- AI аналіз відгуків65 відгуків: позитивний ~83%, нейтральний ~7%, негативний ~10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- вячеслав б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 70 x 70
Гарна якісна річ. На мозайку на столі лягло як справжнє скло. Гарно виглядає і на столі щось ставиш, вже не стучить. Все дуже добре.
- Переваги:
- +
- Недоліки:
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Очень хорошая вещь, на кухню самое то. Лично у меня на кухне скатерть, а на ней это мягкое скло, легко убирать и в кухне всегда красиво.
- Недоліки:
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 90 x 90
Качество хорошее,плотная!размер 91 правда,нужно обрезать!на черный стеклянный стол легла очень интереснофото прикреплю!запах нормальный
Представник постачальникаДоброго дня. Обрізати не потрібно - то є допуск на усадку. Усадка буде через 2-3 тижні закінчена.
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
супер зручно і краще ніж скатертина у цвіточок
- Переваги:
- Естетика
- Недоліки:
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Отримала. Як все еове був запах. Зараз без запаху.
- Переваги:
- Подобається
- Недоліки:
- Не бачу
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 70 x 70
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 70 x 70
Лежит на кухонном столе уже 9 месяцев.Ни одного,пореза,ни одной царапинки. Качество отличное.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталья, дякуємо за відгук.
- Кар Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
понравилось, хороший заменитель скатерти. я выбирал светлый стол, обычная скатерть изменила его вид, данный продукт прозрачный и в этом его преимущество. также это стекло мягче обычной скатерти.
- михайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 90 x 90
Річ повністю відповідає опису, дякую за добрий товар, використав як недороге оформлення картини, замість скла і послуг багетної майстерні, вийшло норм.
- Переваги:
- Прозоре, тоненьке
- Недоліки:
- Не виявив
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Пластилін змивається добре.
- Переваги:
- Покриття гарне. По ширині на 1 см довше.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна. 1см для усадки. Усадка матеріалу відбудеться на протязі 2-х тижнів.
- Акімова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Трошки попахла днів зо 3,повісили відразу на балконі і все добре стало)
- Переваги:
- Красиво і легко мається.
- Недоліки:
- Ковзається по скатертині
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Замовив, швидко відправили, м'яке скло підійшло все по розміру яке я замовив, все гарно, я задоволений
- Переваги:
- Якість , ціна, гарно виглядає на столі
- Недоліки:
- Невиявив
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 80 x 80
Сподобалось
- Переваги:
- Якість хороша
- Недоліки:
- Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Якістю задоволений, свою функцію виконує. Продавця рекомендую.
- Квитко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Поклала на стол,воно м'яке та лягло легко.Виглядає дуже привабливо. Дякую Розеточці.
- Переваги:
- Здалеку,як стекло.Дуже сподобалось.
- Недоліки:
- Немає.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 70 x 70
Пользуемся уже долго, довольны. И пластилин лепим, и красками пачкаем. Ничего с ней не происходит.
- Переваги:
- Стойкая к повреждениям.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Супер! Це вже вдруге купую. Пакування бережне, приходить в коробці. Скло повністю відповідає опису. Рекомендую
- Переваги:
- Захист поверхні, гарний вигляд
- Лідія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Все супер. Як в описі. Дякую.
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Все отлично.
- Переваги:
- Хорошее.
- Недоліки:
- Не плохое.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Крутая вещь) Ровно порезана, и практически без запаха. Всем советую)
- Переваги:
- Прозрачная, гладкая, плотная)
- Недоліки:
- Их тут нет)
- Віолетта Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Дуже гарна захисна плівка. Стіл захищений від подряпин та пятен. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Захист столу від пятен
- Недоліки:
- Кристина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Дякую Плотна, Прозора.
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Хороше покриття
- Переваги:
- Зручність
- ______ _***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Супер штукенція! Часто розливаю гарячий чай, дуже допомагає це покриття. Легко витерти і виглядає воно приємно. На столі лежить рівно, ніяких складок (надійшло гарно запаковане, в рулоні і коробці). Можна не тільки на обідній стіл стелити, а й на робочий стіл. На робочому навіть краще виглядає.
- Переваги:
- Досить товсте і м'яке покриття, рівне
- Недоліки:
- Поки не знаю
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Все супер
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Все гарно підійшло,має гарний вигляд на столі
- Переваги:
- Ціна,безкоштовна доставка
- Недоліки:
- Юрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Товар чудовий.
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Задоволений повністтю. Приємно користуватися, ніяких плям після приготування їжі або ж після обідів та вечерь) Легко миється, покращує візуально вигляд самого столу)
- Переваги:
- Сучасна, якісна, легко мити
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 70 x 70
Дякую! Доставка була швидкою, як заявлено на сайті. Якість чудова. Мені дуже сподобалося.
- Переваги:
- дуже корисний
- Недоліки:
- немае
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Чудове покриття , тонке , не дубове .
- НікітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Все чудово
- Недоліки:
- Немае
- Майя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 70 x 70
Давно шукала таке покриття для дитячого столу.
- Переваги:
- Товщина, якість, прозорість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Владислава К***
Підскажіть будьласка, яка ширина?
Представник постачальникаДобрий день Владислава. Це покриття має квадратну форму 70*70см товщина матеріалу 1мм.
- Осипенко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 60 x 100
Все дуже добре