- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 45x95 см
Те що шукала. Рушник більший ніж для обличчя але менший ніж банний.
- Переваги:
- Матеріал. Кількість.
- Недоліки:
- Не знайшла. Прання покаже)))
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 35x75 см
Рушники супер
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 35x75 см
Хорошие полотенца для занятий спортом!
- Переваги:
- Хорошо впитывают, быстро сохнут, не потеряли цвет при стирке в 40 градусов, как и указано в инструкции!
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Артем З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 45x95 см
Прекрасные полотенца. При небольшой толщине впитывают очень много влаги. Поэтому удобно брать с собой, например, на тренировку для душа - занимают мало места в сумке и мало весят (пока сухие)
Одного полотенца вполне достаточно чтобы вытереться взрослому мужчине.- Переваги:
- Очень хорошо впитывают влагу
- Недоліки:
- Одноцветные
- Марьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 45x95 см
Возможно ли оформить возврат?
- Недоліки:
- Вместо размера 45*95 пришли 35*70
Эксперт RozetkaДобрый день, Марьяна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
При возникновении дополнительных вопросов, Вы можете воспользоваться справочным центром.
- КостяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 35x75 см
Полотенца дают аллергию, не рекомендую
- Евгения С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 35x75 см
Удобные в использовании, быстро впитывают влагу и сохнут.
- Переваги:
- Компактный размер, хорошо впитывает влагу, быстро сохнет
- Недоліки:
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розміри: 35x75 см
В качестве продукции этого производителя уверен, однако не был знаком с качеством материала плотностью 300 единиц. Мне понравилось! Одно полотенце улетит в тренажёрную сумку, а вот остальные на кухню — шикарная вещь, скажу вам. Спасибо!
- Переваги:
- Приятный цвет, качество материала
- СофіяПродавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 35x75 см
Незамінні для відпочинку на природі, вологу нормально вбирає, добре переться, колір стійкий
- Мария Л***Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 45x95 см
Хорошее полотенце, мягкое, яркое, отлично впитывает влагу, ворса после витерания не остаётся, первую стирку прошло претензий нет. Рекомендую к покупке.
- Недоліки:
- Не увидела
- Сергей В***Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 35x75 см
Приятное к телу, цвет насыщенный, после стирки цвет не поменяло, не сбежалось, ворса не лезет, воду впитывает хорошо. Упакован хорошо.
- Переваги:
- Ворса не лезет.
- Лукашук С***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розміри: 45x95 см
отлично впитывают влагу. очень мягкие, качественные
- Переваги:
- хорошие салфетки