Картка Rozetka

Відгуки покупців про Підковдра MirSon Mikrosatin Premium №12-0525 Luminary Green 110х140 см (2200007228607)

Оцінка користувачів 3.5/5
на основі 4 відгуки
  • Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Популярні розміри: 110x140

Після першого прання розійшовся шов там, де блискавка застібається

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Коротченко А***

Дякую! Хороша підковдра за такі гроші

Переваги:
    Приємний колір.
    Недоліки:
    Синтетична тканина

• Катерина К***

Отличается цвет, плохое качество, торчат нитки, не советую

• Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-жовтий. Популярні розміри: 110x140

Колір трохи не такий, як на фото, скоріше до тілесного. Сама тканина дуже приємна на дотик, шви рівненькі, нитки не тирчать

Переваги:
    тканина приємна на дотик