- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Світло-сірий
Хочу добавити враження після використання. Прала вже багато разів. Ніяких ковтунів. Простирадло виглядає як нове)
Представник постачальникаДякуємо вам за чудовий відгук про простирадло Ranforce Elite! Ми дуже раді чути, що навіть після багатьох прань воно зберігає свій вигляд, а ви залишаєтеся задоволені. Якщо хочете доповнити комплект, можемо запропонувати наволочки з тієї ж колекції — вони чудово підійдуть і створять єдиний стиль. Будемо раді допомогти з вибором!
Лишаємо посилання посилання
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Світло-сірий
Після першого прання (до використання) все було норм, а після другого прання покрилась ковтунами((
- Переваги:
- Недоліки:
- Ковтуни
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Хочемо більш детально розібратись в даній ситуації. Для подальшого вирішення питання та уточнення, просимо Вас звернутись до нас на вказану електронну адресу виробника [email protected]. Після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання. Дякуємо за розуміння.
Доставили швидко. Тканина простирадла цілком мене задовольняє. Але швачкам двійка. Шви кривеньки. Добре, що не плаття. Нитки ніде не стирчать.
Найбільш неприємні враження від упаковки. Не екологічний товстий кульок, який просто збиває з ніг неприємним запахом. Я зразу пішла викидати його у смітник на вулицю, бо можна ж і задихнутися. Навіщо ж шкодити враженню від покупки упакуванням?- Переваги:
- Швидка доставка. Приємний сірий колір. Якісна тканина.
- Недоліки:
- Неохайні шви. Дуже неприємний і різкий запах упаковки.ізк
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності. Підковдру відправляємо в пакеті ПВХ. Інформацію щодо якості пошиття вже передали відповідальним особам та зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.
- СпоживачВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Сірий
Маркування на упаковці Бязь, хоча товар знаходиться у фільтрі Ранфорс. Ranforce –це частина назви моделі, хитрий ход...
Вказана на сайті щільність ніде не позначена на маркуванні товару - залишається тільки вірити- Недоліки:
- Невідповідність маркування інформації на сайті
Дякуємо за Ваш відгук!
Ranforce Elite — це різновид тканини бязь, тобто 100% бавовна, але з щільністю 165 г/м².
- Тамара В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Сірий
Колір гарний, якість теж.Але розмір фактичний 1,98 на 2,12 із заявленого 2,00 × 2,20
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми перепрошуємо за незручності. Для подальшого вирішення питання рекомендуємо звернутися на наш офіційний сайт.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.