Відгуки покупців про Підкладка зі штучної шкіри 2-стороння Mindo на стіл 45х140 см Срібно-біла (md9259)

Оцінка користувачів 2.67/5
на основі 4 відгуки
  • Наталія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 50 x 80

Прийшов пописаний

• Олексій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 40 x 60

А у мене все прекрасно , лежить і відпрацьовує своі кошти. Абсолютно без питаннь. Я задоволений.

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100

В жодному разі не купуйте, "викинуті" гроші, на перший погляд гарно, але:
    - так і не розпрямилась, так як потрібно;
    - плями, навіть найменші, не відтираються.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    За два місяці так і не розпрямилась

Сергій, нам дуже шкода, що якість підкладки не підійшла. Але вперше ми маємо відгук, що підкладка не розпрямилася. Метріал м'який і, якщо довго лежить скручена у рулон, то під своєю вагою розплямляється за 2 дні. Якщо приміщеня холодне, то можна використовувати гарячий фен. Продути гарячим повітрям і матеріал прийме пряму форму. Дякуємо за зауваження, подивимося цю партію матеріалу більш уважно.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 45 x 90

На фото прекрасно видно уровень этой продукции ((( И это прямо по центру и на стороне бренда. Пока развернул наоборот и подумаю, может верну.

Переваги:
    Материал реально хороший и размер мне подошёл как родной на тумбу.
    Недоліки:
    Вырезали в темноте ножницами (смотрите фото)

Андрій,доброго дня.
      Хочу Вас запевнити,виріз всієї нашої продукції виконується на ЧПУ.
      Можливо було відключення електроенергії і виникла технічна помилка.
      Приносимо вибачення за не зручності,Ви можете зробити заміну даної продукції.