Відгуки покупців про Гнучке покриття на стіл Mindo прозоре 0.1х100х100 см (md9502)

Оцінка користувачів 3.87/5
  • Куц Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 90 x 140

Приїхав товар з суттєвими дефектами, неоднорідний з врапленнями і подряпинами. Оглядайте у відділенні.

Добрий день Юрій. Приносимо вибачення ,можливо на виробництві чи при доставці товар пошкодився. Ви можете повернути чи зробити заміну.

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 80 x 140

Чи можливо замінити щоб без дефектів?

Переваги:
    Гарне покриття, швидка доставка, добре запаковано.
    Недоліки:
    Приїхало з суттєвими подряпинами.

Добий день Олена.
      Так звісно ви можете зробити повернення товару. Вибачаємось за незручності.

• Тетяна К***

Покриття сподобалось, але дуже сильний запах...

Переваги:
    Добре виглядає і добре тримається. Гарна ціна.
    Недоліки:
    Сильний хімічний запах.
  • Мария Ш***

Товар можу рекомендувати. Отримала те, чого очікувала.

Переваги:
    Міцне,гнучке, якісне
    Недоліки:
    Якщо покриття покласти просто на столешню, коли ставиш чашку або тарілку з гарячим, залишається слід, який пізніше не зникає. Виглядає не естетично. Проблема вирішилась, коли між покриттям та столешнею застелила гарну скатертину.
  • Стариков М***

Гарне покриття. І трохи дешевше, ніж у іншіх місцях.

• Віталій

Дуже сподобалось. Все як і уявляли.

Недоліки:
    Декілька днів був хімічний запах.
  • Євгеній Т***

Не можу рекомендувати дане покриття. Нарізано криво. Зробив замір діагоналей, виявилося, що вони відрізняються на 1 см і покриття нарізане у вигляді паралелограма замість прямокутника. До того ж залишаються сліди від гарячого.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість
  • Василь К***

Хороше скло

• Ганна З***

Скло досить хороше. За пів року трохи всіло , -1 см. .

• Елена

Хорошо выглядит, не съезжает со стола. Первые дни присутствовал ненавязчивый запах, но он очень быстро улетучился.

Переваги:
    Не ерзает по столу.
    Недоліки:
    Нет.
  • Лина Р***

Товар соответствует описанию, есть немного запах. Я довольна покупкой.

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 70 x 140

17 серпня пишуть, що буде посилений контроль за відгрузками, а 22 серпня я забираю м'яке скло і знову замість 70*140 надіслали 70*70... ДУЖЕ НЕ РАДЖУ, купуватись на знижку від даного продавця. Бо бачу я вже така не перша. Тому знайдіть іншого продавця, щоб дарма не чекати і не возитися з поверненням. Але дякую розетці, особливо центру видачі замовлень в Орнаменті, м. Київ, швидко оформили повернення і на наступний день отримала кошти.

Переваги:
    Ніяких!!! Витрачений час на повернення товару невірного розміру
    Недоліки:
    Продавець не контролює те, що відправляє, на жаль...

Доброго дня, Анастасія. У нас сталася помилка у процессі пакування. Просимо вибачення за незручності. Ми посилили контроль якості на виробництві.

• Наталія

На жаль розчарована! Замість 70×140 отримала 70×70!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Доброго дня, Наталія. Ми приносимо свої вибачення. Сталася помился при одній з відгрузок. Контроль за якістю буде посилений.

• Ірина Б***

Замовляла 70×140. Розкрутила дома, у-а-у, 70×69см
    Що це?

Доброго дня, Ірина. Ми приносимо свої вибачення. Сталася помился при одній з відгрузок. Контроль за якістю буде посилений.

• Сергей Я***

Гарний товар

Переваги:
    Добре захисне покриття
  • Дмитро В***

Товар доброї якості, але розміри не точні, ніяким ЧПУ там не пахне або те ЧПУ дуже сильно збите, бо фактичні розміри виходять наступні: 141,2х87

Переваги:
    м'яке, тонке
    Недоліки:
    неточні розміри, треба підрізати..
    • Дмитро В***

141.2*80.7

Дмитро, дякуємо за відгук. Ріже ЧПУ. Матеріал ПВХ виробляється гарячим і гарячим намотується в великі рулони. Тому, по довжині ПВХ дає усадку в місячний термін. Тобто ви не підрізаєте його, а чуть чекаєте - воно усяде до необхідного розміру. На виробництві ми це враховуємо.

• ВК

Нормальна плівка, канцелярським ножем дуже гарно можні підігнати любий розмір та форму. Товщини 1мм достатньо для кухонного столу

Переваги:
    Достойна
  • Роман О***

Зрадів що знайшло гнучке покриття по розмірах які мені потрібні, але нажаль це покриття не рівно порізано(
    Тепер потрібно самому підрізати його.

Переваги:
    Швидко розрівнялось, не має їдкого запаху пластику
    Недоліки:
    Не відповідає розмірам, не рівно порізано

Доброго дня.
      Уточніть будь ласка що мається на увазі не рівно порізано ?
      При вирізанні даного матеріалу використовується ЧПУ, а не ручна порізка. Задаеться допуск на усадку який на протязі 14 к.д. буде відповідати тому який зазначений.