Відгуки покупців про Підковдра MirSon King Size 17-0728 Peach Mist 220х240 см Бязь (2200010772579)
Товар закінчився
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий. Спальний розмір: Полуторні
Якість тканини відмінна, колір ніжний. Розмір полуторний підійшов ідеально. Рекомендую!
Представник постачальникаВітаю! Дякуємо Вам за відгук та за те, що обрали продукцію MirSon. Нам дуже приємно, що Вам сподобалася якість тканини та ніжний колір. Бажаємо приємного користування!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий. Спальний розмір: Полуторні
Колір персиковий, дуже м'який, затишний, додає спальні тепла
Представник постачальникаДякуємо Вам за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що підковдра MirSon 17-0728 Peach Mist Вам сподобалася, а її ніжний персиковий колір додає спальні тепла та затишку. Ми раді, що Ви оцінили м’якість тканини та атмосферу, яку створює цей комплект.
Щиро дякуємо за довіру до MirSon! Нехай покупка дарує Вам комфорт і приємні сни.
З повагою,
Команда MirSon
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий. Спальний розмір: Полуторні
Для тих, хто шукає практичний, зносостійкий комплект на щодень.
Дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук
Раді, що підковдра виправдала ваші очікування та підходить для щоденного використання
Бязь дійсно практична й зносостійка тканина, яка добре служить у побуті.
Дякуємо, що обираєте MirSon
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий. Спальний розмір: Полуторні
Купував мамi на подарунок, дуже задоволений покупкою. Дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий теплий відгук
Нам дуже приємно, що підковдра стала гарним подарунком для мами і ви залишилися задоволені покупкою
Нехай тішить комфортом і затишком щодня
Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Віолета К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий. Спальний розмір: Полуторні
Якісний матеріал, гарний колір, чесний розмір.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили якість матеріалу, відтінок та відповідність розміру.
Ми завжди прагнемо, щоб опис повністю відповідав реальному виробу.
Дякуємо, що обираєте MirSon
Бажаємо вам приємного та комфортного відпочинку!
- Таісія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий. Спальний розмір: King Size
Нитки що стирчали просто посеред полотна не поєднуються з наявністю виробника відділу контролю якості. А при використанні зявилися катишки(
- Недоліки:
- Ціна-якість
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Нам щиро прикро, що підковдра не виправдала очікувань.
Будь ласка, зверніться до нас через електронну пошту (адресу ви знайдете на бірці товару або у розділі Контакти на нашому сайті).
Ми обов’язково розглянемо ситуацію та постараємося знайти зручне рішення для вас.
Дякуємо за довіру та розуміння!