Відгуки покупців про Простирадло на резинці MirSon №18-4735 Capri Breeze Mikrosatin Premium 180x190x25 см (2200006412588)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 190. Колір: Зелений

Простирадло приємне на дотик, все ок. Але колір зовсім інший. Хотілось темно-зелений як на фото, а по факту салатовий.

Переваги:
    Наче хороша якість
    Недоліки:
    Колір не відповідає фото

Вітаємо!

Дякуємо вам за відгук та зауваження. Нам дуже шкода, що відтінок простирадла не повністю виправдав ваші очікування.

Хочемо звернути увагу, що передача кольору може залежати від освітлення під час фотозйомки, налаштувань екрана та особливостей різних партій тканини, тому відтінок у реальності може дещо відрізнятися від фото.

Дякуємо, що відзначили якість виробу
      Ваше зауваження ми обов’язково передамо відповідному відділу

• Надія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Фіолетовий

Чудове простирадло! М'яке, зручне , колір яскравий не вицвітає з часом.

Переваги:
    На резинці

Дякуємо за ваш відгук.

Раді, що простирадло вам сподобалося, ви оцінили його м’якість, зручність та яскравість кольору. Приємно знати, що виріб відповідає вашим очікуванням.

Команда MirSon

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Фіолетовий

Посылку получила,все хорошо.
    Дякую вам.

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що простирадло на гумці MirSon Mikrosatin Premium №16-3310 Lavander Herb Вам сподобалося і все прийшло вчасно. Бажаємо приємного користування та затишних снів разом із MirSon!

• Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

Гарна якість. Приємне на дотик. Швидка доставка. Рекомендую.

Переваги:
    Гарна якість.
    Недоліки:

Щиро дякуємо вам за чудовий відгук!
      Раді, що простирадло Monument Mikrosatin Premium виправдало ваші очікування — приємна на дотик тканина, якість і швидка доставка справді важливі для нас.
      До комплекту можемо запропонувати наволочки в такому ж кольорі Monument — вони гармонійно доповнять ваш текстильний набір і створять цілісний вигляд у спальні.
      Якщо бажаєте, з радістю підберемо для вас варіанти!
      посилання

• Слава И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Сірий

ВСЕ ОК

Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що простирадло на резинці MirSon Monument Mikrosatin Premium 90x200x25 см вам підійшло та все сподобалось.
      До комплекту можемо запропонувати наволочки в аналогічному кольорі та з тієї ж тканини — для повної гармонії у спальні. Якщо буде цікаво — з радістю допоможемо з вибором!
      посилання
      MirSon

• Артур Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Жовтий

Простыня как простыня, ничего выдающегося или крайне негативного не замечено за неделю эксплуатации. Как уже многие отписали - цвет не соответствует, но мне это не принципиально. Цвет блеклый и не выдающийся.

Шановний покупцю!
      Дякуємо за Ваш відгук щодо простирадла на резинці MirSon №11-0103 Egret Mikrosatin Premium 160*200, висота 25 см. Нам приємно, що Ви поділилися враженнями після тижня використання.
      Разом із тим щиро перепрошуємо за те, що колір виробу не відповідає очікуванням і зазначеному в описі. Ми прагнемо, щоб кожен покупець залишався задоволеним якістю продукції, і нам важливо розібратися в подібних ситуаціях.
      Будь ласка, зверніться до нас через офіційний сайт виробника, зазначений на бірці товару, у розділі Контакти, або надішліть листа на вказану там електронну адресу. Ми розглянемо Ваше звернення в індивідуальному порядку.
      Ще раз дякуємо за Вашу увагу до деталей - саме завдяки зворотному зв’язку ми можемо вдосконалювати нашу продукцію.
      Команда MirSon

• Павло О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Рожевий

Ok

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Бордовий

Якість погана, зʼявилися ковтуни на простирадлі майже одразу

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Хочемо більш детально розібратись в даній ситуації. Для подальшого вирішення питання та уточнення, просимо Вас звернутись до нас на вказану електронну адресу виробника [email protected]. Після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання. Дякуємо за розуміння.

• Євген А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Сірий

По факту то, что пришло, конечно же не соответствует цвету и той красивой картинке, которая размещена в карточке товара. Совсем другой оттенок, гораздо светлее, более того, ещё и с банальным узором, которого нет на фото.
    Оставил, потому как уже плюнул, не захотев этой всей волокиты с возвратами, обменами, заменами...
    На фото в магазине изображена красивая, строгая, глубокого оттенка постель. А приедет вам бледная, светлая и совсем не солидная простыня. Такой серодня сервис. Продавцы позволяют себе так себя вести.

Переваги:
    Приятно тактильно
    Недоліки:
    Не соответствует описанию товара

Дякуємо за відгук!
      Перепрошуємо за незручності. Інформацію опрацьовано та передано відповідальним особам. Для вирішення питання Ви можете звернутися на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 190. Колір: Бірюзово-блакитний

Гарний товар. Якість теж вражає за таку ціну.

Недоліки:
    Не знайшла

• Виктор З***

Отлично

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Рожевий

Матеріал приємний, спати на простирадлі зручно. Якісна резинка, не скочується, не сповзає, ніч добре витримала. Колір трішки не такий як заявляє виробник. Тканина нічого не просвічує як пишуть тут деякі особи) Прання добре пережила, 30-40° в самий раз. Взяла на пробу, з цього матеріалу однозначно докуплю до комплекту.
    Знала зірку просто за колір

Переваги:
    Якість тканини, зручна резинка
    Недоліки:
    Колір не такий як заявлено

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Виктор З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Синьо-блакитний

Хорошая простынь за свои деньги

Недоліки:
    Не увидел

• Захарченко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 200. Колір: Фіолетовий

Якість жахлива. Користуватись не змогли нею. Тоненька як марля, жаль не можна повернути.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Маємо зазначити, що обране Вами простирадло виготовлене з тканини мікросатин, тобто з 100% поліестеру.

