Відгуки покупців про Наматрацник MirSon Valentino Cotton 460 180x200 см (2200000015921)

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Вера А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 80x200

Очень приятный на ощупь наматрасник) Имеет хорошее качество и крепкие резинки по периметру) Довольна что заказала именно этот) Буду пользоваться 100%)

Переваги:
    Крепкие резинки, хорошая ткань

• Байбуза Н***

Хороший! Гарна тканина та резинка) Мені дуже сподобався! Вартих свої грошей)

Недоліки:
    Не знайшла)

• Андрей А***

Крутой плотный наматрасник,на матрасе не ерзает,держиться хорошо))Все понравилось,буду заказывать еще))

• Базика А***

Суперовий наматрасник,гарної якості))

• Андрей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Шампань з білим. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x190

Посилка прийшла запакована в плівку, сам наматрасник був фірмовій сумці "mirson" тільки був сильно зіжмаканий. Таке відчуття, що його скрутили як небудь та запхали в упаковку. Найперший погляд якісний - рівні строчки, розмір збігається.

Переваги:
    Ціна. Придбав зі знижкою
    Недоліки:
    Час покаже. Сильно зіжмаканий.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук.Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Приємних та вдалих Вам покупок!

• Андрей А***

Купляв даний наматрасник зі знижкою. Відправка і доставка на вищому рівні. Наматрасник їде в сумці, яка була замотана плівкою. Що сильно здивувало, до цього всі посилки з Розетки були у фірмових коробках чи пакетах з логотипом розетки чи в оригінальній упаковці виробника.

Переваги:
    Ціна. Швидка доставка
    Недоліки:
    Час покаже. Прийшов сильно зіжмаканий, відчуття що його скрутили як небудь та запхали в упаковку.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.Приємних та вдалих Вам покупок!

• Ильина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200

Хороший наматрасник, акуратно пошит, удобный и мягкий, резинка хорошо держит матрас, цвет слабо голубой, очень нежный, понравился, спать на нем приятно, простынь не скользит по нему.

• Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200

Наматрасник хорошо пошит, ткань очень приятная с двух сторон, плотные широкие резинки надежно удерживают его на матрасе, не скользит ни сам наматрасник, ни простыня на нем! Немного наполнителя оказалось внутри упаковки наматрасника, я его скрутила в жгутик и подожгла - сгорел как вата, не плавится, действительно материал натуральный! Вобщем, хоть и дорогой, но цена отвечает качеству!

Переваги:
    Отличное качество!
    Недоліки:
    Цена

Добрый день, уважаемая Наталья! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x190

Маломерит. Заказала размер 160*190. А по факту 145*185. При покупке учитывайте этот факт

Переваги:
    Хороший материал, прошито отлично.
    Недоліки:
    Маломерит.
  • Олеся З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 150x200

Вот реально удовлетворена заказом! Все чудесно! К пошиву не то, что нет претензий, одни благодарности! Ничего не торчит, все аккуратно, резинки прошиты на совесть, не рвутся! Простынь с наматрасника не соскальзывает! К покупке рекомендую!

Переваги:
    Масса
  • Тамара К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200

На жаль довірилися відгукам та купила цей наматрацник! Але ж він жахливої якості строчки криві, місцями не прошиті та стирчать нитки. Додаю фото! Та це ще пів біди! В середині в одному місці кравчиня щось вшила, що якщо провести рукою шелестить і шарудить, і звісно ж заважамите спати! Тобто забули щось витягнути - чи то етикетку якусь, чи щось інше! Звернулася до розетки, щоб повернути цей товар, на що вони передзовнили і сказали, що цей товар не підлягає поверненню. Проте товар належної якості не підлягає поверненню, я ж отримала товар неналежної якості!!! Я ж думала це якість Royal як вказано в описі, коли прийшла додуму розгонула та роздивалася, то була в шоці! На другий день відразу повернула цей товар! Не дуріть людей! Люди мають право вертати неякісний товар!

• Наталия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200

Пользуюсь больше года, нет ни каких жалоб.
    Хорошо стираеться в обычной стиральной машинки.
    Против вандальный ( кот не смог порвать когтями).
    Не ЧУВСТВУЕТЬСЯ пружина от матраца.
    Покупкой довольна.

