Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Відновлювальний цика-крем Mixa з Уреєю для сухої огрубілої шкіри 400 мл (3600551135922)

Оцінка користувачів 4.7/5
  • AI аналіз відгуків
    70 відгуків:  позитивний 87%, нейтральний 8%, негативний 5%
    Загалом покупці дуже позитивно оцінюють крем Mixa з сечовиною для дуже сухої шкіри. Відзначають його ефективність, приємний аромат, гарну ціну та велику упаковку. Основні плюси – інтенсивне зволоження, комфортна текстура й універсальність у використанні (руки, ноги, тіло). Окремо дякують за економічність і часті знижки. Серед недоліків найчастіше згадують можливу липкість і відсутність захисної плівки у банці. Декілька відгуків стосуються своєрідного запаху крему чи неприємних індивідуальних реакцій.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ірина М***

Класний крем.

Представник бренду

Ірина, добридень! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого відновлювального цика-крему Mixa. Нам надзвичайно приємно, що Ви так високо оціінили продукт. Його гіпоалергенна формула, збагачена уреєю, розроблена спеціально для інтенсивного догляду за сухою та огрубілою шкірою. Крем діє швидко й цілеспрямовано: інтенсивно зволожує, глибоко пом'якшує шкіру, делікатно відлущує ороговілі клітини та відновлює природний захисний бар'єр епідермісу, повертаючи відчуття повного комфорту. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Оксана К***

Супер! Рекомендую!

Представник бренду

Оксана, добрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та впевнену рекомендацію нашого відновлювального цика-крему Mixa. Ми раді знати, що цей продукт заслужив Вашу найвищу оцінку! Наша гіпоалергенна формула з уреєю розроблена спеціально для того, щоб швидко пом'якшувати огрубілі ділянки, інтенсивно зволожувати шкіру та надійно відновлювати її природний захисний бар'єр. Щасливі, що Ви задоволені результатом! Гарного Вам дня!

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний крем, добре зволожує, пом'якшує.

Представник бренду

Наталья, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого відновлювального цика-крему Mixa. Ми раді дізнатися, що продукт отримав Вашу позитивну оцінку та відмінно справляється зі своїми завданнями. Його формула, збагачена уреєю, розроблена спеціально для догляду за сухою та огрубілою шкірою. Крем діє швидко й цілеспрямовано: інтенсивно зволожує, глибоко пом'якшує шкіру, делікатно відлущує ороговілі клітини та відновлює природний захисний бар'єр епідермісу, повертаючи відчуття повного комфорту. Бажаємо Вам гарного дня!

• Любов Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем пом'якшує, зволожує, швидко всотується, легкий. Але дуже насичений аромат, що для мене є зайвим.

Переваги:
    Непогано зволожує
    Недоліки:
    Занадто сильний аромат
      Представник бренду

Любов, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку зволожувальних, пом'якшувальних і поглинальних властивостей нашого відновлювального цика-крему Mixa з уреєю, проте нам дуже шкода, що насичений аромат засобу викликав у Вас дискомфорт. Сприйняття запахів є суто індивідуальним параметром, і інтенсивність парфумованої композиції може по-різному відчуватися і розкриватися на кожній людині залежно від природного pH шкіри та температури тіла. Розуміємо Ваше бажання користуватися максимально комфортним доглядом, тому з радістю рекомендуємо звернути увагу на інші наші зволожувальні продукти для тіла з більш нейтральними формулами. Ідеальними альтернативами стануть заспокійливий крем Mixa Panthenol Comfort з пантенолом, який розроблений спеціально для миттєвого відновлення дуже чутливої шкіри та має гіпоалергенну формулу взагалі без ароматизаторів - посилання, або зміцнювальний крем Mixa Ceramide Protect із керамідами, що глибоко живить, захищає природний бар’єр сухого епідермісу та має ледь відчутний аромат - посилання. Ми обов'язково передамо Ваші зауваження щодо інтенсивності запаху нашій внутрішній команді, адже Ваш чесний досвід допомагає нам ставати кращими. Сподіваємося, що знайомство з іншими лінійками бренду подарує Вам виключно приємні емоції та стовідсотковий комфорт!

• Леся Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем дуже хороший.Шкіра після нього м'яка, запах приємний.
    Рекомендую.

