Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Наматрацник MirSon №7006 AquaTerry Mattress Cover водонепроникний на гумці по периметру 80 x 200 см (2200010909005)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200

Хороший,не шуршит,приятный на ощупь, воду сверху не пропускает

Переваги:
    Он сплошной плюс
    Недоліки:
    Их нет

Вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю наматрацника, його комфортом та водонепроникними властивостями.
      Бажаємо Вам приємного користування та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Любомир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x200

Дуже гарний матеріал,зручний якісний.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що наматрацник MirSon AquaTerry Mattress Cover Вам сподобався

Приємно, що Ви оцінили якість матеріалу та комфорт у користуванні. Бажаємо Вам затишного та комфортного відпочинку!

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200

Добре фіксує наматрацник на матраці. Дякую!

Щиро дякуємо вам за відгук

Раді, що наматрацник добре фіксується на матраці та виправдав ваші очікування
      Нехай служить довго й надійно захищає матрац щодня

Будемо раді бачити вас знову!

• Валентина Г***

Це найкращий захист для матраца, який не відчуваєш, але який реально рятує.

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили комфорт і надійність захисту. Саме таким і має бути водонепроникний наматрацник — непомітним у використанні, але максимально ефективним.

Дякуємо, що обираєте MirSon
      Бажаємо вам довгого терміну служби матраца та комфортного сну!

• Михайло В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x200

Наматрацник зручний, на гумки натягнув і готово. Дякую!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що наматрацник MirSon AquaTerry №7007 виявився зручним у використанні.

Нехай він і надалі дарує комфорт і надійно захищає ваш матрац!

• Олексій Р***

Пошитий акуратно, шви міцні, матеріали приємні. Після прання не сів і не втратив властивостей.

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість пошиття, міцність швів та приємні матеріали. Раді, що наматрацник зберіг свої властивості навіть після прання. Бажаємо вам комфортного та спокійного сну!

• Олександр В***

Підійшов по розміру, хороший наматрацник

Щиро дякуємо за ваш відгук про наматрацник MirSon №7006 AquaTerry (160*200 см)!
      Раді чути, що він підійшов вам за розміром і ви залишилися задоволені якістю.
      Нехай служить довго та надійно!

• Гордійчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 90x200

Класний

Доброго дня!

Щиро дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що наматрацник Вам сподобався. Ми раді, що наша продукція виправдовує очікування та робить відпочинок комфортнішим.

З повагою, команда MirSon

• Богдан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200

Хороший наматрацник. Не сповзає, не «шелестить». По розміру підійшов ідеально. Не знаю чи водонепроникний, не пробували.

Переваги:
    Якість, розмір.
    Недоліки:
    Немає.

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що вам сподобався наматрацник MirSon AquaTerry.
      Раді, що він ідеально підійшов за розміром і виправдав очікування.
      Ваша думка важлива для нас — дякуємо, що ділитесь враженнями!

• Виталий К***

Гроші на вітер.
    Замовив наматрасник розмірами 160х200 см, прийшов по обкладинці 160х200 (фото). По факту 140х180.
    Не біда, є ще менша розмірами дитяча кровать, постелив це чудо інженерії на неї. На матрасі лежить не ковзає, а от простирадло на ньому як на льоду.
    Рекомендую, якщо немає куди подіти кошти - саме те )))

Переваги:
    Він є )))
    Недоліки:
    Він є )))

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що замовлення не відповідало вашим очікуванням.
      Щоб детальніше розглянути ситуацію та допомогти вам, будь ласка, зверніться на нашу електронну пошту, яка вказана на нашому сайті.

Ми прагнемо покращити якість обслуговування і вирішити всі ваші питання максимально швидко.

Дякуємо за розуміння!

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x200

Бачу, що коментарів немає, тож поділюся своєю думкою. Я дуже довго обирала наматрацник, мені для ліжка великого, щоб класти малу дитину з собою. Поки що ми не пісяли на нього жодного разу, але думаю, що все буде ок. Нижній шар прорезинений, як в дитячих наматрацниках, а верхній - приємний на дотик, не парить. Коли вдягла перший раз трохи шурхотів, але після першої ж ночі наче стало менше, а взагалі цей шурхіт майже не помітний і спати взагалі не заважає. Ти його чуєш, тільки коли мостишся у ліжку. Натомість додалося приємного відчуття крохмальних простирадл під час сну. Я задоволена і рекомендую.

Переваги:
    підійшов по розміру, тонкий, приємний на дотик
    Недоліки:
    не помітила

Щиро дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук!
      Нам дуже приємно знати, що наматрацник MirSon №7007 AquaTerry відповів вашим очікуванням — і за комфортом, і за якістю. Ваші враження дійсно цінні, особливо для тих, хто також у пошуку практичного рішення для сну з малюком.

Раді, що ви задоволені! Звертайтеся, завжди раді допомогти

• Олена З***

Все добре, швидка доставка, ціна гарна, підійшов розмір, приємна тканина, спимо на ньому тиждень, поки все добре!
    Не шелестить і не їзде по ліжку, гумка по периметру добре тримає.

Переваги:
    Не промокає, ціна
    Недоліки:
    Поки не знайшла

Дуже дякуємо вам за теплий відгук про наматрацник MirSon AquaTerry!
      Ми раді, що вам підійшов розмір, подобається якість тканини та зручність використання. Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди!
      Також хочемо звернути вашу увагу, що до цього наматрацника чудово підійдуть чохли на подушки, щоб забезпечити повний захист постільних аксесуарів. Якщо буде цікаво — будемо раді допомогти з підбором!
      Ось посилання посилання