Відгуки покупців про Простирадло на гумці MirSon Soft Elegance №15-1214 Warm Sand 70х190 см (2200010912708)

Оцінка користувачів 5/5
  • Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Кремовий. Спальний розмір: Двоспальні

Колір дуже темніший ніж на фото.

Переваги:
    На високий матрац сідає ідеально. Приємна тканина
    Недоліки:
    Не дуже охайно пошито

Вітаємо!
      Дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.

Нам приємно, що ви оцінили тканину та те, як простирадло підійшло на високий матрац

Водночас нам дуже шкода, що колір та якість пошиття не повністю виправдали ваші очікування. Ми обов’язково передамо ваше зауваження відповідному відділу для перевірки та покращення якості продукції

• Ігор О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Кремовий. Спальний розмір: Євро

Ok!

Переваги:
    Недоліки:

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що простирадло MirSon Soft Elegance Warm Sand вам підійшло.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Кремовий. Спальний розмір: Двоспальні

Дуже приємна гладка тканина

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що простирадло на гумці MirSon Soft Elegance №15-1214 Warm Sand вам сподобалося.
      Ця серія створена саме для максимального комфорту — гладка, ніжна тканина дарує приємні тактильні відчуття та затишок у ліжку.

Нехай сон буде завжди комфортним з MirSon!

• Аліна М***

Дуже мʼяке

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і за вибір MirSon. Ми раді, що простирадло на гумці Soft Elegance №15-1214 Warm Sand справді відзначається м’якістю та комфортом у використанні. Для нас дуже цінно отримувати підтвердження того, що наша продукція допомагає створювати для Вас затишок та приємні враження.

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Кремовий. Спальний розмір: Двоспальні

Дуже легке,красиве,двусторонне.

Дякуємо за вибір простирадла MirSon Soft Elegance №15-1214 Warm Sand 140х200 см!
      Це дуже легке, красиве та двостороннє простирадло — впевнені, що воно принесе вам комфорт і задоволення.

• Анна Ж***

Хороше простирадло

Дякуємо за ваш відгук про простирадло на гумці MirSon Soft Elegance №15-1214 Warm Sand 160х200 см! Нам приємно знати, що ви задоволені якістю та комфортом нашої продукції.
      Щоб доповнити комплект, радо запропонуємо вам підковдру у відтінку Warm Sand з тієї ж серії Soft Elegance — вона ідеально пасуватиме до простирадла як за кольором, так і за текстурою.
      Якщо бажаєте, ми можемо надіслати вам посилання .
      посилання
      З повагою,
      Команда MirSon

• ІРИНА В***

Простирадло на товстий матрац. Що рідкість

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що простирадло на резинці MirSon Soft Elegance №15-1214 Warm Sand 160х200 см підійшло саме для вашого матраца. Ми справді намагаємося враховувати такі нюанси, як висота матраца — приємно знати, що це стало у пригоді!
      Дякуємо за довіру до нашої продукції

З повагою,
      MirSon