- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Абсолютно не наелектризується, пил не накопичується. Легко прати.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш чудовий відгук!
Раді, що бамбуковий наматрацник MirSon Стандарт Bamboo 279 Вам сподобався
Приємно, що Ви оцінили його практичність, легкість у догляді та комфорт у використанні. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Бажаємо Вам приємного користування та комфортного відпочинку!
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Цей наматрацник на гумці сидить мертво. Навіть після найбурхливішої ночі він залишається на місці.
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за такий чудовий і живий відгук! Нам дуже приємно, що наматрацник надійно фіксується та залишається на місці навіть після найактивнішого сну Саме така зручність і комфорт у щоденному використанні для нас дуже важливі. Бажаємо, щоб він і надалі дарував Вам ідеальний порядок та комфортний відпочинок щоночі разом із MirSon!
- Анатолій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Поверхня з бамбука м'яка, шовковиста, без жодного відчуття синтетики.
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви відзначили м’якість і шовковистість бамбукової поверхні без жодного відчуття синтетики. Саме натуральний комфорт і приємні тактильні відчуття ми й прагнемо дарувати у щоденному використанні. Бажаємо, щоб наматрацник і надалі забезпечував Вашому матрацу захист, затишок і комфорт разом із MirSon!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Использую месяц. С обеих сторон стягивается по середине от вращения спящих. Боковины стали растянуты. В целом елозит по периметру и под тобой. Покупал по акции, поэтому считаю пусть будет. По цене больше это никак не адекватно.
- Переваги:
- Защита матраса.
- Недоліки:
- Быстро теряет вид и форму.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Комфортно спать. Верхний слой мягкий, немного скатывается, т.к. он не прикреплен к мембране, но за счет этого он еще мягче по ощущениям. Шуршит, как пластиковый пакет, но я думаю это недостаток непромогаемых наматрасников. Если на нем отдыхать, а не прыгать, это не должно быть заметно.
- Переваги:
- Мягкий, комфортный
- Недоліки:
- Шуршит
- Валентина Н***
Представитель брендаДобрый день, уважаемая Виктория! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x190
Ждали 2 недели, дождались,постелили ,резинка с одной стороны по шву и разошлась. Обидно за такие деньги строчкой там где резинки можно и несколько раз пройтись. Теперь надо ремонтировать. Я не довольна.
- Переваги:
- Подошло по размерам180*190
- Недоліки:
- Не качественно встрочены резинки
Представитель брендаДобрый день, уважаемая Елена! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Заранее приносим свои извинения за причиненные неудобства. Свяжитесь, пожалуйста, с отделом контроля качества по телефонам, указанным на вшивной бирке изделия и мы постараемся как можно быстрее решить/урегулировать вопрос. Уверены, что сможем помочь в решении данной ситуации. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей!
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Користуюсь вже більше пів року,і дуже задоволена покупкою.
Не промокає,що є дуже важливим, ідеально підійшов по розміру.
Переться при звичайному режимі, зовнішній вигляд не втратився,ні після прання,а ні після довгого використання.- Переваги:
- Не промокає
Легкий в догляді - Недоліки:
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 120x190
Я бы не советовала приобретать данное изделие для постоянного использования.
- Недоліки:
- 2. Скатывается в складки верхний слой по влагонепроницаемой мембране. 3. Ужасно парит и не дышит, летом использовать вообще не возможно.
- Переваги:
- Качественный и аккуратный пошив, действительно не пропускает жидкость.
- Недоліки:
- 1. Шуршит и скрипит в процессе эксплуатации.
- Kos K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x190
Відкривши пакунок з простирадлом я одразу відчула різкий неприємний запах,який після першого прання та сушіння на свіжому повітрі зник. Розмір ідеально підійшов. Рідину не пропускає(перевірено донькою ). Не парить, трішечки шуршить.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Спочатку відчутний запах
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Скользит, причем с обеих сторон.
- Александра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x200
- Переваги:
- Качество хорошее, водонепроницаемость на 4/5, натуральные ткани, не шелестит!
