Хорошая каша, ребенок ест.
Супер каша
Швидка доставка. Смачно, дитині подобається
Класна каша
Смачна кашка для діток. Рекомендую!
Кашки супер, комками не береться, смаки чудові.Рекомендую.
Вкусная и полезная каша для деток. По составу нам подходит. Ребёнок кушает с удовольствием . Всегда беру и буду брать
Нормальный
Каша густа, як на картинці, дитина не захотіла їсти навіть в 5 місяців, не то що в 4. Взяла малиш з 4 місяців, він як молочко на гречаній муці.
То для такого віку вона звісно загуста. Маленька дитина ще не вміє таку субстанцію проковтнути.
Купуємо регулярно саме цю кашу) їмо щоранку гречану молочну кашу,
Безліч плюсів : швидке приготування, корисна каша, не збивається в комки при приготуванні, має приємний смак і запах
Готуємо з бананом - виходить дуже смачно і поживно
Смачна каша без комочків. Швидко готується. Гарний склад.
Чудова каша. Дитині сподобалось
Дуже подобається
На смак нейтральна
Дітям подобається
Використовую цю кашу, коли в дитини ацетон. Розетці дякую, що є безпосереднім продавцем.
До замовлення не поклали гречневу кашу , я обурена так як оплатила на перед.
В заказ детских каш не положили гречневую!!!!
Каша оплачена, в заказе ее не было!
В следующий раз подумаю, делать ли заказ на этом сайте!!!
Тоже самое. Оплатила все. Заказала две молочные гречневые и без молочные три, с молочных была только одна. Я была в шоке когда дома открыла
Хорошая кашка,очень радуют скидки и бесплатная доставка
Обожнюєм каші Мілупа, я за зручність і швидкість, дитина за смак. Навіть на прогулянку брали, в термос води, окремо кашу, просто додав води і готово.
До этого пробовали гречневую Вebi премиум тож классные каши,но гречневую не захотел кушать,милупу ест хорошо.Спасибо
Каша хорошая, первый ребёнок кушал до 2лет, так ей нравились эти молочные каши, второму уже 2 и ещё кушает. Берём молочные, любит все. Главное разводить кашу не горячей водой, а тёплой кипячёной, тогда нет комочков и понемногу подливать водичку,смотреть какая нужна консистенция (дети разные, то более густая то менее).
Дитина їсть з задоволенням, не комкується грудочками.
Питательная каша, заваривается за несколько минут. Дети с удовольствием кушают, им нравится. Состав натуральный, что самый главный плюс.
С гречневой каши от Milupa мы начинали свой первый прикорм кашами
Наша улюблена гречана каша!
Этот вкус, напомнил кашку из детства..
Хорошая каша, идеальное сочетание цена-качество.
Вкусная кашка,малышу нравится!!!
Плохо размешивается, с комочками по сравнению с другими этой же фирмы
Кашка супер. Дитина їсть із задоволенням.
Не рекомендую! У складі є пальмова олія, емульгатор (соєвий лецитин). Заварюється з комочками. Хоч на смак непогана каша
Юліє, доброго дня!
Дякуємо за ваше звернення.
Ми хочемо запевнити вас, що у складі продукції Milupa немає компонентів шкідливих для малюка. У грудному молоці майже 25% із всіх жирних кислот складає пальмітинова кислота. Найбагатше джерело пальмітинової кислоти – пальмова олія (45%).Оскільки в склад молочних каш Milupa входить підготовлене для дітей молоко, ми прагнемо, щоб воно забезпечувало малюка необхідними корисними речовинами. Ми використовуємо дорогу та якісну очищену рідку фракцію пальмової олії, що називається ОЛЕЇН. Дешева неочищена пальмова олія у нашому виробництві НЕ використовується.
Соєвий Лецитин — складна органічна речовина групи фосфоліпідів, які виявляють значний вплив на клітинний метаболізм, процеси детоксикації і регенерації клітин.
Хочемо зазначити, що компанія Nutricia продає свої продукти в Україні з 1998 року. Для нас безпека продуктів є головним пріоритетом, тому ми строго дотримуємося всіх норм якості та безпеки відповідно до жорстких європейських норм (ISO 90001, ISO 22000).
Юліє, окрім того, важливо додати, що для отримання однорідної консистенції каші необхідно чітко дотримуватись інструкції по приготуванню, що зазначена на упаковці.
Якщо у вас залишились питання Ви завжди можете звернутись до нас на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia.
Каша понравилась, ребёнок кушает с большим удовольствием! Растворяется хорошо, комочков нет.
Сколько срок годности?
Смачна, ми задоволені