Представник бренду

Леся, добрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та чудову рекомендацію нашого відновлювального цика-крему Mixa. Ми в захваті, що Ви задоволені результатом його використання, а шкіра після нанесення стає м'якою та ніжною. Гіпоалергенна формула цього засобу збагачена уреєю та заспокійливими компонентами, які розроблені спеціально для інтенсивного догляду за сухою та огрубілою шкірою. Раді, що Ви також оцінили його приємний аромат! Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Надія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень хороший крем для очень сухой кожи. Действительно впитывается хорошо, не оставляя жирного следа.

Переваги:
    Действительно для сухой кожи
    Недоліки:
    Для жирной и нормальной кожи может быть "лишним".
      Представник бренду

Надія, добридень! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашої продукції. Ми неймовірно раді, що відновлювальний цика-крем Mixa з Уреєю став для Вас дуже хорошим засобом, який бездоганно вбирається без жирних слідів та ефективно рятує суху шкіру! Ви абсолютно праві у своєму зауваженні: жирна, нормальна та суха шкіра мають кардинально різні потреби, тому ця насичена формула з сечовиною розроблена цілеспрямовано для глибокого відновлення саме сухої та огрубілої шкіри і може бути занадто щільною для інших типів. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем очень помогает, была проблема на ногах фуликулярный кератоз. Со своей задачей справляется на все 100% . Рекомендую, кожа гладенькая .

Переваги:
    Цена
      Представник бренду

Ирина, доброго дня! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та чудову рекомендацію відновлювального цика-крему Mixa з Уреєю. Ми неймовірно раді, що цей засіб впорався зі своєю задачею на всі сто відсотків, допоміг розв'язати проблему фолікулярного кератозу та повернув шкірі Ваших ніг бажану гладкість, м'якість і комфорт без жодних недоліків за приємну ціну! Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Віра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Впитывается хорошо ,запах нейтрален.
    Почти без запаха ,

Переваги:
    Хорошо впитывается
      Представник бренду

Віра, раді вітати! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір відновлювального цика-крему Mixa з Уреєю. Ми неймовірно щасливі, що засіб повністю виправдав Ваші очікування та не залишив жодних недоліків, а його нейтральний аромат та здатність швидко вбиратися роблять щоденний догляд за сухою та огрубілою шкірою максимально комфортним і приємним! Бажаємо Вам чудового настрою!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний крем для сухої кожи, особливо для п'яточок та ліктів.
    Замовляю вже вдруге.
    Рекомендую

Представник бренду

Наталія, добридень! Щиро дякуємо за Вашу довіру та повторне замовлення відновлювального цика-крему Mixa з Уреєю. Нам неймовірно приємно знати, що цей засіб став Вашим надійним помічником у догляді за сухою шкірою, та ефективно повертає м'якість і комфорт таким делікатним зонам, як лікті та п'яти! Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Короленко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мне понравился крем, хорошо увлажняет, не очень жирный, мажу им даже руки, имеет запах, который может не всем понравится, но мне зашёл, ну и объем большой

Переваги:
    Хорошо увлажняет
    Недоліки:
    Может запах не всем понравится
      Представник бренду

Оксана, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про відновлювальний цика-крем Mixa з уреєю та за опис Вашого досвіду! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили його інтенсивне зволоження, комфортну текстуру без зайвої жирності, великий економний об'єм та універсальність у використанні. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися м'якістю своєї шкіри та чудовим настроєм!

• Тетяна Н***

Чудовий крем ,рекомендую

Представник бренду

Тетяна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний відгук та рекомендацію відновлювального цика-крему Mixa з уреєю! Ми раді дізнатися, що Ви оцінили якість продукту на найвищий бал. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися неймовірною м'якістю своєї шкіри, комфортом та чудовим настроєм!

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже поганий крем , мені сподобався!

Недоліки:
    Немає!
      Представник бренду

Світлана, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про відновлювальний цика-крем Mixa з уреєю! Ми щасливі читати, що засіб Вам сподобався та Ви оцінили його потужні поживні властивості без жодних недоліків. Завдяки унікальному поєднанню уреї та заспокійливих цика-компонентів, формула, створена під медичним контролем, інтенсивно пом'якшує огрубілу шкіру, усуває лущення та відновлює її природний захисний бар'єр. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю своєї шкіри, тривалим комфортом та чудовим настроєм!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем дуже гарний, мені сподобався. Відповідає своїм властивостям.

