Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Трикотажний набір MirSon 19-506 Melissa Простирадло на резинці 80х190+25 + Наволочка 50х70 (2200002932639)

Оцінка користувачів 5/5

• висоцький і***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 200. Колір: Сірий

Якісний, добре переться

• висоцький і***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 190. Колір: Бірюзовий

Якісний, гарно переться.

• Алена

Рекомендую

Переваги:
    приятное, цвет как на фото, на детскую двухъярусную кровать подошел идеально
    Недоліки:
    не обнаружено