитання, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia Ukraine
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Пюре густое, по цене не дорого учитывая большой объем. Ребенок съедает на ура
- Переваги:
- Ребенку очень нравится!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Замовила всі види овочевого пюре×6шт. Все прийшло неушкоджене. Взагалі дуже задоволена продукцією Мілупа,син смачно їсть пюрешки.
- Переваги:
- Смак,об'єм,ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Биловош О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Хорошее пюре.
- Переваги:
- Консистенция,цена,вкус
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Покупала своей малютке такое пюре и планирую делать закупку ещё. Потому что выгодно, и полезно.
- Поліна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
У чистому вигляді брокколі не їмо, а ось у вигляді пюре підійшло відмінно
- Ирина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дети плюются от этой партии брокколи, до этого брали, было отлично очень густое. Вернулись к гербер, с ним проблем нет.
- Недоліки:
- Дети выплевывают
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за ваше звернення.
Ми дуже занепокоєні даною ситуацією, тому важливо детальніше розслідувати дану ситуацію та хочемо запропонувати Вам консультацію наших спеціалістів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.
Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia Ukraine
- Діана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Пюре однорідної ніжної консистенції, їсти його легко, купую вже другу коробку
- Олена С*** ЛеськоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Малышу понравилось!
- Недоліки:
- Неть
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Отличное пюре. Ввели в 5.5 месяцев. Сейчас нам уже 6
Ребенок уплетает всю банку с удовольствием.- Переваги:
- Вкусное, цена.
- Демидова Т***
А как довать, если ребенок кушает Нан, в какой период давать пюре, и сколько
- Кристина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
По консистенции отличается от gerber, милупа не такая протёртая,но ребенку хорошо заходит
- Переваги:
- Ребенок кушает,объем,цена
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Пюре густеньке, на запах як варене броколі. Одна донечка їсть з задоволенням,а інша донечка випльовує. Тому тут діло не в самому пюре. Шкода лише що такі пюре після відкриття можуть лише 2 дні стояти.
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Хорошее пюре, не густое.
- Ира К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Ребенку очень нравится!!!Хорошое пюре!!!
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Брокколи вкусноя пюрешечка.
Немного разбавляем водичкой, нам густовата, но это ни капли на портит продукт. Люблю эту фирму, и качественно и цены предельно умеренные. - Дарья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Покупаю пюре и Милупа и Гербер, ребенку нравятся и те и те. Гербер более жидкие из-за того, что там больше воды добавляется, что в брокколи, а в цветную капусту тем более
- Переваги:
- Ребенку нравятся, цена
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Починати прикорм краще з гербер, там одноріна маса, ніжніше пюре як для першого прикорму. А потім вже мілупу брати. Для мене мілупа навіть смачніше і більше розмір, так і ціна само собою краще. Мілупа краще підходить з 8 місяців, вона наче 'круп'яниста' але ми їли і з 6ти місяців і все чудово. А коли купила гербер(бо не було мілупа) в 8 місяців, то тоді і зрозуміла чому потрібно було починати з гербер. Зараз 11 місяців і без броколі мілупа ( і цвітна капуста) нікак))))
А от з м'ясом мілупа і гербер індичка - навпаки. Мілупа індичка ніжне одноріне пюре (для початку введення) а от гербер індичка -Зерниста (я брала дві фірми для проби, і гербер зернистий визивав рвотний рефлекс, а коли з'явились зубки то потім було в самий раз, щоб жувати). Як би мені раніше хто так розповів, то я знала б як ці дві фірми гербер і мілупа компонувати між собою, то на початку прикорму було б на багато простіше.- Переваги:
- Смак, об'єм, ціна, якісь на висоті
- Юлія П***
Ваш відгук дуже корисний, саме хочу починати прикорм, а з чого поняття не маю) Дякую вам
- Екатерина Г***
Прекрасный отзыв! Как раз голову ломаю с какой фирмы начинать, теперь знаю)
Спасибо Вам!
Побольше бы таких подробных отзывов
- Natali K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
За свою цену замечательное пюре. Да, не как гербер. По вкусу, цвету и запаху несколько уступают. Консистенция гуще, помол грубее немного. Гербер по ярче будет, но ребенок и это кушает хорошо. Сразу понял, что не любимый гербер, но любимые брокколи, как ни как, и отказываться не стал. На пробу брали одну упаковку. Очень быстро скушали и заказали 4 в этот раз. Сын очень не любит мясо. На одну баночку мяса (К стати, индюшки этой же фирмы. Другое он категорически отказывается есть) добавляем банку брокколи и кормим.
- Переваги:
- Объем, цена, неплохое качество. Ребенок кушает с удовольствием . Быстрая доставка
- Екатерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Сегодня получила посылку. До этого брали брокколи гербер, сейчас попробуем милупу.
Сроки в норме, упаковка на совесть- Переваги:
- Упаковка, цена, на вкус пока не пробовали
- Недоліки:
- Пока нет
- Илья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
На фоне конкурентов выгодно выделяется доступной ценой. Гуще чем гербер, вкус не такой яркий.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Отсутствует
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Донечці дуже подобаються такі пюре. Висока якість.
- Переваги:
- Гарна текстура
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Підскажіть будь ласка дату виготовлення пюре?