Переваги:
    Гарно пом'якшує шкіру.
    Недоліки:
    Немає.
      Представник бренду

Олена, добридень! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про відновлювальний цика-крем Mixa з уреєю! Ми раді читати, що засіб повністю виправдав Ваші очікування, забезпечивши сухій та огрубілій шкірі глибоке пом'якшення й комфорт без жодних недоліків. Завдяки високій концентрації сечовини та заспокійливих цика-компонентів, ця гіпоалергенна формула інтенсивно відновлює захисний бар'єр та усуває лущення. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжною, гладенькою шкірою та чудовим настроєм!

• Софія Б***

Дуже хороший, зволожуючий крем

Переваги:
    Зволожує, приємний запах
    Недоліки:
    Єдиний недолік це те що довго вбирається
      Представник бренду

Софія, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що відновлювальний цика-крем з уреєю чудово впорався із завданням зволоження та порадував приємним ароматом, адже його насичена формула створена спеціально для інтенсивного живлення та пом'якшення сухої й огрубілої шкіри. Щодо тривалого вбирання - оскільки засіб має насичену відновлювальну текстуру, ми щиро рекомендуємо для швидшого поглинання наносити крем у меншій кількості на злегка вологу шкіру одразу після душу. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю Вашої шкіри!

• Зоряна Д***

Представник бренду

Зоряна, добридень! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та приємний відгук! Нам неймовірно радісно знати, що відновлювальний цика-крем з уреєю став для Вас чудовим вибором, адже ця потужна формула створена спеціально для того, щоб миттєво заспокоювати, глибоко зволожувати й пом'якшувати навіть найсухішу та огрубілу шкіру. Бажаємо Вашій шкірі завжди залишатися ніжною, гладкою та здоровою!

• Алла Г***

Гарний крем, пахне приємно

Представник бренду

Алла, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що наш відновлювальний цика-крем з уреєю порадував Вас своєю ефективністю та приємним ароматом, адже ця формула створена спеціально для того, щоб глибоко зволожувати, миттєво пом'якшувати огрубілу шкіру та дарувати їй тривалий комфорт. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю Вашої шкіри, чудового дня та всього найкращого!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цей крем для мене став знахідкою. Працюю в медицині і безкінечно обробляю руки антисептиком. Шкіра стала дуже сухою.
    Через три дні використання, ручки стали як у дитини.
    Дуже хороший крем.

Представник бренду

Олена, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш зворушливий відгук та за Вашу важливу працю! Нам надзвичайно приємно, що відновлювальний цика-крем з уреєю став для Вас справжньою знахідкою та допоміг так швидко повернути рукам дитячу м'якість і комфорт після постійного використання антисептиків, адже ця формула створена для інтенсивного відновлення, глибокого зволоження та миттєвого пом'якшення навіть найсухішої шкіри. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Один з небагатьох кремів який мені підійшов. Чудово зволожує, не липне. Підійде для дуже сухої шкіри.

Представник бренду

Любов, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що серед багатьох засобів саме наш відновлювальний цика-крем став Вашим ідеальним вибором. Ця формула створена для того, щоб забезпечувати глибоке та тривале зволоження навіть для дуже сухої шкіри, швидко повертаючи їй м'якість без відчуття липкості. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися комфортом та ніжністю Вашого тіла!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже після 2 застосувань- шкіра ступнів пом'ягшала. Комфортне відчуття. Дякую.

Переваги:
    Ефективна дія. Приємний запах. Легкий в користуванні.
    Недоліки:
    Не виявила
      Представник бренду

Ольга, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що відновлювальний цика-крем Mixa з уреєю продемонстрував таку швидку та ефективну дію, подарувавши Вашій шкірі ступнів довгоочікуване пом'якшення та комфорт. Ми розробили цю насичену формулу саме для того, щоб вона допомагала оперативно відновлювати шкіру. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю Вашої шкіри та лише приємних емоцій від догляду!

• люда с***

Дякую,дуже гарний крем

Переваги:
    Гарний крем,добре зволожує
      Представник бренду

Люда, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що наш відновлювальний цика-крем з уреєю Вам так сподобався і подарував шкірі бажане глибоке зволоження. Ми розробили цю формулу спеціально для інтенсивного догляду за сухою та огрубілою шкірою, щоб швидко повертати їй відчуття комфорту, м'якості та гладкості. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю Вашого тіла та лише приємних емоцій від догляду!

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем не поганий, добре зволожує, але аромат мені не зайшов на тілі розкривається, як якісь дріжджі, що погодьтеся не дуже приємно, через це більше не куплю.