• Зоряна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 190. Колір: Салатовий

Хороший матеріал. Добре переться.

• Дарія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Сріблястий

жахлива якість, аж просвічується, оминайте стороною, це не має ніякого відношення до сатину, шкода що не можна повернути це... буде мені наука краще оглядати товар при отриманні. я подумала, що попала на гарну знижку)))

Переваги:
    не знайшла для себе
    Недоліки:
    якість жахлива

Дякуємо за Ваш відгук!
      Маємо зазначити, що обраний Вами комплект постільної білизни виготовлений з тканини мікросатин, тобто 100% поліестеру.

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Бірюзово-блакитний

Погана якість тканини

Дякуємо за відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію передали постачальнику для покращення якості тканини.Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.

• Нина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Синьо-блакитний

Гарне простирадло, розмір відповідає замовленому, колір як на фото. Після прання таке як було

Переваги:
    Вказані вище

• Вікторія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Фіолетовий

Мне понравилась простынь, брала еще раз. В стирке не леняла, на лето было отлично

Переваги:
    Прстынь на резинке, на односпальную кровать очень удобно
    Недоліки:
    за такую цену как брала все устраивает

• Инна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 190. Колір: Зелений

Чудове

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Сірий

Це у всіх так, чи тільки у мене? З одного боку суцільне простирадло, з іншого - пришитий шматок. І шов якраз на стику верхньої частини і бокової, при найменшому зсуві - шов опиняється зверху, по суті я сплю на ньому. Плюс це виглядає не дуже естетично.
    Що це? Не вистачило тканини саме на це простирадло, чи це всі простирадла розміром 200х180 пошиті таким чином?
    Також при одяганні простирадла на матрац, почав легко тріскатись шов на резинці - майте на увазі! Не впевнений що вийде надіти без пошкоджень.

Недоліки:
    Пошитий з шматків - шов на лицьовій стороні. Легко рветься шов на резинці. Колір далекий від того який на зображенні.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми приносимо вибачення за незручності.Для подальшого вирішення питання Ви можете звернутися на наш офіційний сайт.

• Володимир

Така офіційна відповідь, майте на увазі:
      Добрий день,шановний Володимире!
      Простирадло буде зі швом.(таке пошиття).

• Володимир

Не думав що Могилевська буде спати на простирадлах зі швом. Повівся на рекламу, як гарант якості))

• Герман Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Коричневий

Гарне простирадло для великого матрацу. Купляли інший колір, то дуже гарна якість

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Бірюзовий

Простирадло на резинці,

Переваги:
    Відповідає опису , гарний колір
    Недоліки:
    До тіла не дуже приємна тканина

Доброго дня!
      Маємо зазначити,що матеріал простирадла мікрофібра та мікросатин.

• Ирина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 200. Колір: Бірюзово-блакитний

После стирки цвет не исчезает. Хороший материал.

• Ирина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 200. Колір: Бірюзовий

Материал приятный. Цвет нравится.

• Вікторія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Бірюзовий

Дуже приємна тканина, легка, тонка, швидко сохне після прання.

Переваги:
    Лека,тонка, дуже приємна на дотик, швидко сохне після прання
    Недоліки:
    не має

• Марчук Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 190. Колір: Бірюзово-блакитний

Довольно таки непогана якість і добра фіксація.

• Мороховець Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 190. Колір: Сірий

Простынь хорошая, рекомендую!

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Бірюзовий

Резинка пришита

• Максим М***

Якісне і недороге простирадло. Розмір приємний

• Олександр К***

Скажіть будь ласка, а резинка по переиметру пришита?

Доброго дня!
      Так, дане простирадло на резинці.

• Тетяна Б***

Чудове простирадло

Переваги:
    Підійшло по розміру ідеально. Тканина начебто непогана.
    Недоліки:
    Поки нема.

• Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Ванільний

отличная работа, товар просто чудо во всех отношениях

Переваги:
    Товар соотвествует описанию и по качеству и по назначению.. Лучшего соответвия цены и качества не найдёте.
    Недоліки:
    Доставка отличная, недостатков нет.

• Виктория

Просто супер, первый раз беру на резинке и очень понравилась. Качество хорошее, уже брала пододеяльник такого же цвета и материала.

Переваги:
    Удобство в использовании и красивый цвет
    Недоліки:
    Пока не нашлись

• Лілія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 100 x 190. Колір: Фіолетовий

Замовляла простирадло та ознайомилася з його складом - мікросатин. За моїм розумінням сатин -це бавовняна щільна тканина, яка має гладку, блискучу лицьову сторону і матовий виворот. Але мікросатин виявився 100 % синтетичним матеріалом. Не буду більше таке замовляти.

Переваги:
    Гарний колір. Пошито якісно. Вчасно прийшло замовлення. Гарне обслуговування.
    Недоліки:
    Тканина не сподобалася.

Дякуємо за відгук!
      Вибачте за незручності. Так, мікросатин - це не 100% бавовна.Переглянути простирадло з сатину Ви можете за посиланням:посилання

• Елена Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Рожевий

Дуже гарно простирадло, хоч і невелика ціна. Гарна якість, не скатується. Дуже "дорого" виглядає, як якість, так і само цей колір. Брала і такі наволочки до комплекту.

• Оксана Ф***

Гарна якість, приємна тканина. Колір, як на фото