Відгуки покупців про Наматрацник вовняний MirSon Woollen Двосторонній Aloe Vera 243 70x190 (2200000368591)
- Олеся Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200
Обновляла матрас, покупала в другом месте чехол на матрас и водонепроницаемый наматрасник. Наматрасник действительно не промокает, через неделю как его застелила на матрас перевернула большую чашку с кофе, сам матрас остался чистым. Постирала в машинке и все отстиралось. Некоторые писали что наматрасник шелестит когда двигаешьшя на кровати, да это так но пока новый, через некоторое время он перестаёт шелестеть и все отлично. Самое главное выполняет свою функцию, защищает матрас от влаги и грязи
- Переваги:
- Жидкость не пропускает
- Недоліки:
- Шелестит пока новый, но это временно
Представник постачальникаВітаємо! Щиро дякуємо вам за такий детальний відгук
Нам дуже приємно, що наматрацник повністю виконує свою функцію та надійно захистив матрац від вологи. Саме для цього і використовується мембранний шар — він не пропускає рідину, але водночас дозволяє тканині дихати.
Щодо легкого шелесту — ви все правильно зазначили: у нових виробах з мембраною це можливо, але після певного періоду використання тканина стає м’якшою, і звук зменшується.
Дякуємо, що поділилися досвідом — він буде корисний іншим покупцям
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200
Якість супер, добре тримається, нічого не їздить на скочується. Взагалі не шуршить, досить м'який. Брав на 2 кроваті то задоволений
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий розгорнутий відгук! Нам дуже приємно, що вовняний наматрацник MirSon Woollen Aloe Vera виправдав ваші очікування — добре фіксується, не шурхотить, не з’їжджає та залишається м’яким. Особливо раді, що ви задоволені покупкою одразу для двох ліжок. Бажаємо вам комфортного та здорового сну!
Супер, це 3й наматрацник який купував і цей просто суперовий. Він м'який і зовсім не шуршить, тримається дуже добре, не їздить
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до бренду MirSon!
Раді, що вам сподобався наматрацник Woollen Aloe Vera — м’який, зручний і надійно фіксується на матраці.
Дякуємо, що обираєте нас уже не вперше!
- Юрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Довго вагався і ось нарешті купив.
Гарний та якісний товар.- Переваги:
- Якість тканини та пошиву
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200
Отличный наматрасник, просто надевается, не шуршит
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Геннадий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
очень хорошее качество
- Переваги:
- цена качество привлекательность на 5
- Недоліки:
Представитель брендаДобрый день, уважаемый Геннадий! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- Андрій Х***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x190
Універсальна карта не підтягується, пише що карта іншого банку. В додатку карта не додається. Оплату здійснити не можливо. Галімийшого сервісу я ще не бачив. Ау, розетка, прокинтеся.
- Недоліки:
- Галімий додаток