Переваги:
    Гарне зволоження
    Недоліки:
    Неприємний аромат
      Представник бренду

Олександр, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку зволожувальних властивостей нашого цика-крему Mixa! Нам надзвичайно приємно, що продукт ефективно впорався із сухістю шкіри. Водночас нам дуже шкода, що аромат засобу викликав у Вас дискомфорт і не підійшов Вашим уподобанням, адже сприйняття запахів є суто індивідуальним, а парфумовані композиції можуть по-різному розкриватися на тілі кожної людини залежно від природного рН шкіри та температури. Розуміємо Ваші почуття та бажання користуватися максимально комфортним доглядом, тому з радістю рекомендуємо звернути увагу на інші наші зволожувальні креми для тіла: крем Mixa Panthenol Comfort з пантенолом - посиланняякий створений спеціально для заспокоєння та миттєвого відновлення дуже чутливої шкіри, має гіпоалергенну формулу без ароматизаторів, або зміцнюючий крем Mixa Ceramide Protect із керамідами - посиланняякий глибоко живить, захищає природний бар’єр дуже сухої шкіри та має ледь відчутний, нейтральний аромат. Ми обов'язково передамо Ваші зауваження нашій внутрішній команді, оскільки Ваш досвід допомагає нам ставати кращими!

• Марина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

чудовий,використовувала вього два рази, вражена,ні липкості ,ні плівки.місця де була дуже суха шкіра значно краще на дотик.

Переваги:
    віддчуття на шкірі,великий об'єм
    Недоліки:
    не знайшла
      Представник бренду

Марина, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді чути, що наш відновлювальний цика-крем з уреєю викликав у Вас такі позитивні враження вже після перших двох застосувань. Ми розробили цю формулу спеціально для інтенсивного живлення та швидкого поглинання, щоб Ви могли миттєво пом'якшувати сухі та огрубілі ділянки без відчуття липкості чи плівки на шкірі. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися комфортом, гладкістю та ніжністю Вашого тіла!

• Оксана С***

Дякую,крем дуже сподобався.

Переваги:
    Гарно зволожує шкіру,приємний запах,великий об'єм.
      Представник бренду

Оксана, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що відновлювальний цика-крем з уреєю залишив у Вас такі позитивні враження. Ми розробили цю насичену формулу та великий об'єм саме для того, щоб Ви могли забезпечити тривалий комфорт, глибоке зволоження та пом'якшення навіть найсухіших ділянок шкіри. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю Вашого тіла та лише приємних емоцій від догляду!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже класний, купувала у розетці, але запах такий активний, що для атопічного дерматиту чи екземи це жах. Мені просто запах не подобається, дуже інтенсивний.

Представник бренду

Тетяна, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку відновлювальних властивостей нашого цика-крему! Нам дуже приємно, що Ви обрали Mixa для догляду за шкірою. Нам справді шкода, що інтенсивність аромату спричинила дискомфорт, адже ми розуміємо, наскільки важливою є делікатність засобів при таких станах шкіри як атопічний дерматит чи екзема. Сприйняття запахів є дуже індивідуальним, проте хочемо зауважити, що склад цього крему з уреєю розроблений саме для інтенсивного живлення та відновлення огрубілих ділянок, а його формула пройшла ретельну перевірку на безпечність, щоб поєднувати ефективність із комфортом використання. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження нашій внутрішній команді. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий крем. Має аромат весняних квітів.

Представник бренду

Світлана, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що Ви оцінили не лише відновлювальні властивості нашого цика-крему Mixa з Уреєю, а й його ніжний весняний аромат. Ми розробили цю формулу спеціально для інтенсивного пом'якшення огрубілих ділянок, щоб Ваша шкіра знову стала гладенькою та еластичною. Бажаємо Вам щодня насолоджуватися комфортом та м'якістю Вашої шкіри, користуйтеся з великим задоволенням!

• Ірина К***

Дуже гарний крем. Поживний

Представник бренду

Ірина, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що Ви оцінили живильні властивості нашого цика-крему Mixa з Уреєю, адже він створений для інтенсивного відновлення та комфорту навіть дуже сухої шкіри. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися м'якістю та доглянутим виглядом Вашої шкіри. Користуйтеся з великим задоволенням!

• Прошина В***

Чудовий крем.