Переваги:
    Отличный наматрасник
    Недоліки:
    Чуть-чуть посветлела ткань после стирки
      Представитель поставщика

Добрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x190

На матрас высотой 28 см есть вероятность, что подойдет? Если нет, то какой посоветуете?

• Надежда С***

Наматрасник отличный. Подошло все, все как и ожидала. Держится на матрасе отлично, не сползает и не шуршит когда переверчиваешься. Ставлю 5! Удовлетворили. Благодарю!

Переваги:
    Все
  • Мария П***

Наматрасником довольна. первый раз заказывала наматрасник...ранее не заказывала вообще ничего. Спасибо огромное ..держится хорошо,резинки не рвутся, так как на нем спят дети.

Переваги:
    Все
  • Владимир

Очень очень огорчен покупкой этого наматрасника !!!
    Очень разачарован качеством товара: нитки торчат, кривые швы и разный напуск ткани по краям наматрасника, лишний шов, дырки от неудачного шва. И это колекция "Premium line" с премиальным сатином.
    Огорчило неверное описание характеристик - по факту наполнитель это 70% хлопок и 30% полиэфир.
    Размер ячеек прострочки 30*18 см, вес изделия размера 150*200 см равен 1220 г.
    Спасибо фабрике Mirson за такого качество товар и вчасности криворукому работнику 23 14.

Недоліки:
    качество пошива, наполнитель не 100% хлопок
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Владимир! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
      При возникновении дополнительных вопросов, Вы можете воспользоваться справочным центром.

Представитель бренда

Добрый день, уважаемый Владимир! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Заранее приносим свои извинения за причиненные неудобства. Свяжитесь, пожалуйста, с отделом контроля качества по телефонам, указанным на вшивной бирке изделия и мы постараемся как можно быстрее решить/урегулировать вопрос. Уверены, что сможем помочь в решении данной ситуации. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей!

• Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x200

Покупкой довольна. Качество нравится. Пошит великолепно.

Переваги:
    Ткань и пошив.
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Светлана! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Галицкая Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Шампань з білим. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 80x190

Прекрасный наматрасник, красивый и качественный,материал сатин, красивый цвет, резинка по всему периметру.Белье по нему не скользит.Пошит точно по размеру.

Переваги:
    Все!
  • Лиза
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Шампань з білим. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x190

Спасибо! Хорошее качество!

Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Лиза! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Луковкина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Шампань з білим. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200

Хороший: не шуршит, простынь не "ездит", по размеру как раз подошел.

Переваги:
    не "ездит" простынь
  • Олексій
    Продавець: Rozetka. Колір: Шампань з білим. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x190

Купував саме такий наматрацник на фірмовому сайті. Якість пошиття бажає бути кращою, нитки багато де не обрізані, прийшлось обрізати , місцями жмутки ниток , як на любительській машинці шили практиканти. Враховуючи не саму дешеву ціну ( звичайно і не верх) , можна було б в Бердичеві шити краще. Резинка з боковиною не щільно облягає матрац

Переваги:
    Матеріал
    Недоліки:
    Якість пошиття

Дякуємо за Ваш відгук та зауваження.

Нам прикро, що якість пошиття не повністю виправдала Ваші очікування. Ми обов’язково приймемо Ваше звернення до уваги та передамо інформацію у відповідний відділ для перевірки та покращення якості продукції.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом

• Зиновьева Ч***

Качественный и удобный наматрасник. На вид очень красивый, подойдет в качестве подарка.

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Не нашла
  • Кристина Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 150x200

Он непромокаемый?

• Марина

Нет.

• Таиса П***

нежная кремовая ткань сатин-страйп в наматраснике с резинкой по периметру смотрится отлично. Наполнитель выбирала натуральный хлопок. Наматрасник отличный, на матрас высотой 23 см сел идеально. Я довольна, что смогла купить по доступной цене качественный товар! Спасибо!

Переваги:
    натуральность наполнителя, цвет ткани, не парит и без запаха
  • Гоцик Т***
    Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 80x200

натуральні матеріали наматрацника приємно вразили. Запаху наповнювач не має, боковинки щільно кріпляться до матрасу і захищають від пилу. У нас матрац зверху каркасу, тому обирали з резинкою по периметру. Дякую

• Оксана
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x220

В использовании почти год - ни разу не подвел, без захаха, не парит и не шуршит

Переваги:
    Отличная цена и качество!