Відгуки покупців про Наматрацник MirSon №7004 CottonCloud Mattress Protector звичайний на гумці по периметр 180 x 200 см (2200010909265)
- Микола Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Хороший наматрацник, приємний на дотик. По розміру підійшов ідеально.
- Переваги:
- Виготовлений з натуральних матеріалів.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Раді, що наматрацник вам сподобався, підійшов за розміром та приємний на дотик. Також приємно, що ви відзначили натуральність матеріалів.
З повагою,
Команда MirSon
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200
Найкраще рішення для вашого ліжка – це такий наматрацник від Mirson!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий чудовий відгук! Раді, що наматрацник MirSon CottonCloud №7004 став для вас найкращим рішенням.
Нехай ваш сон буде завжди комфортним, а ліжко — надійно захищеним!
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200
Дуже м'який і приємний на дотик бавовняний верх створює відчуття сну в хорошому готелі
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно, що бавовняний верх наматрацника MirSon CottonCloud подарував вам відчуття готельного комфорту. Бажаємо вам затишного, м’якого та приємного сну!
- Виктория Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Розмір відправили той, але сам товар зовсім відрізняється від фото! Тут є по краю бежева вставка, також зовсім не таке покриття та строчка на матраці.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваше повідомлення.
Щоб ми могли оперативно розглянути вашу ситуацію, будь ласка, напишіть нам на електронну пошту. Назву нашого сайту та контактні дані ви знайдете на бірці товару або на нашому офіційному сайті в розділі Контакти.
Будь ласка, додайте до листа фото отриманого виробу — це допоможе нам швидше вирішити питання.
Дякуємо за розуміння і чекаємо на ваше звернення!
- владимир я***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200
сдаюсь
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар - навіть якщо він короткий і загадковий!
Якщо у вас виникли труднощі з наматрацником MirSon CottonCloud №7004, будь ласка, дайте знати - ми тут, щоб допомогти
Можливо, щось не підійшло за розміром, виникли питання з використанням чи упаковкою?
Будь ласка, щоб ми могли розглянути ситуацію більш детально та знайти можливе рішення, зверніться до нашого відділу контролю якості через електронну пошту, зазначену на бірці виробу або на офіційному сайті MirSon.
Не соромтеся звернутися -напишіть нам деталі, і ми з радістю розберемось.
четыре раза приходит не тот размер ))) ЧЕТЫРЕ!!!!))) просто ради смеха заказал в пятый раз , если придет опять не тот размер - сдамся
- Переваги:
- не знаю
- Недоліки:
- не знаю
Представник постачальникаДякуємо вам за зворотний зв’язок щодо наматрацника MirSon CottonCloud №7004!
Шкода, що виникла ситуація з невідповідністю розміру - розуміємо, що це може спричинити незручності.
Щоб ми могли детально розібратись та вирішити ситуацію, будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості через електронну пошту, зазначену на бірці виробу або на офіційному сайті MirSon.
Ми обов’язково перевіримо замовлення та допоможемо вам знайти рішення. Дякуємо за терпіння і довіру!
огромное спасибо за отзывы, прочитав их, решил проверить размеры при получении, и конечно же размер не совпал с заявкой
- Переваги:
- попробую заказать повторно
- Недоліки:
- ещё не знаю
- владимир я***
заказал повторно 180*200 и пришел конечно же 160*200 ))) , заказал в третий раз , просто ради интереса )
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук про наматрацник MirSon CottonCloud №7004!
Шкода, що виникла ситуація з розміром - це справді важливо, особливо для такого виробу, як наматрацник.
Будь ласка, зверніться до нас через електронну пошту, вказану на бірці виробу або на офіційному сайті MirSon.
Ми обов’язково розглянемо ваше звернення та допоможемо з вирішенням ситуації.
Щиро дякуємо, що повідомили - ваш досвід допомагає нам ставати кращими!
- Валерій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Вже не перший раз вам пишуть, що відправляєте не той розмір, що був у замовленні. Протягом тижня третій раз бачу такі скарги. На ті ж граблі і ми наступили: замовили 160х200, отримали 180х200. Що у вас за проблема?
- Переваги:
- Якість хороша
- Віта З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200
Замовляю вдруге. Замовляю розмір 180х200, присилають 160х200. Перший раз розумію, може втомлений хтось був, але вдруге. Я трохи в шоці.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Вячеслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Товар то нормальный, возможно. НО. Заказали размер 160х200. А прислали 180х200…