- Недоліки:
- На матрас 200*200 взяла наматрасник 200*200. На фото видно, что наматрасник после ночи скатывается и закрывает по сути только углы за счёт резинок. Толку от этого нет никакого. Либо надо брать больше размер, либо только на резинке по периметру. А иначе он к утру скомканный под простыней и по бокам можно спокойно его испачкать ( тем у кого малыши, поймут)
Буду заказывать другой. Этот пойдёт сыну на более маленький матрас!!!
- Oleg G***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x190
Купляти для нового матрасу, і шоб був водонепроникний, дитина розбила яйце і в моєму випадку наматрасник всьо пропустив і новий матрас вже з плямою. Наматрасник добрий але не водопроникний, розчарований
- Переваги:
- Качество порадовало
- Недоліки:
- Не водопроникний
- Представитель к***
Добрый день, прошу вас связаться с отделом контроля и качества компании, они вам помогут решить вопрос, звоните по телефонам, указанным на вшивной бирке. Если там брак, будет замена на новый.
- СЕРГЕЙВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 90x190
Получили первый раз наматрасник который не сдерживал влагу. После того как я оставил отзыв со мной связалась представитель компании производителя. Она быстро организовала замену и теперь мы супер довольны. Матрас справляеться со своими обязанностями на 100%, проверено моей дочерью Маргаритой.
- Переваги:
- Отличный наматрасник, советую всем!!!!
Полный провал.
- Переваги:
- Недоліки:
- Абсолютно не выполняет свою функцию. Проверено моей дочерью Маргаритой. Жена отмывает матрасс.
- Представитель к***
Добрый день, уважаемый Сергей, такого не должно быть, прошу вас связаться с отделом контроля и качества, если там действительно брак, они поменяют вам на новый. Пожалуйста свяжитесь.
- Любовь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 120x190
Разочаровалась в качестве данного товара
- Переваги:
- Недоліки:
- После первой же стирки в деликатном режиме при 30градусах, наматрасник стал бесполезным, промокает!
Приобрели данный намотрасник пару недель назад. Свои функции он выполняет на 101%, не промокают - малыш уже испытал! Товаром очень довольны, за такую цену лучшего и не найти, да и есле дороже, то не значет, сто качество будет лучшее. Всем рекомендую...
- Переваги:
- Тоненький, не шуршит, не парит, не скользит, и не промокают.
- Недоліки:
- Евгения Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x200
У меня было несколько попыток привыкнуть к наматраснику, и в теплую погоду и в морозную, но не сложилось.
Нам с мужем очень жарко на нем спать, просыпаемся мокрые, очень парит(- Переваги:
- Плотный, не промокает, простыня не скользит
- Недоліки:
- Парит, не возможно спать
- Іванюха Л***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x190
Розчарована...фото додаю...Це при тому,що від цього виробника купили 6 подушок і ковдру,якість яких хороша..Наматрасник використовували близько місяця...поки віддали в ремонт..
- Недоліки:
- Резинка не витримала навіть місяця експлуатації...
Представитель брендаДобрый день, уважаемая Людмила! Мы очень рады, что Вы пользуетесь нашей продукцией, а также очень дорожим своими покупателями. Приносим Вам свои извинения за причиненные неудобства. Свяжитесь, пожалуйста, с отделом контроля качества по телефонам, указанным на вшивной бирке изделия или по телефонам указанным на сайте и мы постараемся как можно быстрее урегулировать сложившуюся неприятную ситуацию. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей!
- Галина Г***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x200
Наматрасники сравнительно недавно появились в нашем быту. И Сразу же после появления стали необходимым атрибутом быта. Он идеально подойдет для тех у кого в доме есть маленькие дети. Так как из опыта многих можно сказать, что частенько родители берут детей в себе в постель и естественно они в постели делают свои дела.
- Дячук И***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 90x190
Он классный! Сейчас спать стало настолько хорошо, будто купили настоящий матрас. Через наматрасник пружины старого матраса совсем не ощущаются - все ровненько и гладко.
- Переваги:
- Масса
- Недоліки:
- Не нашла
- Егор В***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
что такое бамбуковый шелк?
- Лукаш Т***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x190
Покупкой более чем довольна! Качество очень хорошее, цена при этом вполне приемлемая.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Елесеенко А***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
Качественный, аккуратно сшитый, легкий. Наматрасник стеганный, выглядит это очень даже симпатично.
- Переваги:
- Качество