Переваги:
    Приємний запах, суттєво пом'якшує шкіру.
      Представник бренду

Валентина, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що відновлювальний цика-крем Mixa з уреєю став Вашим вдалим вибором і допоміг суттєво пом'якшити шкіру. Ми розробили цю формулу для інтенсивного відновлення та комфорту. Ваша довіра надихає нас! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вибір зробила по відгукам, та не помилилась з вибором. Якість води в моєму регіоні дуже погана, тому і шкіра потребуває постійного зволоження. Вирішила спробувати, і можу сказати, що данний продукт мені дуже сподобався. Крем чудовий та не за всі гроші світу. Супер зволоження, а головне не залишає липкості. Рекомендую!!!

Переваги:
    Повністю відповідає своєму опису зі зволоження сухої шкіри
      Представник бренду

Наталія, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що наш відновлювальний цика-крем Mixa з Уреєю став для Вас порятунком в умовах жорсткої води та забезпечив шкірі омріяне зволоження без липкості. Ми розробили цю формулу з сечовиною саме для глибокого відновлення огрубілої шкіри за доступну ціну, тому Ваша рекомендація - найкраща нагорода для команди Mixa!

• Володимир С***

Норм

Переваги:
    Об'єм ціна
      Представник бренду

Володимир, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що Ви задоволені якістю нашого відновлювального цика-крему Mixa, а великий об'єм пакування та доступна ціна стали для Вас вагомими перевагами. Ми розробили цю формулу з сечовиною спеціально для швидкого пом'якшення огрубілої шкіри, щоб забезпечити професійний догляд та комфорт за будь-яких умов. Ваша позитивна оцінка надихає нас!

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прекрасний крем, діє буквально на очах.

Представник бренду

Наталія, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що Ви помітили такий швидкий результат від використання нашого цика-крему, адже формула з сечовиною розроблена саме для миттєвого пом'якшення та відновлення навіть дуже огрубілої шкіри. Ми дуже цінуємо Вашу довіру!

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем очень понравился, приятный, легкий, быстро впитывается не оставляя пленки. Легкий приятный не навязчивый аромат. Ну и большой обьем за нормальные деньги.

Переваги:
    быстро впитывается не оставляя пленки
      Представник бренду

Марина, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі чути, що відновлювальний цика-крем Mixa з уреєю став Вашим вдалим вибором, адже ми розробили його легку формулу саме для швидкого відновлення огрубілої шкіри без відчуття липкості. Ми раді, що Ви оцінили великий формат пакування та приємний аромат. Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дякую, мені, та моїй дуже сухій шкірі рук дуже сподобався крем

Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що відновлювальний цика-крем Mixa з Уреєю допомагає зволожувати Вашу шкіру та дарує комфорт. Ваше задоволення – найкраща нагорода для нас! Користуйтеся із задоволенням та бажаємо Вам всього тільки найкращого!

• Оксана П***

Дякую, дуже задоволена кремом

Представник бренду

Оксана, добридень! Дякуємо Вам за відгук! Ми в захваті, що відновлювальний цика-крем Mixa з Уреєю Вам сподобався і Ви задоволені результатом. Раді, що він дарує комфорт і допомагає доглядати за сухою шкірою. Дякуємо, що обираєте нас!

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

дуже сподобався крем. Наступного разу купуватиму тільки його

Переваги:
    Гарно зволожує, доступна ціна, великий обєм, приємний аромат.
    Недоліки:
    Не має захисної мембрани під кришкою
      Представник бренду

Світлана, доброго дня! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Ми в захваті, що відновлювальний цика-крем Mixa з Уреєю Вам сподобався і Ви плануєте повертатися до нього знову. Раді, що Ви відзначили його зволожувальні властивості, приємний аромат та вигідний об’єм. Щодо пакування, інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної та доглядової косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Дякуємо за Вашу довіру і вибір!

• Світлана Я***

Дуже добре

Представник бренду

Світлана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що відновлювальний цика-крем Mixa з Уреєю Вам сподобався і добре справляється зі зволоженням та відновленням сухої шкіри. Раді, що наш продукт допомагає Вам відчувати комфорт щодня!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер крем! Просто спасіння для шкіри!

Представник бренду

Ольга, добридень! Щиро дякуємо за такий емоційний відгук! Нам надзвичайно приємно, що відновлювальний цика-крем Mixa з Уреєю став для Вас справжнім порятунком. Формула з уреєю допомагає інтенсивно зволожувати, пом’якшувати огрубілу шкіру та відновлювати її захисний бар’єр, даруючи відчуття комфорту і гладкості. Раді, що крем виправдав Ваші очікування та допомагає шкірі виглядати й почуватися краще щодня!