- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x190
Отличное качество. Натуральный чехол не скользящий и внутри овечья шерсть, кот. не парит и греет.
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200
Спати стало значно затишніше. Звикав до відчуттів пару днів поверхня не гладка, але природно приємна. Дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що вовняний наматрацник MirSon Woollen 239 зробив сон більш затишним.
Так, натуральна вовна має свою текстуру — вона може відчуватися незвично на початку, але з часом дарує природний комфорт і тепло.
Дякуємо за довіру та бажаємо вам приємного відпочинку
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200
Купую вже 2 такі, тому що крута якість!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно, що ви вже вдруге обираєте наматрацник MirSon Woollen і так високо оцінили його якість. Це найкраще підтвердження нашої роботи
Бажаємо вам комфорту та затишку. Дякуємо за довіру до MirSon!
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200
Купила за рекомендацією друзів, дуже задоволена. Хороший наматрацник
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що наматрацник вам підійшов і виправдав очікування.
Нехай користування буде комфортним та приємним!
З повагою,
Команда MirSon
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Задоволений
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук і довіру до MirSon!
Раді, що вовняний наматрацник Woollen 239 виправдав ваші очікування.
Нехай кожен сон буде максимально затишним і комфортним
- Логачёва С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Мы не впервые покупаем наматрасники на нашу кровать. Удобная вещь. Резиночки обычно хорошо удерживают наматрасник на кровати. Получается аккуратно, гигиенично и красиво. Мы довольны.
- Переваги:
- все
- Недоліки:
- Гвоздева З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Наматрасник подошел мне просто идеально. пользуюсь очень давно. качество отличное. Рекомендую.
- Переваги:
- все
- Недоліки:
- Маринькевич М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Я наматраснико довольна) Качество хорошее товара) Мне по размерам все налезло отлично!
Представитель поставщикаДобрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- Захарченко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Наматрасник плотный и качественный - очень. Все нравится и все устраивает. Ставлю 5 звезд из 5!Качество + . На кровать по размерам сел идеально, не сползает и резинки пришиты качественно. Спасибо.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Нет вообще
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Недостатков не нашла. Наматрасник по качеству отличны - очень. Все нравится и все устраивает. Благодарю вас за быструю доставку и за то что качество ОТЛИЧНОЕ. По размерам все подошло.
- Переваги:
- +
- Недоліки:
- Nataliya P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x200
хороший мягкий наматрасник. Только приобрела, недостатков не обнаружила.
- Переваги:
- мягкий
- Недоліки:
- не обнаружила
Представитель компанииДобрый день, уважаемая Наталия! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- Виктория Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200
Повністю відповідає очікуванням. Тканина хорошої якості- не слизька, після прання вигляду не втратила. Трішки парить, але це нормально. Загалом, дуже корисна річ, особливо коли в будинку маленькі діти. Рекомендую
- Переваги:
- Якісна тканина
- Недоліки:
- Не виявили
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x200
На матрас 80*200 - наматрасник с таким же размером оказался ооочень большим. Качество супер, а вот с удобством не очень...
- Недоліки:
- Большой
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x200
140*200 - подошёл идеально. Простынь не скользит. Чуть попаривает..., но это, наверное, потому что водонепроницаемый.. Но не критично.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Богомолова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x220
Если за 10 дней не выветрится, придется вернуть
- Переваги:
- Нормальный матрас
- Недоліки:
- Запах ужасный.Выветривается уже 3дня, изменений нет. Посоветуйте что делать.
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Голосно шарудить,як звичайна клейонка,як звикати так спати,не знаю.
- Недоліки:
- Голосно шарудить,як звичайна клейонка
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що наматрацник MirSon Стандарт Woollen викликав дискомфорт через шарудіння.
Звертаємо вашу увагу, що після кількох прань мембранне покриття стає м’якшим і менш помітним у використанні.
Сподіваємося, що з часом він стане для вас комфортнішим!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Жахлива річ! Наматрацник не простьобаний, їздить вліво вправо! Страшенно парить!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не рекомендую
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Отметить звезды не могу,т.к. использовать не будем-не удобный...и нет возврата...буду заказывать другой.
При заказе товара обращала внимание на раздел Характеристики товара-в описании не написано,что он водонепроницаемый и это же на указано в названии товара,а картинку с объяснением можно и не увидеть. И в итоге заказала еще и не нужную вещь..скриншот со страницы добавила- Переваги:
- Из достоинств-пошит аккуратно,доставка быстро. Размер соответствует.
- Недоліки:
- Верхняя и нижняя часть(вонепрницаемая)ничем не закреплены. Постоянно смещается и скрипит,простынь съезжает с наматрасника,сразу сняли. Движение слоев не удерживают резинки. И в характеристике товара указать лтдельным пунктом что этотводонепроницаемый наматрасник. И в названии уточнить
- Андрей Л***
"При заказе товара обращала внимание на раздел Характеристики товара-в описании не написано,что он водонепроницаемый"
"И в характеристике товара указать лтдельным пунктом что этотводонепроницаемый наматрасник"
Все указано вроде.Сделал скриншот с вашего скриншота посилання
Не понял проблемы) - Ирина
Значит я не внимательно прочитала. Но название товара стоит подьфото и там не слова про водонепрмокаемый(именно в этой моделе)..можно не отвечать. Это ремарка. Меня эта тема не интересует больше. Заказала другой
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x200
Висока якість матеріалу.Рекомендую.
- Переваги:
- Якість за помірну ціну
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець SONMIR_homes
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви високо оцінили якість матеріалу та співвідношення ціни й якості.
Щиро дякуємо за вашу рекомендацію !
Бажаємо вам комфортного відпочинку та приємного користування!