- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Покупкой доволен,приобретали подушки,одеяла так же фирмы MirSon.Хорошая упаковка,наматрасник хорошо держится,резинки удерживают достойно.В эксплуатации пол года,нареканий нет.
- Переваги:
- Хорошая ткань,точно фиксируется на матрасе.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200
отлично подошел на матрас размер 180*200 см. простынь не скользит, спать стало комфортнее. пока не стирали.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Задоволений тим, що справді 0,5-0,7 см бамбукового волокна надали м'якості нашому ліжку. Спати стало комфортніше.
- Переваги:
- Нашому жорсткому матрасу справді додав трохи м'якості.
- Недоліки:
- Поверхня наматрасника трохи "закашлатилась"
- СвітланаПродавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x190
Не задоволена, дуже тонкий, не відповідає описам на сайті.
- Ольга
Каким конкретно характеристикам не соответствует?
- МаринаПродавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 200x220
стирала, не сел, резинка хорошо держит, не ерзает, и что еще нужно хотеть.
- Переваги:
- не парит
- АринаПродавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
По размерам как раз идеально лег на матрас, плотная резиночка хорошо удерживает от скольжения. Спим уже вторую неделю и все ок - не парит, наматрасник практически не чувствуется, комфортно и удобно. Ткань мягкая и натуральная, очень красивый вид. Я довольна покупкой!
- Переваги:
- Хорошая мягкая ткань, аккуратный качественный пошив